Forum Logo




Instagram, Hikayelerinizi Şablona Dönüştürebileceğiniz Yeni Bir Özelliği Kullanıma Sundu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Aralık 2023, 21:47   #1
Çevrimdışı
Instagram, Hikayelerinizi Şablona Dönüştürebileceğiniz Yeni Bir Özelliği Kullanıma Sundu




Instagram, Hikayelerinizi Şablona Dönüştürebileceğiniz Yeni Bir Özelliği Kullanıma Sundu
Www.TrendForum.Net



Instagram, paylaştığınız bir hikayeyi başkalarının ekleyebileceği özelleştirilebilir bir şablona dönüştürmenize olanak tanıyan yeni özelliği kullanıma sundu. Hikaye şablonunuza birbirinden farklı GIF, fotoğraf ve metin gibi çeşitli öğeler ekleyebilirsiniz. Instagram bu yeni özelliğine “Sen de Ekle” adını veriyor.

Instagram hesabınızda bir hikaye şablonu yayınlamak için hikaye oluştururken çıkartmaların bulunduğu sekmeyi açın. Daha sonrasında hikayenize başkalarının da katkıda bulunabilmesi için Sen de Ekle seçeneğini seçin. Daha sonrasında istediğiniz farklı içerikleri seçip hikayenize ekleyebilirsiniz.


Sizin eklediğiniz içerikleri başkaları düzenleyemez ancak farklı kullanıcılar da sizin oluşturduğunuz şablona içerik ekleyebilirler.

Hikayenizi izleyen diğer kullanıcılar “Kendi Hikayeni Ekle” seçeneğini seçerek farklı çıkartmalar ekleyebilirler. Tıpkı normal Instagram Hikayelerinde olduğu gibi yeni özelliği de herkesle veya sadece yakın arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

Reels için şablon oluşturma özelliği Instagram’da zaten mevcut. Bu özellik geçen yıl kullanıma sunuldu ve başkalarının özelliklerini kullanmanıza olanak tanıyor.

Instagram’da yakın zamanda yeni yapay zeka düzenleme aracı kullanıma sunulmuştu. Bununla beraber Reels videolarını indirme ve arkadaşlarınızla paylaşma özelliği de geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunuldu.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, dönüştürebileceğiniz, hikayelerinizi, instagram, kullanıma, sundu, yeni, özelliği, Şablona


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Meta Quest, VR Kulaklıklar İçin Word, Excel ve PowerPoint Uygulamalarını Kullanıma Sundu KoJiRo Oyun Dünyası 0 16 Aralık 2023 19:35
Instagram'ın yeni özelliği: Biyografiye birden fazla link ekleme DeepSilence İnstagram 0 19 Nisan 2023 23:37
Instagram yeni özelliğini kullanıma açtı! DM’den arkadaş darlamaya son DeepSilence İnstagram 2 31 Mart 2023 04:40
Samsung, Akıllı Ev Ekosistemi İçin Matter Özelliğini Kullanıma Sundu DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Kasım 2022 09:58
YouTube, Video Düzenleme Özelliğini Kullanıma Sundu KoJiRo Sosyal Ağ Trendleri 0 16 Haziran 2022 21:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net