Forum Logo




Instagram Üretken Yapay Zeka Araçlarını Duyurdu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:33   #1
Çevrimdışı
Instagram Üretken Yapay Zeka Araçlarını Duyurdu




Instagram Üretken Yapay Zeka Araçlarını Duyurdu
Www.TrendForum.Net



Instagram üretken yapay zeka destekli yeni bir aracı sitede yayınladıklarını duyurdu. Başlangıçta ABD’deki kullanıcılara sunulan yeni özellikler, Meta Üretken Yapay Zeka Lideri Ahmad Al-Dahle tarafından Threads’te bu araçların tam olarak nasıl çalıştığını ve sitedeki yaratıcılığı nasıl artıracağını anlatan bir video ile detaylandırıldı.

Araç, kullanıcıların fotoğraflarındaki arka planı, değiştirilecek alanı seçerek ve ardından üretken yapay zekanın dolduracağı bir komut istemi yazarak üretken yapay zeka tarafından üretilen bir arka planla değiştirmelerine olanak tanıyor. Bu daha sonra Instagram Hikayeleri’nde paylaşılabilecek ve paylaşıldıktan sonra hikayeyi görüntüleyen kullanıcılar hikayedeki bir “Dene” istemine tıklayarak arka planların diğer kullanıcılar tarafından paylaşılmasına ve yeniden kullanılmasına izin verebilecek. Bu aracın diğer ülkelerdeki kullanıcılara ne zaman sunulacağı konusunda ise henüz detay verilmiyor.

Öte yandan Meta aynı zamanda Facebook için de kullanıcıların platformdaki gönderilerini yazmalarına yardımcı olabilecek bir yazma aracı gibi üretken yapay zeka yaratıcılık araçları üzerinde çalışıyor. Meta ayrıca kısa bir süre önce Instagram ve Messenger için Direkt Mesajlar’da ve sohbetlerde kullanılabilen ve diğer kullanıcılarla görüntü oluşturmak ve paylaşmak için yapay zeka destekli bir görüntü oluşturucu sundu.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
araçlarını, duyurdu, instagram, yapay, üretken, zeka


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yapay Zekanın Tarihi #2 - Herkes İçin Yapay Zeka DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 05 Temmuz 2023 18:20
Mark Zuckerberg: “Instagram’a Yeni Yapay Zeka Özellikleri Gelecek” KoJiRo İnstagram 0 11 Haziran 2023 17:35
Adobe, Firefly Üretken Yapay Zekasını Video Düzenlemeye Getiriyor DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 1 20 Nisan 2023 17:58
Adobe, Firefly Üretken Yapay Zekasını Video Düzenlemeye Getiriyor KoJiRo Geri Dönüşüm Kutusu 0 20 Nisan 2023 17:34
ASUS IoT, 450 W GPU Kartı Destekleyen İlk Sınır Yapay Zeka Sistemi Olan PE6000G’yi Duyurdu KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 11 Nisan 2023 03:12




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net