Forum Logo




İlişkilerde kaçınılması gereken davranışlar

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2023, 00:26   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İlişkilerde kaçınılması gereken davranışlar




İlişkilerde kaçınılması gereken davranışlar
Www.TrendForum.Net

Bazı davranışlar mutlu giden ilişkinizi yavaş yavaş sona götürebilir. Bu davranışlardan uzak durun.



Güzel bir ilişkiniz var, her şey yolunda gidiyor ve onu çok seviyorsunuz. İlişkinizin sağlıklı ve mutlu bir şekilde devam edebilmesi için dikkat etmeniz gereken bazı davranışlar var.

İşte size birkaç tüyo...

Annesi gibi davranmaktan vazgeçin: Dikkat etmeniz gereken bu noktada; sevgiliizi adeta bir anne gibi sahiplenmemek ve onu 'şekle sokmaya' çalışmamak. Siz farkında olmadan annelik içgüdünüzle ona yaklaşabilirsiniz ama bunun dozunu iyi ayarlamakta fayda var. Onun bir yetişkin olduğunu ve sizin bakımınıza değil, aşkınıza ihtiyacı olduğunu unutmayın.

Kavga ve tartışmalara açık olmayın: İğneleyici sözler, kırıcı laflar ve bitmek bilmeyen şımarıklık nöbetleriniz. İşte erkeklerin kadınlarda sevmediği davranışlardan biri daha. İlişkinizin mutlu bir şekilde devam etmesini istiyorsanız bu davranışlarınızı gözden geçirmenizde fayda var. Çünkü erkekler, kendini bu şekilde dışa vuran kadınlardan pek hoşlanmıyor. En güzeli biraz daha pozitif olmaya çalışmak.

Aşırı sahiplenmeyin: Onu çok seviyor olabilirsiniz ama erkekler aşırı sahiplenilmekten hoşlanmaz. Ona mal varlığınızmış veya oyuncağınızmış gibi davranmanız ilişkiniz açısından oldukça sakıncalı. Mutlu ve seviyeli bir beraberlik yaşamak istiyorsanız onun kişisel alanlarına müdahale etmemeye özen göstermenizde fayda var. Ona özgürlük tanıyın ve özgür bir birey olduğunu unutmayın.

Fazla meraklı olmayın: İşte bu noktada ipin ucunu biraz kaçırabiliyor olablirsiniz. Cep telefonu, arama kayıtları, mesajları, mailleri, ceketinin cepleri, ajandası derken her şeyi sorgulayan, şüpheci kadınlardan biri olmaya doğru gidiyorsanız dikkat! Bu hareketleriniz ilişkinizi olumsuz etkileyecek ve karşınızdaki erkeğin sizden uzaklaşmasına neden olacaktır. Unutmayın; erkekler de bizim gibi güvenilmek ister. Siz rahat olun ve içgüdülerinize güvenin. Eğer sizden bir şeyler saklıyorsa zaten bir şekilde ortaya çıkacaktır.

Muhtaç olmayın: Erkeklerin hiç hoşlanmadığı, dikkat edilmesi gereken bir diğer davranışımız 'muhtaçlık'. Onu sürekli yanınızda isteyebilirsiniz ama bunda da dozajı çok iyi ayarlamak gerekiyor. Yanınızda erkeğiniz olmadığı zamanlar da hayatı sıkıcı ve anlamsız olarak nitelendiriyor, olumlu olumsuz her şeyi onunla yapmak, her yere onunla gitmek istiyorsanız ortada biraz ciddi bir sorun var demektir. Onu aşırı sahiplenmekten ve devamlı yanınızda taşımaya çalışmaktan vazgeçin. Ona muhtaç değilsiniz. Bu nedenle sanki öyleymiş gibi hissetmeyin, hissettirmeyin. Aksi halde karşınızdaki erkek bu durumdan sıkılabilir ve ilişkiniz sorunlu bir şekilde bitebilir.

Alıntı
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
davranışlar, gereken, kaçınılması, İlişkilerde


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erkeklerin heyecanını söndüren davranışlar! Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 2 16 Ocak 2024 19:08
Erkeklerin cinsellik sonrası sergilediği tuhaf davranışlar Beatrice Erkekçe Genel 4 07 Ocak 2024 18:14
Erkeklerden ‘kadınsı’ davranışlar Beatrice Erkekçe Genel 14 13 Aralık 2022 19:40
Erkeklerin heyecanını söndüren davranışlar! Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 5 08 Ekim 2022 08:53
İlişkilerde Acele Etmemeniz Gereken 7 Şey Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 1 05 Ekim 2022 15:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net