Forum Logo




Yanlış Bir İlişkide Olan Kişilerin Zihnini Meşgul Eden 9 Düşünce

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Şubat 2024, 13:04   #1
Çevrimdışı
Yanlış Bir İlişkide Olan Kişilerin Zihnini Meşgul Eden 9 Düşünce




Yanlış Bir İlişkide Olan Kişilerin Zihnini Meşgul Eden 9 Düşünce
Www.TrendForum.Net

Yanlış ilişki yaşadığınızın belirtisi olabilecek düşüncelerinizi görmezden görmek, sizi derin bir mutsuzluğa sürükleyebilir!

Modern zamanlardaki duygusal ilişkilere büyük veya küçük etki edebilen çok fazla değişken var. Tüm bunlar ilişkileri karmaşık hale getirebiliyor. Bu nedenle yolunda gitmeyen bir ilişki içerisinde olduğunuzu fark etmek, her zaman kolay değil. Haliyle yanlış ilişkiden kurtulmak da çoğu zaman hayli zor. Öte yandan yanlış ilişki belirtileri ortaya çıktıysa ve yine de durumun farkında değilseniz, yargılarına güvenebileceğiniz bir şey var: Duygularınız! Çünkü ilişkinize dair düşünceleriniz, ilişkinizin yolunda olup olmadığına dair isabetli çıkarımlar yapmanıza yardımcı olabilir. İşte endişeden yalnızlığa yanlış bir ilişki içerisinde olduğunuzu gösteren 9 düşünce.

Benliğini kaybetme düşüncesi

Bir ilişkinin yanlış olduğunu nasıl anlarız, sorusuna cevap arayan insanların sayısı hiç de az değil. Çünkü yanlış ilişki, kendisini gizlemek konusunda hayli başarılı! Ancak yolunda gitmeyen bir ilişki içerisinde olan insanların düşünmekten kendini alamadığı bazı şeyler var.

İlişkiniz süresince benlik duygunuzu yitirdiğiniz ve kişiliğinizi kaybettiğiniz düşüncesine kapılıyorsanız, çok büyük olasılıkla yanlış bir ilişki içerisindesiniz demektir. Bu sebeple can sıkıcı düşüncelerden kendinizi uzaklaştıramıyorsanız radikal adımlar atmaktan çekinmeyin.

Endişe

Partnerinizin tepkilerinden veya kendi başınıza bir karar almaktan endişe ediyorsanız, yanlış ilişki belirtileri gizlenemez bir şekilde açığa çıkmış demektir. Çünkü her adımınızı endişe içerisinde atmak, sağlık olmayan bir ilişki içerisinde olduğunuz anlamına geliyor.

Daha iyisini hak ediyorum düşüncesi

Mutlu ve sağlıklı romantik ilişkileri olan insanlar, genellikle daha iyisini hak ediyorum düşüncesine kapılmazlar. Bu düşünceden kurtulamamak ve sürekli hak ettiğinizden daha azına razı olduğunuzuu hissetmek de yanlış ilişki belirtileri arasında yer alıyor.

Yalnızlık

Partnerinizle yan yana olduğunuzda dahi yalnız olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Cevap evetse, ilişkinizi mutlu bir gelecek beklediğini söylemek zor. Çünkü taraflardan birinin her koşulda yalnız olduğunu düşünmesi, partnerler arasındaki duygusal bağın koptuğuna dair çok net bir işaret. Elbette duygusal olarak aralarında bir bağ bulunmayan çiftlerin sağlıklı bir ilişki yaşadığını söylemek de neredeyse imkânsız!

Duyguları saklamak

Partnerinizi üzmemek adına, ilişkinizin devam etmesi için veya herhangi bir sebepten “duygularımı saklamalıyım” düşüncesine sahipseniz, partnerinizle aranızda bir iletişimsizlik ve anlayış eksikliği var demektir. Elbette sağlıklı şekilde iletişim kuramayan çitlerin doğru örnekler olduğu söylenemez!

Geçmişe özlem

İlişkinizin ilk dönemlerine duyduğunuz yoğun özlem, ilişkinizin bugününe dair önemli şeyler söylüyor olabilir. Üstelik bunların hemen hepsi, ilişkinizin yolunda gitmediğine dair ipuçları barındırıyor. Bu sebeple nostalji ve özlem düşüncesi gündelik yaşamınızın sıradan bir parçası olduysa, ilişkinizi gözden geçirmenizde fayda var.

Gelecek kaygısı

İlişkinizden kaynaklanan gelecek kaygısı da bazı bariz sorunların işaretidir. Bu düşünce, partnerinizle yeteri kadar uyumlu olmadığınızı veya gelecek planlarınızın birbirinden farklı olduğunun belirtisi olabilir. Böyle bir düşünceye sahipseniz, muhtemelen yanlış insanla birliktesiniz ve yanlış bir ilişkiyi sürdürüyorsunuz.

Kıskançlık

Mutlu çiftleri ve yolunda giden ilişkileri gördüğünüzde belli belirsiz bir kıskançlık düşüncesine kapılmanızın sebebi, kötü bir insan olmanız değil. Mutlu çiftler, size kendi ilişkinizdeki yolunda gitmeyen şeyleri hatırlatıyor olabilir. Eh, sürekli kıskançlık düşüncesi içerisinde olduğunuz bir ilişkiniz varsa, sonlandırmanız en iyisi!

Birlikte zaman geçirmek istememek

Yanlış ilişkilerde çiftlerin birlikte zaman geçirmek istememesi son derece doğal! Partnerinizle vakit geçirmek istememeniz, mutsuz bir ilişki yaşadığınızın önemli kanıtları arasında yer alıyor.

Alıntı
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, düşünce, eden, kişilerin, meşgul, olan, yanlış, İlişkide, zihnini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Pavyon dansıyla gündem olan Hazar Ergüçlü'den aşk itirafı: Yanlış kişiler seçiyorum KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 11 Ocak 2024 13:58
İçi / dışı bir olan, yalandan nefret eden burç DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 29 Ağustos 2023 09:59
Kararsızlığa Sebep Olan 4 Düşünce Virüsü ve Çözümü DeepSilence Kişisel Gelişim 0 07 Temmuz 2023 00:59
İçi / dışı bir olan, yalandan nefret eden, burç DeepSilence Astroloji ve Burçlar Dünyası 0 21 Haziran 2023 23:43
Dış Görünüşü Güzel Olan Kişilerin İçini de Güzel Sanma Yanılgısı: Halo Etkisi Zeytin Kişisel Gelişim 0 06 Mart 2023 12:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net