Forum Logo




Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree4Beğeniler
  • 1 Post By DeepSilence
  • 1 Post By Nimâ
  • 2 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Mayıs 2023, 13:45   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Www.TrendForum.Net

1. Acını yaşa kaçma!

Aldatıldın veya terk edildin sol yanında bir sancı var ve çok yakıyor seni, ne yapsan da yangın dinmek bilmiyor bir türlü sönmüyor, bitsin artık bu acı yeter dediğini duyar gibiyim. İşte acından kaçmaya başlarsan bu acı hayatta geçmeyecek bil istedim. O yüzden acından kaçma, acıyı sev, acını çek! biraz olsun yangınların dinecek. Acıyı sevmek zorundasın, acı senin gerçeğin. Çünkü acı ile yaşayacaksın bu zamandan sonra bunu bir kabul et.

2. Suçu kendinizde arayın!


Evet, yanlış duymadınız suçu kendinizde arayın. Bir düşünün ben ne yaptım da böyle oldu, ya da neler yaşadık da bu hale geldik. Tamam o da yaptı, bende bunu yaptım diye kendinizi sorgulayın. Neden sorgulayayım derseniz bu yöntemde sizi rahatlatacak biraz olsun o yangın yeriniz hafifte olsa sönecek.

3. Zaman ve Sabır

Belki de birçok kişinin sıklıkla söylediği iki kelime zaman ve sabır. Zaman sanki geçmiyor gibi gelebilir ve “zamanın faydası yok aksine daha kötü yapıyor beni” diyenler var ilk zamanlar bende öyleydim ama birçok kişinin dediği gibi zaman gerçekten sizi iyileştirdiği kanısına varıyorsunuz. Bu yüzden zamana bırakın zaman aksın gitsin.

Sabır, birçok kişi bu kelime ile bir bütünlük kuramıyor, sabır edemiyor ve ortaya isyanlar başı çekmek üzere “niye böyle oldu Allah’ım niye” gibi cümleleri çoğaltabiliriz ve duyarız sıklıkla. Sabır etmeniz lazım. Sabır edemiyorsan da okumaya devam et çünkü ileri adımlar sana ne için sabır edeceğini gösterecek.

4. Kabullen!

İstesen de istemesen de ne kadar isyanda etsen de ağlasan da bir şey değişmeyecek. Aldatan aldattı, terk eden etti. Biliyorum bu aşama ne kadar zor olduğunu. Bir zamanlar senin hayatında olan insan, başka birisinin şimdi! Ne kadar acı aslında! Seninle kurduğu hayalleri onunla birlikte kuruyor, elini tutup sarılıyor öpüp kokluyor. Eminim sende bu satırları okurken canın yandı ama ne olursa olsun artık kabul etmen lazım! O artık senin değil bir başkasının. Kabul edersen eğer yangınının baya ama baya dineceğini hissedeceksin.

5. Her şeyi sil at!
Ondan kalan ne varsa her şeyi sil ve at. Çok seven biri için ne kadar zor değil mi bu aşama? Güzel anılar, yaşanılanlar hayaller gözünün önünde çöp olması! Hiç düşünür müydün bir gün çöp olacaklarını? Biliyorum zor geliyor ama her ne varsa silip at artık, o hayatında yok! Bu aşamayı yapmak zorundasın yoksa bunların içinde kalırsan çıkamazsın boğulup da gidersin.

6. Bir süre uzaklaş anılarından!

Anılar, bu yolda senin canını sıkan en çok sorun desem yeridir. Seni bir anda depresyona sokan ve hüngür hüngür ağlatan bir durum, belki de bu satırı okurken bile anılar geldi ve üzülmeye başladın. Benim burada sana 2 tavsiyem olacak.

1. Benim gibi kalkıp anılarının üstüne gitme onlardan mı korkacağım deyip anılarının üstüne gidersen kendini alevlerin ortasında bulursun, açık ve net! O yüzden uzak dur anılardan, sokaklardan, caddelerden nereler ise.

2. Beyin ister istemez senin aklına güzel anıları getirecek ve ilişkinizi harika bir şekilde hatırlamış olacaksınız! Hâlbuki durum böyle değil, kötü anıları aklınıza getirmeniz bu yolda sizi yeniden ayağa kaldırma da yardımcı olacak en büyük faktördür.

