Forum Logo




Sadece Yalnız Vakit Geçirmekten Hoşlanan Kişilerin Anlayabileceği 7 Durum

Kişisel Gelişim ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz..


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Kasım 2022, 14:17   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Sadece Yalnız Vakit Geçirmekten Hoşlanan Kişilerin Anlayabileceği 7 Durum




Sadece Yalnız Vakit Geçirmekten Hoşlanan Kişilerin Anlayabileceği 7 Durum
Www.TrendForum.Net

Çoğu insan yalnızlıktan şikayet etse de yalnız kalınca mutlu olanların sayısı da hiç az değil!👇


Çoğu insan yalnız zaman geçirme düşüncesinden nefret eder. Ancak bazıları yalnız zaman geçirmeyi o kadar sever ki bunun için planlarını dahi iptal edebilir. Bu insanlardan biri değilseniz onları anlamanız biraz zor olabilir. Yalnızlığı seven insanlar kendileriyle yüzleşmekten korkmaz. Bu nedenle sessizlik onlar için korkutucu değildir. Bu listemizde sadece yalnız vakit geçirmekten hoşlanan kişilerin anlayabileceği 7 şeyden bahsedeceğiz.

1. Arkadaşlarla yapılan planları iptal etmek

Yalnız vakit geçirmekten hoşlanan biriyseniz, kendinize zaman ayırmak için planlarınızdan vazgeçmeniz oldukça muhtemeldir. Çoğu durumda arkadaşlarınıza acil bir işinizin çıktığını söyleyebilirsiniz. Aslında yapmak istediğiniz tek şey biraz atıştırmalık ve şarap eşliğinde koltuğunuzda uzanıp film izlemektir.

2. Daha az endişeli hissetmek
Yalnız olduğunuzda, başkalarıyla iyi anlaşma konusunda pek fazla endişelenmenize gerek yoktur. Planladığınız tüm projelerin üstesinden tek başınıza gelebilirsiniz. Bu nedenle ihtiyaçlarınızın karşılanmayacağı konusunda ya da insanlarla iyi anlaşma konusunda endişeli hissetmezsiniz.

3. Sessizliğin tadını çıkarmak

Stresli bir iş gününden sonra ruhumuza iyi gelecek şeyler yaparak kendimizi yenilemek isteriz. Bazı insanlar arkadaşlarıyla dışarı çıkıp kendini yenilerken, yalnızlığı sevenler sessizliğin tadını çıkararak enerji depolar.

4. Partnerin kişisel alana saygı duymasını beklemek

Yalnızlığı seven insanlar kişisel alanlarını koruma konusunda son derece kararlıdır. Bu nedenle partnerlerinden o alana saygı duymalarını beklerler. Aksi bir durumda ilişkinin devam etmesi için bir neden bulamazlar.

5. Grup aktivitelerinden sonra yalnız kalmaya ihtiyaç duymak

Partiler, aile buluşmaları, arkadaş sohbetleri… Yalnız kalmayı seven insanlar, büyük bir grup etkinliğinden sonra bir süre “dinlenmeye” ihtiyaç duyabilir. Örneğin kalabalık bir aile yemeğinin ardından birkaç gün sessizlik ve yalnızlık isteyebilir.

6. Düşünmek, düşünmek, düşünmek…

Yalnız kalmayı seven insanların düşünmek için çok daha fazla zamanı olur. Bu insanlar çoğunlukla daha sezgiseldir. Çünkü sezgilerini dinlemek için daha fazla zamanı vardır. Ek olarak her sessizliği kelimelerle doldurma ihtiyacı hissetmedikleri için daha gözlemci insanlardır. Arkalarına yaslanıp sadece olan biteni izlemek onlar için keyiflidir.

7. Alkolü dışarıda değil evde tüketmek

Arkadaşlarla bir barda oturup sohbet etmek keyifli olsa da yalnızlığı seven kişiler evde kalmayı tercih eder. Çünkü kalabalık ve gürültü onlar için yorulmaktan başka bir şey değildir. Sevdiği diziyi izlerken, köpük banyosunda ya da kitap okurken birkaç kadeh şarap onların tüm yorgunluğunu alabilir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlayabileceği, durum, geçirmekten, hoşlanan, kişilerin, sadece, vakit, yalnız


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yalnız mısınız? Never Give Up Kafamıza Göre 23 22 Kasım 2023 21:34
Size göre 15 , 16,17 yaşındaki kişilerin yaşadıkları nelerdir ? KoJiRo Kafamıza Göre 5 09 Haziran 2023 23:26
Vakit Geçirmek İçin 30 Hobi Tavsiyesi Beatrice Hobi ve Uğraşlar 2 02 Haziran 2023 19:58
yalnız kalmayı seven insan xena Trend Sözlük 8 04 Ekim 2022 17:07
Aldatan Kişilerin 6 Kişilik Özelliği Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 3 29 Temmuz 2022 15:23




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net