Forum Logo




Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Temmuz 2023, 19:10   #11
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




11. Karnıyarık Otu Çayı

Kabızlık ve sindirim şikayeti olan diyabetik kişilerin sıklıkla tercih ettiği karnıyarık otu, içeriğindeki müsilaj ve lipidler sayesinde bağırsak duvarını yumuşataral tuvalete çıkmayı kolaylaştırır. Tüm bunların yanında kabızlık sorunu yaşayanlarda bağırsak mukozasını bozmadan detoks etkisi yaratmaktadır. Karnıyarık otu çayı düzenli kullanımlarda bağırsak hastalıklarını azaltır, kolesterolü düşürür, şekerle yağ emilimini gerçekleştirerek iştahı düzenler.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:11   #12
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




12. Çemen Otu Çayı

Hint yemeklerinin vazgeçilmez bitkileri arasında yer alana çemen otu, zayıflamak isteyen kişilerin düzenli olarak içmesi gereken doğal bitki çaylarındandır. Gastrointestinal enflamasyonu yatıştıran ve mide yanması (reflü) engelleyen çemen otu, kolesterol seviyesini düzenlenerek kan basıncının iyileşmesine yardımcı olur. En büyük etkisi iştahı kapatarak tokluk hissi vermesidir. Bu da aşırı yemeye bağlı kilo alımının önüne geçerek vücutta yağ yakımını hızlandırmaktadır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:11   #13
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




13. Funda Yaprağı Çayı

Zayıflamak isteyenlerin olmazsa olmaz bitki çayları arasında yer alan funda yaprağı, terletici, idrar söktürücü ve yağ yakıcı özelliğe sahiptir. Funda yaprağı mate, yeşil kahve, biberiye, acı çehre gibi bitkilerle birlikte kullanılması durumunda ciddi bir kilo verme özelliğine sahiptir. Zayıflatma etkisinin yanında idrar yolu hastalıklarının önüne geçen funda yaprağı çayı, böbrekleri temizler, romatizmaya iyi gelir, uykusuzluğu ortadan kaldırır, gut tedavisine yardımcı olur ve sindirim sistemini korur.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:11   #14
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




14. Biberiye Çayı

Kuş dili otu olarak da bilinen biberiye, zayıflamak isteyen kişiler için mükemmel bir etkiye sahiptir. Yüksek miktarda A vitamini, C vitamini, B6 vitamini, B1 vitamini, B9 vitamini, magnezyum, kalsiyum, bakır ve demir minerallerine sahip biberiye, hazımsızlık ve sindirim problemi gibi sorunları ortadan kaldırmaktadır. Tüm bunların yanında migren, ağız ve boğaz yaralarını iyileştirir. Güçlü adet söktürücü özelliği sayesinde kadınların regli döneminde tüketebileceği biberiye çayı, kilo problemi olan kişilerin düzenli kullanımda zayıflayabileceği doğal bitki çaylarındandır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:12   #15
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




15. Nane Çayı

Alternatif tıbbın vazgeçilmez bitkileri arasında yer alan nane, günümüzde zayıflamak isteyenlerin sıklıkla kullandığı popüler doğal çaylar arasında yer alıyor. Düşük kalorisiyle dikkat çeken nana çayı, sindirimi arttırma, iştahı bastırma ve stresi azaltma özelliğine sahiptir. Hiçbir yan etkiye sahip olmayan bu eşsiz bitki keskin kokusu sayesinde tokluk hissi vermektedir. Aynı zamanda içeriğinde ki kafein ve kateşin sayesinde kimyasal sıcaklığı arttıran nane çayı, metabolizmayı hızlandırır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:12   #16
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




16. Karahindiba Çayı

Karahindiba yüksek oranda potasyum ile A ve C vitamini içeren eşsiz bir bitkidir. Zayıflama konusunda son derece etkili bir güce sahip olan karahindiba, müshil etkisi yaratan bir yapıya sahiptir. Güçlü bir idrar söktürücü etkiye sahip olan bu bitki, aynı zamanda kalp hastalıkları, kolesterol, egzama, sedef, sivilce, sarılık, gut, romatoid artrit gibi hastalıkların iyileşmesine yardımcı olur.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:12   #17
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




17. Limon Çayı

Limon, içeriğinde bol miktarda vitamin ve mineral içeren eşsiz bir zayıflama yöntemidir. Hazımsızlığı önleme, ateşi azaltma, cilt sağlığını koruma, yanıkları iyileştirme ve kanamaları durdurma özelliği ile de bilinen limon, düzenli kullanımlarda iyi bir idarar söktürücü özelliğe sahiptir. Zayıflama terapilerinin olmazsa olmazları arasında yer alan limon çayı herhangi bir yan etkiye sahip olmayan eşsiz bir yağ yakıcıdır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:13   #18
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




18. Oolong Çayı

Oolong Çayı, Çin'in Fujian bölgesine özgü eşsiz bir zayıflama çayıdır. Kilo vermeye yardımcı olan Oolong çayı, aynı zamand akap hastalıklarına karşı korumada, kan şekerini dengelemede, toksinlerin atılmasında, cildin iyileşmesine ve kolesterolün düşmesine yardımcı olmaktadır. Metabolizmayı hızlandırdığı kesin olasrak kanıtlanan Oolong çayı, yakılan kalori miktarını arttırarak kilo vermenize yardımcı olmaktadır.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:13   #19
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




19. Alıç Yaprağı Çayı

Bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle bilinen alıç yaprağı çayı, aynı zamanda kilo problemi olan bireylerin zayıflamasına yardımcı olmaktadır. Güçlü antioksidan özelliği sayesinde hastalıklara karşı koruyan alıç yaprağı çayı, vücutta ki yağ yakımını hızlandırarak kilo vermeye yardımcı olur.
 
Alıntı ile Yanıt

Alt 08 Temmuz 2023, 19:13   #20
Çevrimdışı
Banlı Üye
Yanıt: Zayıflamaya Yarayan En İyi Bitki Çayları




20. Gotu Kola Çayı

Çin geleneksel ayurveda tubbında kullanılan Gotu kola bitkisi, özellikle hemoroid, burkulma, dermatit ve selülit gibi durumların tedavisinde kullanılmasıyla biliniyor. Kilo problemi olan bireylerde zayıflatıcı etkiye sahip olan gotu kola çayı, yağ yakımını hılzandırarak sağlıklı kilo verme imkanı sunar. Tüm bunların yanında ülser, kansızlık, bronşit, yüksek tansiyon ve dizanteri gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan bu bitki, yüksek antioksidan özelliği sayesinde iyileştirici etkiye sahiptir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bitki, Çayları, yarayan, İyi, zayıflamaya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tok Tutarak Kilo Verdiren Bitki Çayları Asi Ruh Kilo vermek istiyorum 3 02 Haziran 2023 17:10
Metabolizmayı Hızlandırarak Kilo Verdiren Bitki Çayları Asi Ruh Kilo vermek istiyorum 3 02 Haziran 2023 15:54
Yağ Yakımını Hızlandırarak Kilo Verdiren Bitki Çayları Asi Ruh Kilo vermek istiyorum 0 02 Haziran 2023 15:43
Parlak ve Işıltılı Saçlara Sahip Olmak İçin: İşe Yarayan Altın Gibi Öneriler DeepSilence Saç ve Makyaj Dünyası 1 12 Mayıs 2023 11:01
İştah Kesen Bitki Çayları Asi Ruh Kilo vermek istiyorum 0 10 Mart 2023 06:54




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net