7. Stalk Yapmayı Kes!

Birçoğunuzun kendinize engel olamayıp acaba bensiz ne yapıyor diye fake hesaplar ile takip etmeniz! Ne kadar yanlış bir durumda olduğunuzun farkına varmanız lazım. Şu döngüden bir çıkın! Daha çok canınızı yakacak olan bu döngüye kapılıyorsunuz. Hayır size faydası bile yok bu durumun kendinize zarar vermeyin.

Beni aldatan insanı beni aldattığı günden beri takip etmiyorum. Bırakın ne yaparsa yapsın.

8. Çivi Çiviyi sökmez!
Bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir. Acaba ne ki? diye düşünür araştırma yapardım sonunda kanıya vardım ve başlıkta olduğu gibi Çivi Çiviyi Sökmez! Birçoğunuz "hayır be yanlış biliyorsun" diyenler olabilir. Gel sana çivinin çiviyi sökmediğini göstereyim.

a. Kendi kendinizi kandırma yöntemi, hem sizin açınızdan hem de sizi terk eden insan için geçerli bu söylediğim.

b. Ee nerden biliyorsun ya mutlularsa, bir insana karşı hislerin olduktan sonra yenisi ile kendini avutmaya çalışmanın sonucu hüsran ile biter er ya da geç sonuç budur.

c. Bir nevide bu durum, karşındaki insanın duyguları ile oynamak! onu kullanarak bir başkasını unutmak olduğundan karşı tarafın günahını alıyorsunuz. Karşı tarafın suçu ne? duyguları ile neden oynarsınız ki o insanın bu yüzden Çivi Çiviyi Sökmez!

d. Birde örnek verelim.

Kötü karakterli bir genç varmış. Bir gün babası ona çivilerle dolu bir torba vermiş. “Arkadaşlarınla tartışıp, kavga ettiğin her zaman bu tahtaya bir çivi çak” demiş. Genç, ilk gün tahtaya 37 çivi çakmış. Sonraki haftalarda kendi kendini kontrol etmeye çalışmış ve geçen her gün daha az çivi çakmış.

Nihayet bir gün gelmiş ki hiç çivi çakmamış. Babasına gidip söylemiş. Babası onu yeniden tahtanın önüne götürmüş. Gence “Bugünden başlayarak tartışmayıp kavga etmediğin her gün için tahtadan bir çivi çıkar sök” demiş.

Günler geçmiş. Bir gün gelmiş ki her çivi çıkarılmış. Babası ona “Aferin iyi davrandın ama bu tahtaya dikkatli bak. Çok delik var. Artık geçmişteki gibi güzel olmayacak.” demiş.

"Arkadaşlarla tartışılıp, kavga edildiği zaman kötü kelimeler söylenilir. Her kötü kelime bir yara (delik) bırakır. Arkadaşına bin defa kendisini affettiğini söyleyebilirsin, ama bu delik aynen kalacak kapanmayacak. Bir arkadaş ender bulunan bir mücevher gibidir. Seni güldürür, yüreklendirir, ihtiyaç duyduğunda sana yardımcı olur, seni dinler ve sana yüreğini açar” demiş.

9. Korkak!


Harbi ne korkak, ürkek olduk bu yolda. Bizi aldatan, terk eden insandan korkar olduk. Onun başka birisi ile olması veya onu başkası ile görmekten korkar olduk ya da karşımıza çıkmasından korkup, düşüncelerimizde bile onun başka birisi ile olması (sarılması, öpmesi, el tutması) bizi deli eder hal aldı ve kabul edemedik.

Burada devreye kabullenmekten başka çaremizin olmaması evresi giriyor. Biliyorum kabul edemiyorsun ama yapmak zorundasın başka yol yok.

