Forum Logo




Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Mayıs 2023, 11:46   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]




Instagram veri indirme nasıl yapılır? [Veri Arşivi]
Www.TrendForum.Net

Instagram veri arşivi indirme nasıl yapılır? sorusunu sizler için cevapladık! İşte adım adım Instagram verilerini indirme yöntemi!

2 milyardan fazla kullanıcısı bulunan Instagram günümüzün en popüler sosyal platformu. Instagram’da bazı basit işlemler ara menülerde yer alıyor ve bu nedenle herkes tarafından bilinmiyor. Bunlardan biri de kullanıcıların hesap hareketlerini kontrol edebildiği ve hatta verilerinin bir kopyasını indirebildiği ”Hareketlerin” sekmesi. İşte Instagram veri arşivi indirme nasıl yapılır? sorusunun cevabı!

Instagram veri arşivi indirme

Instagram kullanıcılarına verilerini kontrol etme ve yönetme konusunda tam yetki veriyor. Burada sadece birkaç adımda ulaşılabilen Hareketlerin sekmesi sayesinde platformda geçirilen süre, daha önce paylaşılan fotoğrafların ve videoların görüntülenmesi, etkileşimler, arşivlenenler ve yakında silinenler de dahil olmak üzere hesaptaki çeşitli hareketler kontrol edilebiliyor.

Bunun dışında kullanıcıların hesaplarında kontrol sağlamak için sıklıkla tercih ettiği bir diğer yöntem ise verilerin bir kopyasının indirilmesi. Bu, Instagram’dan fotoğraflarınızı, yorumlarınızı, profil bilgilerinizi ve daha fazlasını içeren bir kopyasının talep edilmesi anlamına geliyor.


Bu noktada platformun istenen dosyayı e-posta adresinize gönderdiğini ve bazı durumlarda 14 güne kadar gecikmelerin de yaşandığını belirtelim. Ancak genellikle bu süreyi bulmuyor ve veriler birkaç dakika içerisinde kullanıcı tarafına ulaşıyor.



  • Adım 1: Instagram uygulamasını açın ve sağ alt köşede yer alan profil resminize tıklayın.
  • Adım 2: Sağ üst köşede bulunan üç çizgiye tıklayın.
  • Adım 3: Açılan pencereden Hareketlerin sekmesine gidin.
  • Adım 4: Yukarıda da bahsettiğimiz gibi burası hareketlerin yönetilmesi ve kontrol edilmesi için kullanıcılara sunuluyor. Instagram’dan verilerin bir kopyasını istemek için en altta yer alan ”Bilgilerini indir” seçeneğine tıklayın.
  • Adım 5: Bu noktada Instagram sizden kullanıcı verilerinizi içeren dosyanın gönderilmesi için bir e-posta talep edecek. Alt kısma bunu yazın ve ”İndirme Talep Et” seçeneğine dokunun. Son olarak açılan ekrana Instagram şifrenizi girin ve ileri deyin.
  • Adım 6: Instagram veri indirme işlemi tamam. Instagram mümkün olan en kısa sürede talep ettiğiniz dosyayı belirttiğiniz e-posta adresine gönderecek. Son olarak dosyanın spam klasörüne düştüğü bazı durumlar da oluyor. Bu nedenle orayı da kontrol etmenizde fayda var.
[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]


 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
arşivi, indirme, instagram, nasıl, veri, yapılır


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bilgisayarda Netflix Veri Kullanım Ayarları Nasıl Yapılır? Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 08 Nisan 2023 14:28
Akıllı Telefonlarda Netflix Veri Kullanım Ayarları Nasıl Yapılır? Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 08 Nisan 2023 14:25
Büyük sitelerin veri silmesi Er Şaban Trend Sorular 28 27 Ekim 2022 00:02
WhatsApp, veri indirme özelliğini masaüstüne getiriyor KoJiRo Whatsapp 0 22 Mayıs 2022 17:18
Instagram’da Çekiliş Nasıl Yapılır? Taktikler ve Araçlar Astrea İnstagram 1 13 Mayıs 2022 23:17




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net