Forum Logo




Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2023, 11:12   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları




Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları
Www.TrendForum.Net



"Erkeklerin yaptığı moda hataları pek konuşulmaz, değil mi? Bunun aksine, dergi sayfalarında kadınların daha iyi görünmesi ve kusurlarını kamufle etmesi için bir sürü tüyoyla karşılaşırız. Öyleyse biraz da erkeklerin kıyafet seçiminde yaptığı yanlışlar üzerinde duralım. İşte erkeklerin en sık yaptığı moda hataları..."
Rahatsız giysiler

Çoğu erkek, doğru kombini bulmak için kıyafetlerine yeterince zaman ayırmaz. Alışveriş yaparken genelde ne seçeceklerini bilmediklerinden strese girer ve mağazadan eline geçen kıyafeti çoğu zaman denemeden alıp çıkarlar. Hatta daha da kötüsü erkeklerin büyük bir kısmı, üzerine oturmamış ya da kumaş potluğu olan bir pantolonu ancak kız arkadaşı tarafından söylendiğinde fark eder.

Kırışıklıklar

Kıyafetlerini ütüsüz giyenlerin bir kısmı bunu ‘yaz stili’ olarak adlandırsa da, bunun kolaya kaçmak için akıllıca bir bahaneden başka bir şey olmadığını kabul edelim. Eğer dış görünüşünüze önem vermek istiyorsanız, kırışacak olsa bile giysilerinizi giymeden ütülemelisiniz. Aksi halde en pahalı kostümünüz bile özensiz görünmenize engel olamayabilir.

Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları

Aksesuarlar ve ayakkabılar

Siyah ve kahverengiyi asla aynı kombinde kullanmayın. Eski bir kural olsa da, bu kural takım elbiselerde büyük rol oynar. Ayakkabı ve aksesuarlarınızın, takım elbisenizin rengiyle uyumsuzluğu ve kumaş koordinasyonun olmaması, erkek modasında yapılmaması gereken hataların başında yer alır.

Kahverengi ayakkabı tercih ediyorsanız, saat kayışınızın ve kemerinizin aynı kahverengi tonlarında olduğundan emin olun. Aynı durum siyah için de geçerli. Eğer tercihiniz siyah ayakkabıdan yanaysa, ona uygun bir kemer seçin ve kahverengi bir takım elbise giyerek bütün bir günü mahvetmeyin… Ve erkekler için kötü bir seçenek olan beyaz ayakkabılardan uzak durun!

Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları

Uyumsuz kombinler

Erkeklerin yaptığı başka bir hata da birbiriyle uymayan aynı renk kombinasyonlarını seçmek. Açık bej ve soluk bir mavi… Her ikisi de ayrı ayrı harika renkler, ama birbirini tamamlamıyor. Ya da soluk siyah ve simsiyah, yeşilin tamamen farklı iki tonu… Hala benzer tonları aynı anda kullanarak uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız, bir farklı tonları denemeye çalışın. Değişimi siz de fark edeceksiniz.

Marka logoları

Seçimini baştan aşağı kusursuz görünen tasarım kıyafetlerden yana kullanmış bir erkek, kesinlikle göz yorucu! Ya şık tasarımları olan bir şirketin reklam panosu gibi görünenler? Ciddi bir göz vakası tehlikesi oluşturabilir! Her şeyden önce kalite, özellikle gösterişli tasarımcı etiketleri, göz yoran marka logoları demek değildir. Üzerinde göz yorucu logolar ve marka yazıları olan kıyafetlerden hızla uzaklaşmalısınız.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 15 Haziran 2023, 11:13   #2
Çevrimdışı
Platin Üye
Yanıt: Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları




@Bahtiyar
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 15 Haziran 2023, 11:20   #3
Çevrimiçi
Gold Üye
Yanıt: Erkeklerin en sık yaptığı moda hataları




Oooo say say bitmez.
En iğrenci dar paça giymesi
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkeklerin, hataları, moda, sık, yaptığı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sporcu Erkeklerin Antrenman Hataları Asi Ruh Vücut Geliştirme ve Fitness 0 19 Mayıs 2023 11:27
Moda programlarına katılan kadın DeepSilence Trend Sözlük 0 12 Mayıs 2023 08:38
Moda'yı Takip Ediyor Musunuz ? Beatrice Trend Anketler 8 24 Ocak 2023 23:33
Erkeklerin Yaptığı 6 Flört Hatası Beatrice Erkekçe Genel 2 25 Kasım 2022 19:39
Formül hataları olur matematik hataları olmaz Er Şaban Trend Sözlük 0 29 Temmuz 2022 16:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net