10. Saçma düşüncelerde boğulmak!

Her gün yeni bir güne onsuz uyanmak veya onun acısı ile güne merhaba demek işkence değil de ne? Bir insan için adeta zulüm gibi bir şey. Bu durumda hayattan zevk alamamak ve ben neden yaşıyorum? Onsuz yaşamıyorum artık! Bu hayatıma son verip acımı dindirmek istiyorum. Bunu yaparsam onu ne kadar sevdiğimi görecek, bilecek düşünceleri ile hayatınıza son vermek istiyorsunuz FAKAT BİR ŞEYİ UNUTUYORSUNUZ;

a. Hadi sen bu hayatına son verdin diyelim. Bir şey oldu o insana ulaştı diyelim üzüldü. Hadi ağladı taş çatlasın 1 hafta. Sonra sanki sizin için ilerde yaş dökecek! Bir daha aklına siz gelmeyeceksiniz! Bir değersiz için değerli hayatını yok edeceksin! Kendi canına kıyacaksın değer mi?

b. Bir düşün bakalım sen hayata göz yumduğunda başka kim ağlayacak senin için? Cevabı buldun mu? Ailen! ve en başta annen, annen evlat acısı ile her gün ölecek ağlayacak. Sence seni hiçe sayan bir insan için, güzel kalpli bir annenin ağlamasına değecek mi?

Bir düşün! Hayatta artık yoksun ve olanları görüyorsun, annenin ağlaması canı yanması ne kadar acı, seni hiçe sayan bir insanın ağlaması üzülmesi için kendi canına kıydın ona bakıyorsun annen kadar üzülmüyor ve sen pişman oluyorsun neden yaptım diye! BENCE BİR DAHA DÜŞÜN…

c. Bunları geçtim Rabbinin emanet verdiği bu canı o almadan kendin alıyorsun, senin değil ki bu beden sana emanet. Allah’a nasıl hesap vereceksin?

11. İntikam düşüncesi!

"Benim canımı ne kadar çok yaktı! Neler yaptı bana! Ona ben gösteririm şimdi!" diye intikam düşüncesi içindesiniz biliyorum. Fakat intikam almak basitliktir! Bunun dışında kendinizin ne kadar basit bir insan olduğunuzun da göstergesidir. Hem de o insana hala değer verdiğinin de kanıtıdır intikam! Unutma!

İntikam basit insanların işidir, ee bana yaptıkları yanına mı kalacak? Kalmayacak. İlahi adalet diye bir şey var ve en güzeli Yaradanına havale etmek bu olayı!

12. Ağlama süreci!

İster istemez ağlayacaksın, aslında bir yandan ağlamak içinizi rahatlacaktır. Bir zamandan sonra artık ağlamanızın size zararı olacağını göreceksiniz. Gözünüz dillense ve konuşsa ilk başta size söyleyeceği neden ağlattın beni? Biten giden için neden bu kadar yordun beni? Görevim görmekti ama senin yüzünden önümü göremiyorum ağlayıp duruyorsun diyecek.

Ağlamanın artık size bir faydası yok o yüzden ağlama!

13. Kalp alev aldı!

İnsanın kalbi nasıl yanar? anlam veremiyorsan söyleyeyim. Kalp yanmıyor sen öyle hissediyorsun psikolojin ve düşünceler ile oranın yandığını düşünüyorsun. Kalbinin yanmadığını düşün ki, zaten kalp yanamaz! Onu yapacak bir organ değil. Onun görevi kan pompalamak. O nerden bilsin aşık olmayı ve acı çekmeyi!

14. Aklına geldiği o an!

Düşüncelerin onunla boğuldu durumdayız! Olsaydı yanımızda daha mutlu olurduk. Neden gitti ki? Niye böyle oldu? derken onunla çukura düşüyoruz ve beyin uyuşuyor cevap alamadığın sorular ile birlikte beraber kalbinde bir yanma hissi başlıyor.

a. Seni bu hale sokan kim? bunu düşün. Sana yaptıklarını hatırla.
b. Kötü anılarınızın düşüncelerinde başı çekmesini istiyorum.
c. Zaman hızlı akıyor ve sen bir insanda takılı kalıp o hayatını mahvediyorsun. Düşüneceğim diye hayatını yaşamıyorsun!
d. Hayata tek geldin ve tek gideceksin!
e. Son! yani artık bitmiş, bunun yolu yok bitmiş artık.
f. Kendisi seçti biz ne yapalım? gibi düşünceler gelsin aklına.
g. O aklına geldiği an elini şıklat! Beyin başka bir yerden farklı bir ses işittiği için dikkatini ona verecek ama bu durumu da tik haline getirme!

