Forum Logo




Emziren Anne Ne Zaman Kilo Vermeye Başlar?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 09 Ekim 2023, 19:07   #1
Çevrimiçi
Emziren Anne Ne Zaman Kilo Vermeye Başlar?




Emziren Anne Ne Zaman Kilo Vermeye Başlar?
Www.TrendForum.Net

Emziren Anne Ne Zaman Kilo Vermeye Başlar?

Doğru şekilde bir diyet programı uygulanırsa düzenli şekilde 1 – 2 kg kaybedilmektedir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken şey az kalori alınması hem loğusa sağlığına zarar verebilir hem de Anne sütünün azalması gerçekleşebilir. Bu açıdan doğumdan hemen sonra diyet yapılır mı? sorusunun yanıtı hem anne için hem de bebeğin sağlığı için önemlidir. Bu dönemde annenin diyete başlamasında bir sakınca olmamasına rağmen kendisi ve bebeği için günlük an az 500 kalorilik beslenme düzeni oluşturmalıdır. Emzirme aşamasında beslenme düzenine dikkat edilerek ayda 2 kilo kadar zayıflamak normal kabul edilmektedir. Ancak emzirme dönemi boyunca 1500 kaloriden daha düşük olan diyetler asla uygulanmamalıdır.

Emziren Anne Ne Kadar Sürede Kilo Vermelidir?
Anne sütü alan çocuk için ilk 3 – 4 ay boyunca normal gelişim göstermektedir. 6. Aydan itibaren de ek besinler yemektedir. Anneler 1,5 – 2 yaşına kadar bebeklerini emzirdikleri için emzirme döneminin 4. ayından sonra diyet yapmaya başlayabilirler. Tüm bunlar doğrultusunda emziren anne ne kadar sürede kilo vermelidir? Buradaki toplam süreç annenin kilosuna bağlıdır. Fazla kilolarda bu süreci daha fazla alana yaymak ve uzun sürede kalıcı olarak zayıflamak daha sağlıklıdır.
Emziren Anne Nasıl Kilo Vermeli?
Hızlı verilen kilo annede bazı sağlıksal sorunlara yol açacağı için bunu daha yavaş ve düzenli beslenme yöntemiyle yapmakta fayda vardır. Bu durumda emziren anne ne zaman kilo vermeye başlar? Sorusunun yanıtı olarak ilk 4 ay atlatıldıktan sonra mümkün olmaktadır.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anne, başlar, emziren, kilo, vermeye, zaman


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kova kadını her zaman çok iyi bir eş ve anne olur. Beatrice Kova 0 14 Eylül 2023 09:13
Kilo Vermeye Çalışıp Başarısız Olanların Varlığından Haberdar Bile Olmadığı Faktörler DeepSilence Kilo vermek istiyorum 1 30 Temmuz 2023 16:11
Yeni evlenen bazı çiftler neden hızla kilo almaya başlar? Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 10 08 Ekim 2022 08:25
Anne Sütünü Azaltmayacak ve Kilo Aldırmayacak Besinler Beatrice Genel Sağlık 1 14 Mayıs 2022 15:06
Kurban kesim vakti ne zaman başlar ve biter? mamihlapinatapai İslam ve Din 0 06 Mayıs 2022 13:04




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net