Forum Logo




Koç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 14:21   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?




Koç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?
Www.TrendForum.Net



Koç Burcu Erkeğinin Seni Gerçekten Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Birinin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamak için davranışlarına bakmak gerekiyor. Koç burcu erkeğinin seni gerçekten sevdiğini anlamana yardım edecek tüyolar burada!
Seni düşündüğünü gösteriyorsa

Koç burçları, bencillikleri ile tanınır ama bencillikleri o kadar doğaldır ki onlara kızamazsın. Karnı acıktıysa hadi yemek yiyelim, der. Karşı tarafın acıkıp acıkmadığını ya da ne yemek istediğini sormaz. Bir Koç, sana acıktın mı diye sormaya başladıysa emin ol seni seviyordur.
Rekabete girmekten kaçınıyorsa
Rekabet, Koç’lar için hayatın olmazsa olmazları arasındadır. Koç erkeği, hayatı bir yarış alanı olarak görme eğilimindedir. En basit konular bile bir yarışa dönüşebilir. Kim daha çok seviyor, kavgası bile yapabilir. Seni seviyorsa bu huyunu dizginlemeye çalışacak, senin başarını takdir edecektir.
İddiasından vazgeçiyorsa

Bir Koç’un haklı olduğunu düşündüğü bir konuda geri çekilmesi görülmüş şey değildir. Aslına bakarsan Bir Koç’un herhangi bir konuda haksız olduğunu düşünmesine de pek rastlanmaz. Koç’lar, her konuda iddialaşabilir ve konunun kolay kolay peşini bırakmaz ama seni seviyorsa “tamam, sen haklısın” demeye başlayacak ve ara sıra da olsa sana hak verecektir.
Saçma kıskançlıkları varsa

Koç erkekleri, tabiat olarak çok kıskanç değildir ancak bir tehdit algıladığında kıskançlık göstermeye başlar. Aslında bu tehdit bir şekilde hoşuna gider çünkü hayatına rekabet duygusu gelecek ve ilişki renklenecektir. Yani kıskançlık da onun için bir oyundan ibarettir ama seni gerçekten seviyorsa bu onun için keyifli bir oyun olmaktan çıkar ve normalden daha fazla kıskançlık yapmaya başlar.
Romantik jestler yapıyorsa

Maalesef ki, Koç burcu romantikliği ile tanınan bir burç değil. Koç burcu erkeği, doğum haritasında başka etkiler yoksa, birazcık odun olabilir. Romantik olmayı beceremediğini gibi böyle şeylere önem vermez. Eğer seni seviyorsa bütün beceriksizliğine rağmen sana jestler yapmaya çalışacaktır.
Seni kaybetmekten korkuyorsa

Koç burcu tabiri caizse cesaretin burcudur. Koç erkeği, hiçbir şeyden korkmaz, risk almaktan çekinmez, hayata karşı gözü pek bir tavrı vardır. Seni kaybetmekten korkuyorsa ve seni kaybetmemek için fedakârlık yapıyorsa bil ki seni seviyordur.

Son düzenleyen Asi Ruh; 22 Mart 2023, 14:27.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlarsın, burcu, erkeğinin, gerçekten, koç, nasıl, seni, sevdiğini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İnsanın Karakterini Nasıl Anlarsın ? Sır Trend Sorular 4 01 Temmuz 2023 19:47
Seni hiç tanımayan birisine kendini nasıl anlatırsın ? Sır Trend Sorular 6 11 Nisan 2023 14:31
Terazi burcu erkeğinin özellikleri Beatrice Terazi 3 28 Mart 2023 23:42
Biri seni eleştirdiğinde tepkin genelde nasıl oluyor ? Sır Trend Sorular 5 16 Mart 2023 23:16
Sevdiğini belli et.. Beatrice Resimli Sözler 1 28 Aralık 2022 01:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net