15. Bağımlılık evresi!
O insana bağımlı kaldığın için yanıyorsun! Kendi kendini bir moda sokmuşsun ve o yolda ilerliyorsun. “Onsuz nefes alamıyorum.” aslında onsuz şu an her gün, her saniye alıyorsun ki bu satırı okurken bile nefes alıyorsun! Sen onunla tanışmadan öncede nefes alıyordun!

Kafana bir koşul koymuşsun, bunu da kendine inandırmışsın bağımlı olmuşsun. O insan ellerine zincir vurmuş ve sende kölesi gibi yaşıyorsun. Çık şu moddan! Sen bu kadar mı değersizsin? Bir insana köle olacak kadar mı? soruyorum sana! Hayır değilsin yapma bunu kendine.

16. Kendini hatırla!

Tamam, kabul edelim zor bir adımdayız. Belki de kendini bir daha bulamayacağın ve bu durumdan çok şikâyet edip üzüleceğin adıma geldik. Seni bırakan insan yüzünden kendini unuttun! O eski sen artık ne yapsan da gelmiyor. Sevdiğin şeyleri yapmak gelmiyor içinden artık, bu durumdan çok şikâyet edip yakınıyorsun! Hep o insan yüzünden. Ama sana desem ki;

a. Yaşadığın normal bir şey artık duyguların ve sen büyüdünüz küçük bir çocuk değilsiniz. Olgunlaştın.

b. Kendinin ne kadar değerli biri olduğunun farkına varmanı istiyorum seni terk eden insanla bir kıyaslasana kendini! Hadi düşün bir! Evet sen daha değerlisin ve bu değerli insanı göz göre göre neden unutuyorsun kalk ve hep zevk aldığın, yapmayı sevdiğin şeyleri yap! Sana ne kadar iyi geleceğini göreceksin. İçin istemese bile yapmanı istiyorum, yakında o içindeki o hissi de yeneceksin.

17. Defter Tut!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bir defter almanı ve her gün bu deftere, bugün kendini nasıl hissediyorsan onu yazmanı istiyorum. Ne hissediyorsan yaz, sitem ediyorsan seni terk eden insana, duygularını yaz ne söylerdin onu yaz tarih atmayı unutma İçinde biriken hislerini deftere yazdığında fark edeceksin ki içindeki yük kalkmış ve moralin düzelmiş. İçini döktüğün bir defterde olsa seni rahatlatacak ve baya uzun bir zaman sonra o defteri açıp yazdıklarını oku bakalım! Fark edeceksin ki hatta güleceksin ya baksana ben bunun için mi böyleydim diye. Moralini yükseltip ve seni motive edecek bu yöntem. Aman o defteri ortada bırakma sakın

18. Hadi kendine bir şeyler kat!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Bu süreç içinde kendini geliştirmek için bir şeyler yap. Hem kafan dağılmış olacak hem de kendini geliştirmiş olacaksın. Ee ne duruyorsun kitap oku, bir şeyler öğren, spor yap vs. kalk hadi! Hatta program belirle ve her gün onları yap!

19. İçin rahat olsun!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Düşün düşün nereye kadar! Artık bırak şu düşünmeyi. Çok düşündün değmeyecek bir insana, fikirlerini beynini yordun. Artık için rahat olsun çünkü sen terk etmedin o etti, bir de eğer ayrılıkta kendinizin hatalarını o kadar çok bulmadıysanız ve hatta ben böyle yaptım o yapmadı gibi düşüncelere vardıysanız içiniz rahattır zaten. İçini rahat tut düşünme bile artık onu.

20. İçindeki insanı öldür!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Asıl kaynak noktaya geldik desem yeridir burası çok önemli. İşte ana kaynak burası o insanı içinizde yaşattığınızdan dolayı sizin acılarınız var. Onu içinizde yaşatıyorsunuz ya düşünüyor beyinde bizimle, özlüyorsun kalbinde, anılarda yaşatıyorsun gözünde. Harbi sen hayatının odak noktası yapmışsın. Bitmemiş ki içinde yaşıyor. İşte o insanı öldür içinde, şöyle düşün ölüler konuşamaz, ölüler gözükmez, ölüler yaşayamaz. O artık bizim için ölü, içinden öldürmek için sana şu ana kadar sunduğum ve sunacağım adımlar ile destekle ki artık ondan kurtulalım.

