Forum Logo




Sırt yağlarından nasıl kurtulabilirsiniz?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Ekim 2023, 16:05   #1
Çevrimiçi
Sırt yağlarından nasıl kurtulabilirsiniz?




Sırt yağlarından nasıl kurtulabilirsiniz?
Www.TrendForum.Net

Her vücut tipi birbirinden farklıdır, kişinin beslenme şekli, günlük aktivitesi gibi durumlar kilonun vücutta dağılışını belirleyen faktörlerdir. Bazı kişilerde göbek oluşumu göze batarken bazı kişilerde ise sırt bölgesinde yağlanma gözlenebiliyor. Peki
sırt yağlarından kurtulmak mümkün mü?




Pandemi dönemi, yemek yeme alışkanlıklarımızı da değiştirdi. Evlerde kaldığımız süre içinde hareket kısıtlılığıyla birlikte kilo alım hızı arttı. Aynaya baktığımızda gözle görülebilen bölgelerimizi incelediğimiz için sırt bölgesini ihmal ettik. Oturuş bozukluklarından ve hareketsizlikten kaynaklanan sırt yağlanmaları için çözüm arıyorsanız birkaç adım ile yağlanma durumundan kurtulabilirsiniz.

İP ATLAMAK
İp atlamak çocukken en sevdiğiniz aktivite olabilir. Bunu ilerleyen yaşlarınızda da rutin haline getirebilirsiniz. İp atlarken sırt ve kol bölgesi çalıştığı için yağlanma ihtimali azalacaktır.

ŞINAV ÇEKMEK
Şınav çekmek aynı zamanda göğüsleri dikleştiren bir harekettir. 10 gün boyunca her gün 3 set halinde 10 adet şınav çekin ve 10 gün sonra şınav sayısınını 15'e yükseltin. Düzenli yaptığınızda sırtınızdaki yağlanmadan kurtulacak, dik göğüslere kavuşacaksınız.

MASAJ YAPMAK
Masaj, en rahatlatıcı hareketlerin başında yer alır. Sırt bölgenize düzenli aralıklarla yaptıracağınız masaj, hem stresinizi azaltır hem de yağlarınızın parçalanmasını sağlar. Sırt masajı yaptırırken biberiye veya portakal yağlarının yakıcı gücünden destek alabilirsiniz.

KESELEMEK
Vücuttaki ölü derileri atmak, pürüzsüz tene sahip olmak ve en önemlisi de yağların oluşumunu azaltmak için ipek keseleri kullanabilirsiniz. Kese, sadece sırt bölgesinde değil, bacak bölgesinde de düzenli kullanıldığında bacaklardaki selülitleri azaltacaktır.

DANS ETMEK
Yüksek tempolu danslar vücudunuzdaki her bölgenin çalışmasını sağlayacaktır. Özellikle kolların aktif olduğu dans figürleriyle sırtınızı çalıştırabilir, yağ oluşma ihtimalini azaltabilirsiniz.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kurtulabilirsiniz, nasıl, sırt, yağlarından


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun derin sırt dekoltesiyle büyüledi! DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 09 Temmuz 2023 09:52
Aşk yaradı! Hande Erçel hem sırt hem de göğüs dekoltesiyle Milano sokaklarında KoJiRo Ünlülerin Dünyası 6 04 Nisan 2023 00:32
İDDİA: Kyrie Irving’in Nets’e Sırt Çevirmesinin Ardında Lakers Var KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:40
Hamilton: "Sırt ağrısı endişesi nedeniyle uzun sürüşü bıraktık" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 14:36
Uzmanlar Açıkladı! Sırt Ağrısını Kısa Sürede Geçirmenin 6 Yolu DeepSilence Sağlık Haberleri 1 20 Mayıs 2022 20:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net