Forum Logo




Partnerinizi Sevseniz De İlişkinizi Bitirmenize Neden Olabilecek 5 Geçerli Sebep

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Şubat 2024, 09:48   #1
Çevrimdışı
Partnerinizi Sevseniz De İlişkinizi Bitirmenize Neden Olabilecek 5 Geçerli Sebep




Partnerinizi Sevseniz De İlişkinizi Bitirmenize Neden Olabilecek 5 Geçerli Sebep
Www.TrendForum.Net

Aşk, insan yaşamındaki en önemli ve en güçlü kavramlardan biri. Ancak birine âşık olmanız, her zaman mutlu ve sağlıklı bir ilişki içerisinde olacağınız anlamına gelmiyor, aşkın tek başına yeterli olmadığı bazı durumlar var. İşte bu durumlarda, ister istemez devreye “ayrılık” giriyor! Üstelik partnerinize büyük bir aşkla bağlı olmanız bile ayrılığın önüne geçemiyor. Öte yandan “severek ayrılmak,” sandığınız kadar nadir veya anlamsız değil. Hatta bazen, ne kadar büyük bir aşkla bağlı olursanız olun, partnerinizden ayrılmanıza neden olabilecek haklı gerekçeleriniz olabilir.

İşte partnerinizi sevdiğiniz halde ilişkinizi bitirmenize neden olabilecek 5 geçerli sebep.


1. Hedeflerinizin uyuşmaması

Birbirini seven iki insanın ayrılması, ilk bakışta pek de mantıklı bir hareket olarak görülmeyebilir. Ancak daha önce belirttiğimiz gibi aşk, sağlıklı ilişkilerin tek şartı değil. Özellikle de yaşama dair hedeflerinizin uyuşmadığı bir insana aşıksanız, ilişkinizi sürdürmeniz sizin için ciddi anlamda zor bir hal alabilir.

Çünkü yaşama dair hedeflerinizin uyuşmaması, çiftlerin zamanla birbirlerinden uzaklaşmalarına neden olur. Ne yazık ki çiftler arasında derin uçurumların, mesafelerin açıldığı ilişkilerde, aşkın kendisi bile yeterince güçlü bir kurtarıcı değil.

2. Bir türlü çözülemeyen ve sürekli tekrarlanan sorunlar

Ufak tartışmalar, üzerinde uzlaşmanın vakit aldığı konular veya küçük çaplı dargınlıklar her ilişkide rastlanabilen şeyler. Ancak bu sıkıntılı süreçlerin her biri size gerçek anlamda üzüntü veren bir hal aldıysa, sorunlarınızı bir türlü çözemiyor ve tekrar tekrar aynı sorunlarla yüz yüze geliyorsanız dikkatli olun, ayrılık vaktiniz yaklaşmış olabilir! Çünkü ne kadar çaba harcasanız da çözülemeyen ve sürekli ilişkinizin merkezine konumlanan sorunlar, ayrılık için en geçerli sebepler arasındadır.

3. Partnerinizle aranızdaki bağın zayıflaması

Bir ilişkinin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için tarafların birbirine âşık olması, gerçekten önemli. Ancak en az bunun kadar önemli olan başka şeyler de var. Onların başında ise partneriniz ile kurduğunuz bağ geliyor!

Çünkü partneriniz ile kurduğunuz bağın kaybolması, zamanla hayal kırıklığına uğramanıza, kendinizi yalnız ve mutsuz hissetmenize neden olacak. Partnerinize duyduğunuz aşk ne kadar büyük olsa da yalnızlık ve mutsuzluk, aşk karşısında oldukça güçlü düşmanlar.

4. İlişkinizin toksik bir hal alması

Karşı tarafa duyduğunuz sevgi ne denli büyük olursa olsun, sizi “zehirleyen” bir ilişkiyi sürdürmeniz mümkün değil! Birlikte olduğunuz insanın size fiziksel veya duygusal olarak zarar vermesi, sizi tahakküm altına alarak manipüle etmeye çalışması, kısacası birlikteliğinizin toksik bir hal alması, partnerinize âşık olsanız dahi, ondan ayrılmanız gerektiğini gösteren en geçerli sebepler arasındadır.

5. Kendinizi keşfetme arzunuz

Bir insanın kendini keşfetme arzusu, yapabileceklerinin ve yapamayacaklarının sınırını görme isteği, aşkının önüne geçebilir. Eğer bu süreçleri desteklemeyen ve yanınızda olmayan bir insana âşıksanız, ilişkiniz için tehlike çanları çalıyor demektir. Çünkü ilişkiniz ve kendinizi keşfetme arzunuz karşı karşıya geldiğinde, aşkın yapabileceği pek az şey var!

Unutmayın, ayrılmak çoğu zaman alınması oldukça zor bir karardır. Hele de partnerinize geçekten âşıksanız. Fakat ayrılık kararınızın arkasında listemizdeki sebepler yatıyorsa ayrılık, almanız gereken oldukça geçerli ve belki gerekli bir karardır…

Duru Görgülü
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bitirmenize, geçerli, neden, olabilecek, partnerinizi, sebep, sevseniz, İlişkinizi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Erciyes’e Gitmek İçin Geçerli Sebepler Candres İç Anadolu Bölgesi 0 25 Haziran 2023 08:51
Narsist Olabilecek 5 Burç Asi Ruh Astroloji ve Burçlar Dünyası 8 04 Haziran 2023 10:44
Su Neden Kısa Devreye Sebep Olur? Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 20 Mayıs 2023 15:32
NBA’den EuroLeague’e Transfer Olabilecek 10 Oyuncu KoJiRo Basketbol 0 13 Haziran 2022 20:38
Güç yetirilemeyecek bir şey adamak geçerli olur mu? mamihlapinatapai İslam ve Din 0 06 Mayıs 2022 13:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net