21. Yıkılmak Yok!
Bir insan için yıkılıp duracak mısın? Hayatının sonuna kadar onunla mı yaşayacaksın?

Unutma ki hiçbir insan vazgeçilmez değildir.

Hayallerin var! bu kadar kolay mı vazgeçiyorsun? veya bu kadar mı güçsüzsün? kendine bile inanmıyorsun. Sahi sen bu hayatı nasıl baş edeceksin? bence kalkmanın zamanı geldi.

Hayat seni terk eden insandan ibaret değil! Daha fazlası kendini hayatının içine atma zamanı kalk ve hayatının içine katıl hayatını yaşa.

22. Şarkı Seçimin ve Sosyal Medya Kullanımın!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Acılar içinde ayrılık şarkıları dinleme! Tamam dinle ama çok dinleme onun yerine hareketli veya yabancı şarkıları daha fazla dinlemeni tavsiye ediyorum. Bu durum senin içindeki olumlu insanı öldürmez.

Sosyal medyada ona atar, gönderme gibi durumlar paylaşma veya fotoğrafların altına gönderme yazılar yazma hem bu ergenlik hem de o insana hala değer verdiğiniz anlamına gelir. Gerek yok yapmayın! O insan için mi yaşıyorsunuz yoksa kendiniz için mi yaşıyorsunuz bu hayatı?

Sosyal medyada acıklı sayfaları pek takip etmemeniz sizler için daha iyi olacaktır,. Bir anda bir söz göreceksiniz ve aklınıza gelecek sonra efkârlar karalara bağlayacaksınız. (O sayfalarında önünü kesiyor gibi hissettim ama öyle bir şey yok En azından iyileşesiye kadar yok!)

23. Aktiviteler vakti!
Şöyle bir düşünmenizi istiyorum, o hayatınızda varken kısıtlı idiniz ve yapacağınız şeyi yapamıyordunuz, zaman yetmiyor ya da o insan size izin vermiyordu. Şöyle bir bakınca belki de onun gitmesi aslında çok iyi oldu Artık o yok ve istediğiniz her türlü aktiviteyi yapabilirsiniz. Kursa git, kendini koruyacak sanat öğren, gez dolaş, müzik aleti çalmayı öğren veya spor yap vs. vs. artık elinde! Hadi bir aktiviteye katıl ve ne istiyorsan onu yap.

24. Sevdiklerin!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
Sen kendini kötü hissettiğinde, mutlu olduğunda ve bu süreçte onlar hep senin yanında oldular destek oldular, olmaya devam ediyorlar onların değerlerini bil. Onlar için yap ve yen bu savaşı. O insanları üzmek istemezsin, inan sen üzülünce onlarda üzülüyorlar, mutlu isen onlarda mutlular.

O zaman neymiş onlar için yap! üzülme artık ve bu fani dünyada onlar ile güzel anılar biriktir.

25. Aşka Küsme!
Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?
"Zaten bu durumdan düşmüşüz hala bize aşk mı diyorsun?" diye sitemlerinizi duyuyorum. Haklısınız fakat hayatınız boyunca aşk ve sevgiden kaçacak mısınız? hem şöyle düşünün artık daha temkinli ilişkileriniz olacak o yüzden aşka küsmeyin. Önünüze fırsat gelirse ve olabilir mi diye düşünün olursa eğer, yok kalbim yorgun yok, şöyle demeyin. Eğer aklınıza yatan bir insan çıkarsa denemenizi isterim. Tabi ki de seçim yine sizin! Siz bileceksiniz!

26. İsyan Etme!
İntizam-ı Kelam’ın sözü ile başlamak istiyorum bu yönteme “İsyan etme şükret, gören seni çok iyi görüyor.”

İsyan etmek, beddua okumak ve arkasından konuşmak sana hiçbir faydası olmayan sözler.

