Forum Logo




Birinin Size İlgi Duyduğunu Fark Edeceğiniz 13 Küçük İşaret

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2023, 00:21   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Birinin Size İlgi Duyduğunu Fark Edeceğiniz 13 Küçük İşaret




Birinin Size İlgi Duyduğunu Fark Edeceğiniz 13 Küçük İşaret
Www.TrendForum.Net

Birinin Size İlgi Duyduğunu Fark Edeceğiniz 13 Küçük İşaret

Aşk karmaşık olabilir, ancak çoğu zaman işleri aşırı karmaşıklaştıran bizleriz. İşin iyi yanı, kadınlar ve erkekler, birisiyle ilgileniyorlarsa, genellikle benzer belirtiler gösterirler.

Biriyle görüşüyorsanız ve "beni seviyorlar mı?" diye anlamaya çalışıyorsanız, cevaplarımız var.

İşte birinin size çok düşkün olduğuna dair bazı ince ve çok ince olmayan işaretler.



1. Sizinle kaliteli zaman geçirirler

Biri seni umursadığında, onun zamanı için yalvarmana gerek yok. Tam tersi. Aslında, sizinle vakit geçirmek için nedenler ararlar ve radarınızda kaldıklarından emin olmak için gelecek planları oluşturmanın yollarını ararlar.

Sizin dünyanızda olmak ve hakkınızda öğrenebilecekleri kadar çok şey öğrenmek istiyorlar ve bunu yapmanın tek yolu sizinle kaliteli zaman geçirmek.

2. Araştırma yaparlar

Biri sizden hoşlandığında, muhtemelen internette sizinle ilgili neler olduğunu görmek ve özellikle ilgi alanlarınız ve hobileriniz hakkında sorular sormak için sosyal medya beslemeleriniz, Google aracılığıyla sizi kontrol edeceklerdir. Adil olmak gerekirse, muhtemelen aynı şeyi yapıyorsunuz.

Birine ilgi duymak, onun için neyin önemli olduğunu anlamak ve kim olduğunu anlamak daha derin bir ilginin göstergesidir.


3. Vücut dilleri sizinkileri yansıtır

Birini hissettiğinizde beden dilini gizlemek zordur. Birinden hoşlandığınızda, doğal olarak davranışlarını yansıtırsınız. Saçınıza dokunabilirsiniz ve onlar da aynısını yapar, gülümser ve karşılık verirler, onlara dokunurlar, vb. Bunların hepsi, diğer kişiyle ilişki kurmak ve ona yakın olmak istediğiniz açık eylemlerdir.

Birinin beden dilini yansıttığınızda, “Seninle rahat hissediyorum” diyorsunuz. Aynı zamanda bir ilginiz olduğu ve onlardan hoşlandığınız anlamına gelir. Beden dilini taklit ettiğinizde küçük ve anlamlı anlarda meydana gelen dokunuş, onların sizinle yakınlık kurmasının da başlangıcıdır.

4. Gariplik var

Birinden hoşlandığınızda, onları etkilemek istemeniz doğaldır. Tabii ki, gariplik doğal olarak ortaya çıkıyor! Hiç bir erkek sana çok garip bir şey söyledi mi ve sen WTH gibiydin mi? Ya da sadece onları hissettiğiniz ve onların varlığı size farklı bir his verdiği için birileri tarafından dilinizin tutulduğu oldu mu?

Evet, hepimizde var ve bunların hepsi sizin onlardan hoşlandığınıza ya da onlara ilgi duyduğunuza dair işaretler. Kucakla ve iyi bir şirkette olduğunu bil!


5. Hayatlarındaki önemli insanlarla tanışıyorsunuz

Birinden hoşlandığınızda, bazen ekstra güvence istersiniz, yani size en yakın olanlardan bu kişinin uygun olduğuna dair destek ve geri bildirim. Sizi, onlar için önemli olan insanlarla yakın çevrelerine getirmek, önemli olduğunuzun kesin bir işaretidir.

Birinden hoşlandığınızda veya aşık olduğunuzda, önemsediğiniz veya hayatınızda önemli olan diğer kişilerin onları tanımasını istemek doğaldır.

6. Kusurlarını gösterirler

Birini ilk başta etkilemek isteseniz de, gardını tamamen indirdiğinde bunun aşka doğru gittiğini bilirsiniz. Burada bir çift örnek var. Önünüzde gaz çıkarırlar, en iyi yeme adabına uymayabilirler, önünüzdeki kapı açık banyoyu kullanabilirler, makyajsız, saçsız vs. görmelerine izin verirler. Garip, değil mi? Ancak, bunun arkasında iyi bir sebep var. Kişi senden, tam olarak seninle oldukları kişi olacak kadar rahat hissedecek kadar hoşlanıyor.

Mantıklı çünkü bizim en çok arzuladığımız şey, kendin olabileceğin bir ilişki ve kendin olmak, bizim de tuhaf ve tuhaf davranışlarımızı göstermekte rahat hissetmek anlamına geliyor.

7. Siz etraftayken telefonları kapalıdır

Evet, telefonunu seviyorsun ve o da sevebilir. Ama birine aşık olduğunuzda, onunla geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarmak istersiniz. Telefonlar önemlidir, ancak bu senaryoda biri sizden hoşlanıyorsa, telefonları daha az önemlidir.

