Forum Logo




Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree2Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By EsrarLı

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2022, 11:38   #1
Çevrimiçi
Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri




Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri
Www.TrendForum.Net



Hemen hemen her kadının hayalidir hayatında olan erkeğin ona kendini prenses gibi hissetirmesi. Kadın ruhundan anlayan bir erkekle birlikte olmayı, şımartılmayı her kadın ister ama bu şansı çoğu kadın yakalayamaz. Kadınların erkekleri anlayamadığı erkeklerin de bir türlü kadınlar tarafından anlaşılamadığını düşünmesi yüzyıllardır süregelen konular arasında yer alıyor. İstisnalar kaideyi bozmasa da tüm erkekleri bu kefeye koymak yanılgıya düşürür elbetteki. Çünkü bazı erkekler var ki hakkını yememek gerekiyor. Onlar sadece sevmekle kalmıyor eşlerinin veya sevgilillerinin ruhlarına da iyi geliyor.

En önemli özelliği güven vermesidir
Kadın ruhundan anlayan erkeklerin en önemli özelliklerinden bir tanesi güven vermesidir. Karşındaki insanın ona güvenebileceğini her daim hissettirir, gereksiz şüphelere düşürmez ve şüphe uyandıran davranışlarda bulunmaz.

Özel günleri asla atlamaz
Kadın ruhundan anlayan erkeklerin bir başka özelliği ise özel günleri atlamamasıdır. Özel günler kadınlar için erkeklere oranla daha anlamlıdır. Çoğu erkeğin önemsemediği evlilik yıldönümleri ya da doğum günleri kadınlar tarafından aşırı derecede önemsenmektedir. Hal böyle olunca bu özel günlerin atlanması da ilişkide zaman zaman sıkıntılar yaşanmasına neden olabilmektedir. Bugünlerde küçük sürprizlerle günü kutlayan erkeğin kadın ruhuna iyi geldiği tespit edilmiştir.

Gözü dışarda değilse
Kadınların en çok şikayet ettiği noktalardan olan erkeğin sürekli bir arayışta olması ve başka kadınların ona cazip gelmesi konusu ilişkiyi etkileyen en önemli konu belki de. Başka kadınların yanında sizi kendinize özel hissetiriyorsa ve ister yanın da olun ister olmayın gözünün sizden başkasını görmeyeceğini biliyorsanız yani size bu güveni vermişse karşınızda kadın ruhundan anlayan bir erkek duruyor. Onu kaybetmemeye özen gösterseniz iyi olur. Ama sürekli bir kıyaslama için giriyorsa ya da dışarıya olan bakışlarıyla sizi rahatsız etmeye başladıysa ozaman ilişkinin bitiş zilinin çalacağının göstergelerini yaşıyorsunuz demektir. Kendinizi bu duruma hazırlasanız iyi olur. Hiçbir kadının kabul edeceği bir durum olmayan ve kadına kendini aşağılanmış hissi yarattıran bu erkeklerden uzak durmakta fayda var.

Sizi dinliyor ve anlamaya çalışıyorsa
Belki de ilişkide en önemli olan nokta burası. Kadınların yana yakıla yakındığı konulardan biri de erkek arkadaşının ya da eşinin onu dinlememesi ve anlayış göstermemesidir. Eğer partneriniz kadın ruhundan anlayan biriyse mutlaka sizi dinleyecek, arkadaş gibi dertlerinizi çözmeye çalışacak ve yakınlık gösterecektir. Sizin bir surat asmanızdan bir sorun olduğunu anlıyor ve telafi etmeye çalışıyorsa partnerinizin kadın ruhundan anlayan bir kişi olduğuna emin olabilirsiniz. Eğer vurdumduymaz davranıyorsa sizin üzüntülerinizle ya da can sıkıntınızla dalga geçiyorsa ozaman ilişkiyi bir gözden geçirmeniz gerekecektir.

İltifat eder
Kadınlar erkeklere göre estetik daha fazla estetik kaygılara sahiptir. Bu yüzden iltifat duymak, övülmek ve güzelliğinden bahsedilmesini ister.

Sizinle zaman geçirmeyi seviyorsa...
İişkide yaşanan en önemli sorunlardan biri de çiftlerin birbirine zaman ayırmaması sorunudur. Kadın ruhundan anlayan bir erkek karşısındakine zaman ayırır "Akşama maç var, ''Gitmek zorunda mıyız'' gibi cümlelerden uzak durur.

Hediye alıyorsa
Kadın ruhundan anlayan bir erkek ne hediye alması gerektiğini bilir, sadece hediye almak için almaz. Kadınının neyi sevdiğini neyden hoşlanacağını bilir ve ona göre davranır. Özensiz davranarak ona kendini kötü hissetirmez.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Kasım 2022, 12:01   #2
Çevrimiçi
Platin Üye
Yanıt: Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri




sanki benden bahsetmişler birazcik (: jsjsj
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Kasım 2022, 12:03   #3
Çevrimiçi
Yanıt: Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri




EsrarLı kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster
sanki benden bahsetmişler birazcik (: jsjsj

Bende tam burda böylesi varmı diyecektim
EsrarLı bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Kasım 2022, 12:26   #4
Çevrimiçi
Platin Üye
Yanıt: Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri




Beatrice kullanıcısının gönderdiği mesajdan alıntı Mesajı göster


Bende tam burda böylesi varmı diyecektim

.d varmış demekkı kadın ruhunu öldürmeyi deil yasatmayı anlamayı renklendirmeyi seven biriyim (: sanal platformda taninmasamda real olarak etrafimdaki herkes bilir (: kendimimi övdüm ben hsjajaj
Beatrice bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 19 Kasım 2022, 15:09   #5
Çevrimdışı
Charismax
Yanıt: Kadın Ruhundan Anlayan Erkeklerin Özellikleri




Kötü ruh ferruh gel bağ gel bağ
__________________
Ben sene
Sen mene
Takka tukka
Mukasko tukka
Lehzen ahzen
Kabren mahzen
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlayan, erkeklerin, kadın, ruhundan, özellikleri


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dekolte giyen kadınlar, erkeklerin gözünde basit kadın imajını mı taşır? Beatrice Trend Sorular 14 06 Aralık 2023 00:23
Erkeklerin Dili Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 4 17 Eylül 2023 17:11
Güzel kadın mı daha tehlikelidir zeki kadın mı? Rima Kafamıza Göre 15 10 Haziran 2023 05:12
Erkekler neden evlenilecek kadın, eğlenilecek kadın ayırımı yapar? Rima Kafamıza Göre 41 07 Kasım 2022 08:36
Erkeklerin çekici bulduğu kadın özellikleri Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 18 08 Ekim 2022 08:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net