Forum Logo




İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Kasım 2022, 18:18   #1
Çevrimiçi
İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler




İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler
Www.TrendForum.Net

İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler

Yıllardır hayatınızın aşkını arıyorsunuz ama bir türlü bulamıyor musunuz? Üzülmeyin belki 2018 sizin yılınızdır. İnternette hayatınızın aşkını bulmak isteyenler için birkaç tavsiyemiz var.





Katıldığınız onca arkadaş ortamı, annenizle gittiğiniz kulüpler hiçbiri hayatınızın aşkını bulmanıza yaramadı mı? Güçlü ilişkiler inşa etmek, modern bir yol izlemek utanılacak bir şey değildir. Bu nedenle internetten hayatınızın aşkını bulmak isterseniz bulabilirsiniz. İste bizim size verebileceğimiz tavsiyeler…
1. Birine selamladığınızda sadece selam demeyin. Bu hiç çaba sarf etmediğinizi gösteriyor. Bu kişiye onunla konuşmak onun için zaman ayırdığınızı ve zamanınızın ona değeceğini düşündüğünüzü kanıtlayın ve bir işiniz varsa ona lütfen bekler misin, geri döneceğim gibi kibar cümleler kullanın.
2. Profilinizde fotoğraflarınızın beğenilmesi ve beğenilmemesi değil, beğenilen ve beğenilmeyenlerin arkasındaki nedenleri tartışmaya özen gösterin. Böylece daha açıklayıcı sonuçlar elde edersiniz, insanların sizi ve ruhunuzu anlamasına, istenmeyen argümanların paylaşılmasının önüne geçersiniz.
3. Doğru fotoğrafları seçin! Bu tamamen birinin sizinle ilgili algısını etkileyebilir. Bu yüzden sizi gerçekten temsil eden bir fotoğraf seçin. Yatak odasında çekilmiş çok ****i bir selfie ile dikkat çekmeye çalışmayın. Kendiniz olun, gerçekçi ve dürüst bir gülümsemeyle çekilmiş olan fotoğrafınızı paylaşın.
4. Hobileriniz hakkında dürüst olun! Bir erkeğe ya da kıza çekici görünmek için olmadığınız biri gibi görünmeye çalışmayın. Mesela şarap içmeyi gerçekten seviyorsanız şarapla ilgili paylaşım yapın.
5. Negatif olmayın. Düşünmek kolaydır, "ben asla bir randevu alacağım", ya da "sonsuza kadar bekârım." gibi kaprisler içerisine girmeyin, pes etmeyin. Aktif olarak bakmadığınız sosyal medya hesaplarınızda o kusursuz insan beklenmedik bir anda gelen kutunuza bir mesaj atabilir. Bu nedenle bu kötü düşüncelerin ruh halinizi etkilemesine izin vermeyin.
6. Aranızda bir bağlantı olup olmadığından emin değilseniz bunu hissetmek için önce telefon veya görüntülü bir görüşme yapın. Telefon görüşmesi veya görüntülü konuşma mesaj atmaktan farklıdır karşınızdaki insanın enerjilerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur.
7. İstediğiniz her şey için açık olun. Karşınızdaki kişi ister bir gecelik ilişki ister bir yaz aşkı isterseniz de hayatınızı kurtaracak kişi olsun her kim olursa olsun ne istediğinizi açıkça söyleyin.
8. Tek bir kişiye odaklanın. Amacınız güvenilir birisiyle uzun vadeli bir ilişki kurmaksa karşınızdakinin değerini bilin ve onu haksızlığa uğratmayın.
9. Şunu bilin ki kendi türünüz veya kendi türünüz dışında birlikte biriyle olacaksınız yani her şekilde sizinle aynı duyguları hissetmesini aynı duygusal açıdan yaklaşmasını bekleyemezsiniz. Onunda kendine özgü düşünceleri olacağını şimdiden kabullenin.
10. Soru sormaktan korkmayın. Eğer ki bu bir iş görüşmesi değilse soru sormak karşınızdaki kişi hakkında bir şeyler öğrenmenin tek yoludur.
11. Sizi benzersiz kılan şeyleri paylaşmaktan korkmayın. Düşünceleriniz, doğum lekeleriniz veya çarpık burnunuz dahi olsa kendinize olan güveninizi kaybetmeyin, buna izin vermeyin.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 20 Kasım 2022, 19:02   #2
Çevrimdışı
Diamond Üye
Yanıt: İnternette hayatınızın aşkını bulmak için tavsiyeler




yapmadığınız meslekler, olmadığınız kişilikler, kazanmadığınız paralar ve sizin olmayan sıfatlar sıralayın illa birkaç beyinsiz kanacaktır ^^
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşkını, bulmak, hayatınızın, için, tavsiyeler, İnternette


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hayatınızın en güzel yılları hangi dönemlerdi? Never Give Up Kafamıza Göre 5 21 Mayıs 2023 14:53
İnternette Nasıl Para Kazanılır - İnternette Nasıl Para Kazanırım Candres Trend Sorular 2 17 Mart 2023 01:03
Uzak mesafeli ilişki için tavsiyeler Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 11 08 Ekim 2022 11:07
Leclerc: "Hislerimi anlatan doğru kelimeleri bulmak zor" KoJiRo Formula 1 0 12 Haziran 2022 18:35
Güneş Yanığı İçin İyi Gelecek Tavsiyeler Beatrice Genel Sağlık 0 05 Haziran 2022 16:59




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net