Forum Logo




Galatasaray'da stopere son aday: Leo Ortiz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ağustos 2022, 08:34   #1
Çevrimiçi
Galatasaray'da stopere son aday: Leo Ortiz




Galatasaray'da stopere son aday: Leo Ortiz
Www.TrendForum.Net

Savunmanın göbeğine iki takviye birden yapmaya hazırlanan ve bu doğrultuda birçok futbolcuyla temas halinde olan Galatasaray'ın radarına giren son isim Brezilya'dan... Cim Bom, Bragantino forması giyen Leo Ortiz için ilk teklifini yaptı.



Victor Nelsson'un ayrılma ihtimaline karşı tedbir almaya çalışan ve kadrosunu iki stoperle birden takviye etmeye hazırlanan Galatasaray , çok kalabalık bir liste çerçevesinde hareket ediyor. Dünyanın birçok takımından oyuncuyla görüşme halinde olan Sarı- Kırmızılı kulübün radarına giren son isim Brezilya Ligi'nden. Ülkesinde Bragantino takımının formasını giyen 26 yaşındaki Leo Ortiz'i gözüne kestiren Aslan, Brezilya kulübüne ilk teklifini yaptı. Ancak Bragantino cephesi, başarılı stopere gelen ilk teklifi geri çevirdi. Piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Sambacı'dan vazgeçmeyen Cim Bom, ikinci bir teklif paketi daha hazırladı. Galatasaray'ın, Leo Ortiz'in bonservisi için gözden çıkardığı bedel yaklaşık 5 milyon Euro civarında.

Taffarel devreye girecek

Kulübüyle 2026 yılına kadar kontratı bulunan ve şu ana kadar Brezilya Milli Takımı forması giyemeyen Leo Ortiz, Avrupa liglerinde kendisini göstermesi halinde hayaline kavuşacağını düşünüyor. Bu nedenle 26 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'ın ilgisine pozitif geri dönüş yaptığı öğrenildi. Ancak maddi olanakları güçlü olan Red Bull Bragantino Kulübü’nün, Leo Ortiz'in bonservisinde kolay kolay indirime yanaşmayacağı belirtiliyor. Galatasaray cephesi, bir süre daha girişimlerden sonuç alamazsa, efsane kalecisi ve eski antrenörü Taffarel'i devreye sokmayı planlıyor.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aday, galatasarayda, leo, ortiz, son, stopere


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stopere Tayyip Talha düşünülüyor KoJiRo Beşiktaş 0 24 Haziran 2022 21:02
Yerli stopere son aday Fransa'dan KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:31
Son aday Giacomo Vrioni... KoJiRo Beşiktaş 0 01 Haziran 2022 20:30
Sağ beke iki aday KoJiRo Fenerbahçe 0 27 Mayıs 2022 21:50
Eşref Hamamcıoğlu: Artık Galatasaray’da çatı aday arayışı bitmelidir KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:21




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net