Forum Logo




Evlilikte Erkeğin Uzun, Kadının Kısa Olması Mutluluk Getiriyor'

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Ocak 2024, 18:21   #1
Çevrimdışı
I'm great
Evlilikte Erkeğin Uzun, Kadının Kısa Olması Mutluluk Getiriyor'




Evlilikte Erkeğin Uzun, Kadının Kısa Olması Mutluluk Getiriyor'
Www.TrendForum.Net




Kitae Sohn tarafından yapılan araştırmaya göre çiftler, kısa boylu kadınlar uzun boylu erkekleri seçtiğinde en mutlu evliliklere sahip oluyorlar.


Evrimin bir etkisi!

Kitae Sohn’un araştırması süresince 7,850 kadının araştırma verileri toplandı ve analiz edildi. Araştırma, kadınların mutluluğunun doğrudan erkeğin boyuyla bağlantılı olduğunu gösterdi. Sohn, kadınların daha uzun boylu erkekleri tabiatları gereği çekici bulabileceklerini söylüyor, çünkü seçimlerini açıklayamıyorlar! Evrimsel sebeplendirme, kadınların tercihlerini etkileyebilen bir durum. Ancak çalışma, bu faktörün evliliğin yalnızca ilk 18 yılına etki ettiği sonucuna vardı. Daha sonrasında, boy bir önem arz etmiyor.


Uzun erkekler koruma ve feminenlik hissettiriyor.

Başka bir araştırma ise şu soruya cevap vermeye çalışmıştı: "Gönül işlerinde boyun önemi var mıdır?" Cevap ise "Evet." Araştırmada yer alan 601 kadın düşüncelerini şu şekilde paylaştılar:

Bir adamın gözlerine yukarıdan bakmak garip geliyor.

Ayrıca topuklu ayakkabı giyip yine de kısa olan olmakla da ilgili söylenecek şeyler var.

Ayrıca onun boynuna yukarı uzanarak sarılabilmek istiyorum.

Kadın olarak, aynı anda hassas ve güvende hissetmeyi seviyorum.


Uzun erkeklerin daha zeki olduğuna inanılıyor.

Eğer bu araştırmayı incelerseniz, boy uzunluğu ve zeka arasında gerçekten de bir doğru orantı olduğunu öğreneceksiniz. Bu araştırmanın sonuçlarına dayanarak bilim insanları uzun erkeklerin gerçekten de daha zeki olduğunu açıkladılar. Fakat bu araştırmanın bütün kısa insanların zeki olmadığı anlamına gelmediğini belirtmekte fayda var. Bu sadece araştırmadaki ortalama bir sonuç.

Uzun erkeklerin daha yüksek gelire sahip olduklarına inanılıyor.

Bu bilimsel makaleye göre, ne kadar uzunsanız geliriniz de o kadar fazla. Araştırma, boyu 180 santimetre olan birisinin 30 yıllık kariyeri boyunca boyu 165 santimetre olan bir erkekten yaklaşık 166.000 dolar fazla kazanacağının tahmin edildiğini söylüyor. Anne Case ve Christina Paxon tarafından yapılan araştırma ise boydaki bir inçlik artışın gelirdeki yüzde 2 ila 2.5'lik bir artışla bağlantılı olduğunu iddia ediyor.

Uzun boylu erkeklerin yüksek sosyal statülere sahip olması daha muhtemel.

Başka bir araştırma ise boyun doğrudan kişiler arası hakimiyet ve sosyal statü ile bağlantılı olduğunu doğruluyor. Bu durum uzun boylu erkeklerin sosyal aktivitelere daha fazla katılmasıyla açıklanıyor. Böylece, daha yüksek hedeflerini başarmaya yardımcı olan sosyal uyumlulukları artıyor.

Peki ideal boy farkı nedir?

Polonyalı İnsan Bilimci Boguslaw Pawlowski tarafından varılan ilginç sonuç ise paranın, saygının ve güvenin hayat arkadaşı seçiminde önemi olmaması gerektiği yönünde. Asıl önemli olan boy farkı oranı. Pawlowski'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre erkeğin 1.09 kat uzun olması gerekiyor.

Bu başarı oranına hangi çiftlerin uyduğunu biliyor musunuz? İşte araştırmacının bahsettiği bazı örnekler:

Cherie Blair ve Tony Blair = 1.10

Victoria Beckham ve David Beckham = 1.09

onedio
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
erkeğin, evlilikte, getiriyor, kadının, kısa, mutluluk, olması, uzun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bir erkeğin - kadının en çok neresine bakarsın ? Sır Trend Sorular 9 24 Kasım 2023 15:08
Evlilikte Kadının maaşı erkekten fazla olursa problem çıkar mı? Beatrice Trend Anketler 12 22 Ekim 2023 23:48
Kadının 30 bin TL, erkeğin 15 bin TL maaş aldığı ilişki yürür mü? Beatrice Kafamıza Göre 26 10 Haziran 2023 05:05
Yol uzun hayat kısa Beatrice Resimli Sözler 0 27 Ocak 2023 19:12
Uzun süreli ilişki nasıl kurulur? Bir ilişkinin uzun soluklu olması için neler gereki Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 10 08 Aralık 2022 01:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net