Forum Logo




Akıllı Telefonlarda Netflix Veri Kullanım Ayarları Nasıl Yapılır?

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Nisan 2023, 14:25   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Akıllı Telefonlarda Netflix Veri Kullanım Ayarları Nasıl Yapılır?




Akıllı Telefonlarda Netflix Veri Kullanım Ayarları Nasıl Yapılır?
Www.TrendForum.Net



Özellikle izlenilen bir yapımın otomatik olarak kaydedilip daha sonra kaldığı yerden farklı bir cihazda seyredilmeye devam edilebilmesine ve yapımların mobil cihazlara indirilmesine izin veren platform Netflix, akıllı telefonlarda da oldukça fazla kullanıcı tarafından tercih edilen bir platform haline geldi. Akıllı telefonlarından Netflix'i izleyen kullanıcılara platformun mobil uygulamasında veri kullanım ayarı değişiklikleri yapabileceği Otomatik, Sadece kablosuz, Veri tasarrufu ve Maksimum veri olarak dört seçenek sunuluyor.

Sunulan bu ayarlardan kullanıcılar Otomatik ayarı tercih etmeleri durumunda, veri kullanımını iyi video kalitesiyle dengeleyen bir veri kullanım ayarının seçilmesini sağlıyorken, bu ayar 1 GB veri ile yaklaşık olarak 4 saat içerik izlemelerine olanak tanırken, Veri tasarrufu seçeneğinin tercih edilmesi durumunda 1 GB veri ile yaklaşık 6 saat içerik izlemeye olanak tanınıyor. Sadece kablosuz tercihinde veri kullanımı ile ilgili bir bilgiye yer verilmezken bu seçenekte cihazda sadece kablosuz ağa bağlıyken yayın izlenebileceği belirtiliyor. Son olarak kullanıcıların maksimum veri seçeneğini tercih etmesi durumunda cihaza ve ağ hızlarına bağlı olarak 20 dakikada 1 GB veya daha fazla veri kullanan içerikleri en yüksek kalitede izlemelerine olanak tanınıyor. Akıllı telefonlardan Netflix izleyen kullanıcılar veri kullanımı ayarlarını yapmak için ilk olarak Netflix uygulamasını açarak Menü> Uygulama Ayarları> Hücresel Veri Kullanımı> Tercih ettiğiniz ayarı seçin yolu takip edilerek istenilen veri kullanım ayarını tercih edilebiliyor. Veri kullanım ayarlarını değiştirmek isteyen mobil kullanıcılar Netflix üzerinden eğer bir indirme işlemi gerçekleştiriyorsa sistem veri kullanım ayarlarında değişiklik yapmanıza izin vermiyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
akıllı, ayarları, kullanım, nasıl, netflix, telefonlarda, veri, yapılır


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bez çanta nasıl yapılır? Beatrice Örgü - Dantel - El İşi 0 28 Kasım 2022 12:16
Manakeesh nasıl yapılır? Beatrice Dünya Mutfağı 0 19 Kasım 2022 11:12
Netflix üyelik ücreti ne kadar? (2022 Netflix Fiyatları) Beatrice Netflix 4 19 Eylül 2022 15:49
Afro saç nasıl yapılır? Beatrice Saç ve Makyaj Dünyası 0 20 Haziran 2022 18:42
Akıllı lens nedir? Akıllı lens kimlere uygulanır ? Akıllı lens zararları var mıdır ? KoJiRo Göz Sağlığı 0 11 Haziran 2022 15:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net