Forum Logo




Gucci'nin Hollywood'u


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Temmuz 2022, 16:49   #1
Çevrimiçi
Gucci'nin Hollywood'u




Gucci'nin Hollywood'u
Www.TrendForum.Net

Tasarımcı Alessandro Michele, Tyler, the Creator, Gwyneth Paltrow ve Serena Williams'la birlikte Hollywood Bulvarı'nı salladı.

Gucci’nin Bahar 22 defilesi için verdiği partinin bir köşesinde, Tyler, the Creator linolyum dans pistinde diz çöküp Gucci valinizi yere bıraktı. Diane Keaton barda Gucci-Balenciaga’nın “hacking” koleksiyonundan paltosunu ve imza parçası -Sıradan-Olmayan-Anne- şapkasını giyiyordu. Olivia Wilde, Serena Williams’tan çok da uzak olmayan bir yerde alanın ortasında takılıyordu. Başka bir yerde ise de Awkwafina ve Natasha Lyonne gizlice sigara içtiler. Nereye baksanız, Gucci tasarımcısı Alessandro Michele’nin devasa defileyi Hollywood’un merkezinde yapması için başka bir iyi açıklama görürdünüz.

Paris, Milano ve New York, Dünyanın Moda Başkentleri olarak bütün övgüleri alırken, çağdaş modanın güç akımları ise Hollywood’dan geçiyor. İster kırmızı halıda yürüsünler, isterlerse de Nobu otoparkını kovalayan paparazzilerden kaçmaya çalışsınlar, ünlülerin tarzlarını arzuyla izliyoruz. Ve moda gittikçe eğlencemizin önemli bir unsuru oluyor: Amerikalı tasarımcı Halston, kendisiyle aynı adı taşıyan bir Netflix dizisinin konusu oldu, Ryan Murphy “The Assasination of Gianni Versace” dizisinde Versace suikastini işledi ve gösteri mekânına giderken de Lady Gaga ve Adam Driver’ın House of Gucci aracının reklamını yapan çok sayıda reklam panosu gördüm.

Bu yüzden, Gucci’nin gösterisinin nerede başlayıp nerede bittiğini söylemek zordu. Nerede başladığını anlamak yeterince kolaydı: Popomu, Hollywood Bulvarı boyunca sıralanmış yönetmen koltuğu tarzındaki sandalyelerden birine koydum ve modellerin önümde Walk of Fame’e dönen podyumda dikilmelerini, salınmalarını ve yürümelerini izledim. (Daniel Radcliffe ve Gig Young’un yıldızlarının önünde oturdum.) Ancak modanın şu andaki işleyiş şekli -ünlülerin kılıkları yaratıp yok etmesinden, defilelerin bir sektör organizasyonundansa fenomen popüler kültür olayına dönüşmesine- Gucci’nin Hollywood defilesi, konukların varışından, “after party’ye” zincirleme bir prodüksiyon gibiydi.











__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 02 Temmuz 2022, 19:52   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Gucci'nin Hollywood'u




2.foto da mabel matizi gördüm
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
guccinin, hollywoodu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gucci Love Parade KoJiRo Giyim ve Aksesuar 2 02 Temmuz 2022 22:32
Hollywood yıldızı Sharon Stone yıllar sonra itiraf etti! 'Tam 9 kez..' KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 24 Haziran 2022 21:18
Gucci, Roblox ile yeni bir iş birliğine imza atarak oyunda kendi kasabasını inşa etti KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:19
Gucci mağazalarında Bitcoin ve kripto ödemelerini kabul etmeye başlıyor! Roronoa Zoro Ekonomi Dünyası 0 06 Mayıs 2022 03:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net