Forum Logo




Galatasaray'da flaş Isco iddiası!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mayıs 2022, 20:54   #1
Çevrimiçi
Galatasaray'da flaş Isco iddiası!




Galatasaray'da flaş Isco iddiası!
Www.TrendForum.Net


Galatasaray'da Dursun Özbek'in yeniden başkan seçilmesi durumunda önemli bir yıldızı kadroya katmak istediği ve bu ismin uzun yıllardır Real Madrid'de forma giyen Isco olduğu öne sürülüyor. 30 yaşındaki İspanyol futbolcunun 3.5 milyon Euro maaş beklentisi olduğu belirtiliyor.

Sonucu merakla beklenen seçim öncesinde Galatasaray 'da hareketlilik giderek artıyor. İki başkan adayı Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu bir yandan seçime yönelik hazırlıklar yaparken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

38 KEZ MİLLİ OLDU

Oldukça iddialı bir şekilde kolları sıvayan Dursun Özbek'in yıldız bir futbolcunun transferi için harekete geçtiği ve bu ismin 10 numara pozisyonunda oynadığı bir süredir Sarı-Kırmızılı kulislerde konuşuluyordu. Dursun Özbek'in hedefindeki ismin Isco Alarcon olduğu iddia edildi. Real Madrid ile sözleşmesi sona eren ve takımdan resmen ayrılan İspanyol yıldız çok önemli bir kariyere sahip. 2013 yılında 30 milyon Euro karşılığında Malaga'dan Real Madrid'e transfer olan 30 yaşındaki Isco, 38 kez de milli takım formasını terletti ve 12 gol attı. İddialara göre Dursun Özbek, Isco'yu transfer ederek hem takıma önemli bir güç katmayı hem de camianın üzerindeki ölü toprağını atmayı hedefliyor.

MENAJERİYLE GÖRÜŞÜLDÜ

Dursun Özbek'in ekibinde yer alan 2 ismin, Isco'nun menajeriyle temas kurarak ön görüşme yaptığı da öne sürülüyor. Real Madrid'te net 6.5 milyon Euro maaşı olan yıldız futbolcunun şu anki beklentisinin 3.5 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Görüşmeler seçim sonrasında hız kazanacak.

Real Madrid'te 9 yılda tam 353 resmi maça çıkan Isco 53 gol ve 56 asistlik performans sergiledi. Son dönemde gözden düşen ve ilk 11'deki yerini kaybeden yıldız futbolcu bu sezon 17 resmi maçta 407 dakika görev yaparken 2 kez ağları havalandırdı.

Kaynak : Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
flaş, galatasarayda, iddiası, isco


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galatasaray'da Torrent'ten açıklamalar... KoJiRo Galatasaray 0 26 Mayıs 2022 20:53
Yarmolenko'da flaş gelişme! KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37
Flaş gelişme! Burak Yılmaz'ın yeni adresi... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:37
Flaş! Serdat Saatçı için tik tak... KoJiRo Beşiktaş 0 23 Mayıs 2022 20:45
PuCCa'nın dışkı iddiası sosyal medyada olay oldu Beatrice Ünlülerin Dünyası 1 07 Mayıs 2022 13:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net