Forum Logo




Karşınızdakini Bunaltmadan Hislerinizi Belli Etmenin 7 Yolu

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Aralık 2023, 18:41   #1
Çevrimiçi
Karşınızdakini Bunaltmadan Hislerinizi Belli Etmenin 7 Yolu




Karşınızdakini Bunaltmadan Hislerinizi Belli Etmenin 7 Yolu
Www.TrendForum.Net

Göz teması kurduğunuzda gülümseyin

Hoşlandığınız birinin size baktığını fark ettiğinizde, siz de tatlı bir gülümsemeyle karşılık verin. Masum bir gülüş tüm dikkatini üzerinize çekmeniz için harika bir fırsat olabilir.

2. Ona iltifat edin

İlgi duyduğunuz kişiye kıyafeti, söylediği veya aklınıza gelebilecek herhangi bir şey için iltifat edin. İltifat samimi olduğu ve sevimsiz bir tavlama cümlesi olarak görülmediği sürece gerçekten işe yarayacaktır. Ancak ilk konuşmada ona bir dizi iltifat cümleleri sıralamaktan kaçınmalısınız, aksi halde yelkenleri çoktan suya indirmiş gibi görünebilirsiniz.

3. Ara sıra yakınlarında gezinin

Ona yaklaşmak, onu takip ettiğinizi düşünmesini engellemek için biraz incelik gerektirir. Doğru dürüst tanışma fırsatı bile bulamamışken, karşınızdakini kaçırmak istemezsiniz. Eğer herhangi bir sebeple hoşlandığınız erkeğin yanında durmayı başarırsanız, sonrasında size karşı utangaçlığını yenmesi için ona zaman vermiş olursunuz.

4. Anlattığı şeyleri dikkatle dinleyin

İnsanlar, konuşmalarının dinlenmesin sever. Hoşlandığınız kişi ile sohbet ederken dikkatinizi ona verin ve söylediklerini ilgiyle dinleyin. Onu dinlediğinizden emin olmasını sağlamak için birkaç yorumda bulunmak da ayrıca hoşuna gidebilir.

5. Şakalarına gülün

Kim ilgi odağı olmaktan hoşlanmaz ki? Bir erkeğin şakalarına veya esprili yorumlarına gülmek, ona ilgilendiğini göstermenin harika bir yoludur. Bu sadece masum bir hayranlık göstergesidir ve hiçbir erkeğe itici görünmez. Tabii gülerken abartmamak ve her şeye gülmemek kaydıyla.

6. Yavaşça koluna dokunun

Kolunu tutmadığınız ve uzun süre orada asılı kalmadığınız sürece, ona dokunmanız hoşuna gidecektir. Soracak bir sorunuz varsa veya iltifat edecekseniz, konuşmanıza başlamadan önce dikkatini çekmek için koluna veya eline yavaşça dokunun. Bu hareket, size olan ilgisinin yoğunlaşmasını sağlayacaktır.

7. Onunla konuşmanın fırsatını bulun

Havadan sudan konular açmak genellikle yeni konuları beraberinde getirir. Nasıl olduğunu öğrenin, güncel olaylar hakkında sohbet edin veya ikinizin de ortak yönleri olabilecek bir şey hakkında konuşma başlatın. Onu takip etmeyin ve sohbeti zorla sürdürmeye çalışmayın. İlgi duyduğunuz birine istediği zaman gidebileceği rahatlığını verirseniz, mutlaka çok geçmeden geri gelecektir.


Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, bunaltmadan, etmenin, hislerinizi, karşınızdakini, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karşınızdakine Hoşlandığınızı Belli Etmenin En Etkili Yolları DeepSilence Kadın & Erkek İlişkileri 2 02 Ağustos 2023 13:38
Kova Burcunu Elde Etmenin Yolları Asi Ruh Kova 0 31 Mart 2023 21:11
Erkeği Deli Etmenin 50 Yolu Beatrice Trend Erkeklerin Dünyası 8 19 Mart 2023 10:45
Rüyaları Kontrol Etmenin Yolları Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 03:01
Ege Kökenli'den erkeği elde etmenin yolu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net