Forum Logo




14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri 2023! Resimli, en güzel, anlamlı, romantik Sevgililer Günü ile ilgili sözler!

Tüm güzel sözlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Ocak 2023, 16:11   #1
Çevrimiçi
14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri 2023! Resimli, en güzel, anlamlı, romantik Sevgililer Günü ile ilgili sözler!




14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri 2023! Resimli, en güzel, anlamlı, romantik Sevgililer Günü ile ilgili sözler!
Www.TrendForum.Net


14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri 2022! Resimli, en güzel, anlamlı, romantik Sevgililer Günü ile ilgili sözler!





Seni sevmek, hayatın çok daha güzel görünmesini sağlamak için yapılabilecek en kolay şeylerden biri ... Seni seviyorum ve seni asla bırakmak istemiyorum. Benim için hayatın olmazsa olmazı sensin. Aşkım, her Sevgililer Günü’nde birlikte olmak dileğiyle...

Seninle tanışana kadar hayatımın mükemmel olduğunu düşünüyordum. Hayatımda senin gibi harika bir kadın/adam olmadan tüm bunların eksik olduğunu gösterdin. Seni her zaman seveceğim. Sevgililer Günün kutlu olsun!



Sen benimsin ve ben seninim. Kalbim de hep böyle seninle olacak. Hayatımın geri kalanında senden asla ayrılmayacağıma söz veriyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun karıcığım/kocacığım.

Seni ne kadar sevdiğimi hiçbir kelime ifade edemez. Bu yüzden seni her zaman yanımda istiyorum. Sevgililer Günün kutlu olsun sevgili karım/kocam.



Sana her baktığımda, hayatımın büyük bir parçası haline geldiğine hala inanamıyorum. Sana bakıyorum ve Tanrı'nın beni ne kadar çok sevdiğini anlıyorum, çünkü bana dünyadaki en güzel armağanı verdi. Seni çok seviyorum sevgilim, Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşkım, beni ve çocuklarımızı sevdiğin için teşekkür ederim. Sana her gün sevgimi ve şükranımı gösterememiş olabilirdim, ama biliyorum ki her zaman kalbimde olacaksın. Sevgililer Günün kutlu olsun!

__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 25 Ocak 2024, 14:15   #2
Çevrimiçi
Yanıt: 14 Şubat Sevgililer Günü mesajları, sözleri 2023! Resimli, en güzel, anlamlı, romantik Sevgililer Günü ile ilgili sözler!




Varlığıyla hayatıma renk katan sevgilim, bizim için tüm emeklerine minnettarım. Hayatın bize getirdiklerini el ele karşılamak çok güzel. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Bugüne kadar hissettiğim en güçlü duygular sana uzanıyor sevgilim. Seni her zaman çok seveceğim, Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Benim için hayatın olmazsa olmazı bir tanecik aşkım.. Her Sevgililer Gününde beraber olmak dileğiyle…

Kalbimin biricik sahibi, hayatımın her anında yanımda olman dileğiyle. İyi ki varsın!

Seni ne derece sevdiğimi hiçbir kelime ifade edemez. Sevgililer Günümüz kutlu olsun.

Seni tüm kalbimle seviyorum biriciğim. Birlikte yaşlanacağımız nice güzel günlere.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar muhteşem bir insansın canım sevgilim.. İyi ki varsın.

Bu yeni yılda da uzun ayrılıkların yaşanmadığı, mutlu ve huzurlu bir ilişkimiz olsun. Seni her zaman çok seveceğim.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2023, anlamlı, günü, güzel, ile, ilgili, mesajları, resimli, romantik, sevgililer, sözler, sözleri, Şubat


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
2023 en güzel yeni yıl mesajları! Resimli Yılbaşı Kutlama Mesajı İle En Güzel, Kısa, Duygusal, Uzun, Farklı mesajlar Beatrice Güzel Sözler 1 30 Aralık 2022 16:04
Şırnaklı Sevgililer Destina Trend Sözlük 2 06 Ekim 2022 07:45
En güzel, en yeni, en anlamlı yazılı, resimli aşure günü mesajları Beatrice Güzel Sözler 1 08 Ağustos 2022 15:31
Babalar Günü İle İlgili Güzel Sözler Beatrice Güzel Sözler 0 31 Mayıs 2022 17:33
Hayatla ilgili, kısa, özlü ve anlamlı sözler! Anlamlı sözler 2022 mamihlapinatapai Güzel Sözler 4 24 Mayıs 2022 11:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net