Forum Logo




Almanya'da Angelino şaşkınlığı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Temmuz 2023, 00:28   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Almanya'da Angelino şaşkınlığı




Almanya'da Angelino şaşkınlığı
Www.TrendForum.Net

BÜYÜK SES GETİRDİ

Galatasaray, son yıllarda kadrosundaki en zayıf halka olarak görülen sol bek mevkisine sonunda güçlü bir takviye yaptı. RB Leipzig takımının 26 yaşındaki İspanyol futbolcusu Angelino’yu kadrosuna katarak ses getirdi.

"UCUZ TRANSFER"

Bu transfer, Almanya’da büyük yankı uyandırdı. 26 yaşındaki futbolcunun Leipzig’de 20 milyon euro karşılığında satın alınma opsiyonu vardı. Alman ekibinin iki yıl önce Manchester City’ye transferi için 18 milyon euro ödediği, mevcut tahmini bonservis bedeli ise 12 milyon euro olan oyuncunun son derece uygun bir maliyet karşılığında Galatasaray’a gittiği belirtilerek, "Ucuz transfer" yorumunda bulunuldu.

LEIPZIG DE ŞAŞIRDI

Kendisiyle ilgilenen birçok kulüp bulunmasına karşın oyuncunun net bir şekilde Galatasaray’ı tercih etmesinin Leipzig cephesinde de şaşkınlıkla karşılandığı kaydedildi.

LEIPZIG İÇİN OLUMLU YORUMLANDI

Alman kulübünün her ne kadar umduğu bonservis oranını yakalayamasa da, kadroda düşünülmeyen ve satış listesine konulan ismin yıllık 4 milyon euronun üzerindeki maaşından kurtulduğu için transferi olumlu değerlendirdiği tespit edildi.

SKOR KATKISI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Angelino sol kanatta oyunun her iki yanını da oynayabilen bir isim olarak öne çıkıyor. Son derece dinamik ve patlayıcı özelliği olan futbolcu, ileri çıkışlarında skor katkısı yapabilmesi ve özellikle arkadaşlarına verdiği gol pasları ile biliniyor. Angelino, mesafe tanımayan pasları, isabetli ortaları, çizgiden içeriye kat ederek oyunu farklı bölgelere taşımaktaki becerisi ve sürpriz goller kovalamasıyla da biliniyor.

ALMANYA'DA BÖLGESİNİN EN İYİLERİNDEN

RB Leipzig döneminde olduğu gibi Hoffenheim’da geçen sezon kiralık döneminde de 12 asist yapan Angelino, Bundesliga’da kendi mevkisinin en iyi asistçileri arasında yer aldı. Aynı zamanda takımın oyun sistemine göre birçok maçta orta sahanın solunda da görev yaptı ve bu mevkide de son derece etkili olabileceğini gösterdi.

JUAN MATA ETKİSİ

Leipzig’den 1.5 milyon euroya kiralanan Angelino’da 6 milyon euroluk da zorunlu satın alma maddesi bulunuyor. İspanyol futbolcu, 20 maçta forma giyerse bu zorunluluk devreye girecek. İngiltere, Almanya ve İtalya’dan çeşitli teklifler alan Angelino’nun Galatasaray’ı tercih etmesinde Mata’nın etkisi büyük oldu. Mata, vatandaşıyla konuşarak Galatasaray’da geçirdiği güzel bir yılı anlattı ve oyuncunun kafasındaki soru işaretlerini giderdi.

Webaslan.com
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 14 Temmuz 2023, 00:45   #2
Çevrimdışı
Silver Üye
Yanıt: Almanya'da Angelino şaşkınlığı




Şaştık kaldık afalladık, vay canına şimdi yandık. Akıllara zarar valla Ruhsar gitti ruhla kaldık..
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
almanyada, angelino, şaşkınlığı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galatasaray Angelino ile anlaştı! DeepSilence Galatasaray 0 11 Temmuz 2023 20:57
Almanya, 5G için Çin’i incelemeye aldı DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 17 Nisan 2023 12:57
Mesut Özil Almanya'ya dönebilir KoJiRo Fenerbahçe 0 21 Haziran 2022 20:36
Fenerbahçe'ye Almanya'dan stoper geliyor! KoJiRo Fenerbahçe 0 12 Haziran 2022 16:16
Kerem Aktürkoğlu Almanya yolcusu! KoJiRo Galatasaray 0 27 Mayıs 2022 21:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net