Evren yasası var. Hak yerini bulur diye bir gerçek var. Hak yerini biliyor ama sen isyan, beddua ettikçe hakkın işine karıştığı için dönüp sana gelecek ve hakkın yerini bulması gecikmiş olacak. Er ya da geç hak yerini bulur.

Aldatan aldatılır! Hak yerini bulur gibi sözler var ve evren yasasının çeşitleri var.

“Alma Mazlumun Ahını Çıkar Aheste Aheste” diye de bir söz var.

27. Yeni bir sayfa yaprağı!

Hadi o zaman geçmiş geçmişte kaldı! İstesen de bu son değişemez artık! Son yani! Çıkış yolu yok!

Artık her şeyi arkanda bırakma zamanı. Kim isterdi ki böyle olmasını ya da kim isterdi bu dünyada bir insan ile düşman olarak ahirete gitmek. Hayat devam ediyor ve bu kısa zamanını da bir insan için harcaman maalesef anlamsız.

O seni bırakarak yeni bir sayfa açtı ve sende onu bırakarak, artık yeni bir sayfa açma zamanın geldi. Bu sefer daha temkinli yürüyeceksin bu yolda, daha emin adımlar atacaksın. Yeni aşk, yeni arkadaşlar, yeni hayat, yeni maceralar seninle birlikte olacak. Allah yolumuzu açık etsin inşallah. Her şey gönlümüzce olsun.


[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 00:05   #2
Çevrimiçi
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




kardeşim gel bir cs atalım
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 00:08   #3
Çevrimdışı
Bronze Üye
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Aşk acısı mi?

Tövbe de.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 00:14   #4
Çevrimdışı
Lübbetülayn
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Marul koy arasına acıyı bastırır.

İnsan için kafa yormaya değmez. Bazı şeyleri değiştiremezsin. Benden sana altın tavsiye;

Sen ne kadar değer katarsan kat, istediğin önemi ver, istediğin maddeyi uygula, sonucunda hak edilmediğini düşündüğün an sen vazgeçemiyorsan geçmiş olsun.

Vazgeçilmeyi beklersen parşomen uzunluğunda tarifler var ama atlatamazsın kendini kandırırsın ancak.

Yemek tarifi verir gibi Domates salçası yerine biber salçası koy.. tadı aynı olur mu ? olmaz..
gupse bunu beğendi.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 00:22   #5
Çevrimdışı
Zehirlidir uzak durun
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Konuyu okumadan önce arkadaş video gösterdi..
Aşk acısı da neymiş sen hiç fermuara kaptırdın mı ? .. gibi bir şey soruyordu
__________________
Vazgeçilmez değilim, değilsin, değilsiniz.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 00:22   #6
Çevrimiçi
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Acıtıyorsa tadını çıkar hissizlikten ölüyor insanlar
DELibaL ve Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 28 Mayıs 2023, 15:49   #7
Çevrimiçi
Raiden
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




Genelde bundan daha büyük sorunları olmayanlar hep aşk acısı ile avunurlar.
Sonsuza kadar acı çekmek kişinin elinde.Böyle yaparak kendine eziyet etmesi de.
Kendine eziyet edeceğine başarılar yapıp hayata eziyet et derim.
__________________
Daha çok gülümse,kronik kötümser.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 07 Eylül 2023, 20:40   #8
Çevrimiçi
Yanıt: Aşk Acısına Dayanamıyorum, Ne Yapmalıyım?




birlikte soda içiyorsunuz ve onu geğirirken hayal edin
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
acısına, aşk, dayanamıyorum, yapmalıyım


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 2 (0 üye ve 2 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sevgilim ile öpüşmek için ne yapmalıyım ? Candres Trend Sorular 88 04 Aralık 2023 08:13
Sevgilim Bana Sürpriz Yapmıyor Ne Yapmalıyım? Candres Trend Sorular 17 01 Temmuz 2023 23:59
Kilo Alabilmek İçin Ne Yapmalıyım? Asi Ruh Kilo Almak İstiyorum 0 19 Nisan 2023 20:30
Kablosuz İnternet Çalışmıyor Ne Yapmalıyım? Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 08 Nisan 2023 14:40
40 bin TL'yi değerlendirmek istiyorum, sizce ne yapmalıyım? Beatrice Trend Sorular 12 17 Ocak 2023 20:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net