Forum Logo




Leclerc "Sorunlarımızı çözemezsek yarış kabusa dönecek"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 30 Ekim 2022, 10:31   #1
Çevrimdışı
Leclerc "Sorunlarımızı çözemezsek yarış kabusa dönecek"




Leclerc "Sorunlarımızı çözemezsek yarış kabusa dönecek"
Www.TrendForum.Net

Sıralama turlarını hayal kırıklığıyla sonlandıran Charles Leclerc, aracın tutarsız davranışlara sahip olduğunu ve bu sorunları çözmeleri gerektiğini söylüyor.



Meksika yarış hafta sonunun Leclerc için pek iyi gittiğini söyleyemeyiz.

İkinci antrenman seansında kaza yaparak aracın arkasına hasar veren Leclerc, sıralama turlarında ise ön grubun en yavaşıydı ve günü, son turda Valtteri Bottas'a geçilmesinin ardından yedinci sırada tamamladı.

Sıralama seansı sonrası konuşan Leclerc, aracın tutarsız davrandığını düşünüyor ve yaşadıkları sorunları çözmedikleri takdirde pazar gününün kabusa döneceğini söylüyor.

Leclerc, "Dünkü kazadan dolayı mı bilmiyorum ama motorda garip veya yanlış bir şeyler vardı, üçüncü antrenmandan bu yana düzlüklerde oldukça fazla zaman kaybediyoruz."

"Belki Red Bull veya Mercedes ile kıyaslayamayız çünkü ilk günden beri durumun böyle olduğunun farkındayız. Ama evet, garip bir şeyler vardı. Motor yüksek hızda, gaza bastığımda bunu kabul etmiyordu. Umarım yarına kadar bu sorunları çözebiliriz, aksi takdirde; istikrarlı olmakta güçlük çekeceğimiz bir yarış olacak."



"Dürüst olmak gerekirse aracın dengesi hakkında yorum yapmak çok zor çünkü yüksek hızda araç tutarlı değildi, motorla tam olarak istediğimi yapamıyordum."

"Bu nedenle aracın dengeli olup olmadığıyla ilgili konuşamam, çünkü motordan istediğim tepkileri aldığım takdirde oldukça iyi hissediyordum. Ancak araç çok tutarsızdı."

"Yüksek rakım nedeniyle performans kaybetmeniz doğal, Red Bull ve Mercedes bunu atlatmış gibi duruyorlar. Kendi adıma konuşacak olursam, üçüncü antrenman seansında ve sıralama turlarında henüz anlamlandıramadığım bir sorun yaşamıştım. Sürüş kolaylığıyla ilgili diye tahmin ediyorum."

"Yarışla ilgili yorumum yok. Eğer hâlâ aynı sorunları yaşarsam, o zaman yarış bir kabusa dönüşecek. Bu yüzden sorunları düzeltebilmeyi umuyorum."

"Sezonun açık ara en zor sıralama seansıydı. Yarın daha iyi göreceğiz." dedi.

motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
leclerc


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Verstappen "kendi şartlarına göre olursa" Drive to Survive'a dönecek KoJiRo Formula 1 0 01 Temmuz 2022 09:47
Leclerc: "Önümüzdeki dört yarış çok önemli" KoJiRo Formula 1 0 01 Temmuz 2022 09:40
Leclerc: "Kolay bir yarış olmayacak ama her şeyimi vereceğim" KoJiRo Formula 1 0 19 Haziran 2022 10:09
Leclerc: "Üst üste üçüncü kez yarış dışı kalmışım gibi geliyor" KoJiRo Formula 1 0 13 Haziran 2022 19:29
Leclerc: "Lastik aşınması ve yarış tempomuz gayet iyi" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net