Forum Logo




Galatasaray'da sol bek için iki güçlü aday!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ocak 2024, 21:34   #1
Çevrimiçi
Galatasaray'da sol bek için iki güçlü aday!




Galatasaray'da sol bek için iki güçlü aday!
Www.TrendForum.Net


Galatasaray'da Angelino'nun, önceki gün Roma'ya gideceği öğrenildi. İspanyol futbolcunun transferinin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, bu bölgede forma giyen bir diğer isim Kazımcan Karataş da halen beklenen performansı veremedi. Bu doğrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalışmaları için artık sona gelindi.

SOL BEKTE KIRAN KIRANA!

Galatasaray'da Angelino'nun, önceki gün Roma'ya gideceği öğrenildi. İspanyol futbolcunun transferinin açıklanmasına kesin gözüyle bakılırken, bu bölgede forma giyen bir diğer isim Kazımcan Karataş da halen beklenen performansı veremedi. Bu doğrultuda uzun süredir devam eden sol bek çalışmaları için artık sona gelindi. Listede yer alan isimlerden biri İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın formasını giyen Marcos Acuna'ydı.

Arjantin Milli Takımı ile Dünya Kupası sevinci yaşayan 32 yaşındaki futbolcu için ilk hedef, sezon sonuna kadar oyuncuyu kiralamak. Ardından ise bu bölgeye gelecek vadeden bir ismi kazandırmak. Ancak Sevilla cephesi, 2025 Haziran'a kadar kontratı bulunan deneyimli oyuncuyu, tamamen elinden çıkarmak istiyor. Bu durum da görüşmeleri tıkıyor.

TEKLİFİ YÜKSELTMEYECEKLER

Listedeki diğer isim de İskoçya'da Glasgow Rangers'ta görev yapan Rıdvan Yılmaz'dı. 22 yaşındaki oyuncu ile yapılan pazarlıklarda bir hayli yol katedildi. Son olarak Rangers cephesi 4.5 milyon Euro bonservis istedi. Galatasaray ise son teklifini 3.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Sarı-Kırmızılılar, teklifini daha fazla artırmayı düşünmüyor. Yani Rangers, 3.5 milyon Euro'yu kabul ederse, büyük bir ihtimal ile 22 yaşındaki futbolcu Aslan olacak.



sporx
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aday, bek, galatasarayda, güçlü, için, iki, sol


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Galatasaray'da stopere son aday: Leo Ortiz KoJiRo Galatasaray 0 20 Ağustos 2022 08:34
Fenerbahçe'de orta saha için en güçlü aday Arao KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Haziran 2022 20:51
Forvet için son aday Danimarka'dan! KoJiRo Beşiktaş 0 22 Haziran 2022 21:00
Eşref Hamamcıoğlu: Artık Galatasaray’da çatı aday arayışı bitmelidir KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:21
Electronic Arts,kendisini satın alacak ya da birleşecek güçlü bir aday arıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net