Sizinle geçirdikleri süre boyunca orada olmak için ekstra çaba göstereceklerdir. Bu da onların cihazlarını bir kenara bırakıp bunun yerine o zaman ve enerjiyi size odaklamak anlamına geliyor.

8. Etrafta kim olursa olsun odak noktası sizsiniz

Hiç bir kalabalığın içinde bulundunuz ve kendi dünyalarında gibi görünen şu çifti gördünüz mü? Bir grubun parçası olabilirler, ancak birbirleriyle o kadar aktif bir şekilde meşguller ki, diğerlerinden habersiz olduklarından oldukça eminsiniz.

Ve biri senden hoşlandığında böyle görünüyor. Odada kimin olduğunun bir önemi yok çünkü onların odak noktası senin üzerinde. Onlar seninle meşgul. Sana herkesten farklı davranıyor ve bu oldukça açık.

9. Sizin için ekstra çaba harcarlar

Dış görünüş olarak size karşı çok rahat olan bir kadın, başlangıçta biraz daha makyaj ve giyinme ile adım atmaya başlarsa, sizi hissediyordur. En iyi şekilde görünmek istiyor.

Ve eğer bir erkek seninle ekstra görgü kuralları uyguluyorsa, yani kapıyı açıyor, senin dışında yürüyorsa, amaçlarını ve hırslarını anlatıyorsa, sana seni koruyabileceğimi ve seninle ilgilenebileceğimi söylüyor.

10. Çok soru sorarlar

Biri senden hoşlandığında soru sorar. Müdahaleci bir şekilde yapılmaz, daha çok sizin için neyin önemli olduğunu anlama perspektifinden yapılır. Onlardan bir ilişkide sizin için neyin önemli olduğu, nerede yaşamak, seyahat etmek, aile dinamikleriniz vb. hakkında sorular alıyorsanız, sizi anlamaya ve hayatınıza nasıl uyduğunu belirlemeye çalışıyorlar.

11. Güvence sunarlar

İşaretler ince ve çok ince değil. Biri sizi gerçekten önemsiyorsa ve sesini duymanızın önemli olduğunu biliyorsa, sizi daha sık arayacak veya FaceTime ile arayacaktır. Kişiyi hayal kırıklığı yaratan ve o kadar da mükemmel olmayan geçmiş ilişkileriniz olduğunu fark ettiyseniz, bunu size karşı kullanmazlar.

Bunun yerine, uzun vadede içinde olduklarını eylemleriyle size gösterecekler. Hatta doğrudan orada olduklarını ve sizin için orada olmak istediklerini bile söyleyebilirler. Daha fazla kanıt, eylemleriyle de destekledikleri zamandır.

12. Sizin için neyin önemli olduğuna dikkat ederler

Biri sizi hissediyorsa, sizin için önemli olan şeylere dikkat edeceklerdir. Onlarla yaptığınız konuşmaları not edecekler çünkü söyleyecekleriniz onlar için önemli. Eylemleri, duygusal destek, yardım veya sadece sizin çıkarlarınızı önemsediklerini size bildirmek amacıyla aktif dinlemeyi içerecektir.

Kartlar, çiçekler vb. gibi belirli hareketlerden hoşlandığınızı biliyorlarsa, mutluluğunuza katkıda bulunmak istedikleri için bu hareketlerle sizi şaşırtacaklarından emin olacaklardır. Bir kadında beğendiğiniz belirli özelliklerden bahsetmişseniz; kendisinin de bu yönlerini vurguladığından emin olacaktır.

13. Sezgisel olarak hissedeceksiniz

Birinden hoşlandığında kendini gösteren birçok duygu vardır. Ama çok dikkat etmemiz gereken şey kalbimiz ve sezgimizdir. Çoğu zaman bir şey kapalı olduğunda, bunu bilir ve hissedersiniz. Ancak, bir şey doğru hissettiğinde, neden sadece tıklamanın tüm nedenlerini anlamak zor olabilir.

Bununla birlikte, birinin size ilgi duyup duymadığını sezgisel olarak bilmiyorsanız ve olduklarından emin olmak için aramaya devam ediyorsanız, cevabı zaten biliyorsunuzdur.

Kaynak: Your Tango
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
birinin, duyduğunu, edeceğiniz, fark, küçük, size, İlgi, İşaret


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Forumun En İlgi Çeken Konusu Candres Trend Sözlük 8 15 Kasım 2023 15:06
İşaret - Onur Dikenova DeepSilence Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 27 Mayıs 2023 10:47
Okurken Derin Derin Hayallere Dalıp Bambaşka Dünyaları Ziyaret Edeceğiniz 8 Ütopya Kitabı Zeytin Kitap Özetleri - Kitap Tanıtımları 0 24 Mart 2023 16:38
birinin size iyi geldiğine dair işaretler Beatrice Trend Sözlük 3 19 Ekim 2022 23:58
Verstappen: "Red Bull'un yaşadığı sorun, F1'in DRS'ye ihtiyaç duyduğunu gösteriyor" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net