Forum Logo




G.Saray böyle kaos yaşamadı! Muslera'dan Okan Buruk-Gomis savaşını alevlendirecek hareket


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Nisan 2023, 13:41   #1
Çevrimdışı
Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur.
G.Saray böyle kaos yaşamadı! Muslera'dan Okan Buruk-Gomis savaşını alevlendirecek hareket




G.Saray böyle kaos yaşamadı! Muslera'dan Okan Buruk-Gomis savaşını alevlendirecek hareket
Www.TrendForum.Net

Galatasaray kaptanı Muslera, Bafetimbi Gomis'in sosyal medya hesabından Teknik Direktör Okan Buruk ve yönetime yolladığı cevaba beğeni bıraktı. Muslera'nın bu hareketi gündemin zirvesine oturdu.

Fatih Karagümrük'le 3-3 berabere kalan Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray'da maç sonu kriz üstüne kriz çıktı. Teknik Direktör Okan Buruk, Bafetimbi Gomis'le ilgili uzun yıllar unutulmayacak açıklamalar yaptı.

"FORMAYI GİYMEK İSTEMİYOR"

Okan Buruk, "Gomis, Alanya maçında Barış Alper'i tercih edip kendisini oynatmadığımız için bir daha formayı giymek istemediğini, bunun bir gurur meselesi olduğunu söyledi" açıklamasını yaptı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Okan Buruk'un yanında yer aldı. Yaşananların ardından Gomis, sosyal medya hesabından ses getiren bir cevap paylaştı.
"DUYDUKLARIMA ÇOK ŞAŞIRDIM"

Gomis sosyal medya hesabından, "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü GALATASARAY'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz" cevabını yolladı.

MUSLERA BEĞENİ BIRAKTI

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Bafetimbi Gomis'in yaptığı bu açıklamaya beğeni bıraktı. Muslera'nın bu hareketi, Gomis'ten yana bir tavır sergilediğine dair ve teknik ekip ile oyuncular arasında problem yaşandığına dair yorumlar yapılmasına neden oldu.




haberler.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alevlendirecek, burukgomis, böyle, gsaray, hareket, kaos, musleradan, okan, savaşını, yaşamadı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Okan Buruk rekor peşinde DeepSilence Galatasaray 0 22 Nisan 2023 10:28
Okan Buruk'a zam jesti KoJiRo Galatasaray 0 04 Nisan 2023 11:58
Okan Buruk'tan Lale Orta'ya açıklama çağrısı KoJiRo Galatasaray 0 02 Nisan 2023 12:09
Meclis lokantasından gelen son adisyon tartışmaları yeniden alevlendirecek Zeytin Ekonomi Dünyası 2 25 Ocak 2023 14:50
Okan Buruk: Hücum hattına bir takviye düşünüyoruz KoJiRo Galatasaray 0 20 Ağustos 2022 08:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net