Forum Logo




Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 14:29   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu




Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu
Www.TrendForum.Net

Koç Burcu Erkeğini Çileden Çıkarmanın 7 Yolu

Kadınlar her zaman erkekleri etkilemenin yollarını arayacak değil ya… Bazen de hayatımızdaki erkekleri delirtmenin yollarını arıyoruz. Şimdi sana 7 pratik adımda koç erkeğinin hayatından koşarak uzaklaşmasını nasıl sağlayacağını anlatacağım.
1. Yavaş hareket et!


Evet, ilk kural çok basit. Hayata geliş amacı acele etmek olan koç erkeği, ağır kanlılıktan hiç haz etmez. O yüzden her ne yaparsan yap, aheste aheste yap. Hayatı slow motion yaşa, koç erkeği partnerin senden Ussain Bolt hızında uzaklaşsın.

2. Beklet!


İlk kuralla bağlantılı olan bu kural, yine bir o kadar basit. Bu da laf mı, tüm erkekler bekletilmeye uyuz oluyor, demeyin. Aceleciliği kadar sabırsızlığıyla da nam salmış olan koç erkeğine beklediği her saniye bir yıl gibi gelir. Eee, kimse bir yıl beklemek istemez.

3. Romantik ol!


Her romantik ilişkide bir miktar romantizm makul olabilir ancak mevzu bahis koç erkeği olunca romantizmin miktarı bir çay kaşığının ucunu geçmemelidir. Aklı duyguların önünde tutan koç erkeği, ağır romantizm altında ezilir.

4. Ağla!


Koç erkeği, bir amazon aramasa da hayatında güçlü ve dayanıklı bir kadın ister. Onu kendinden soğutmak istiyorsan ayağına taş değse hüngür şangır ağlamaya başla. Zaten duygular konusunda çok da maharetli olmayan koç erkeği, sel olan gözyaşlarını görünce panik halinde koşmaya başlar.

5. Eleştir!


Şu ana kadar onu çileden çıkaramadıysan bir de eleştirmeyi dene. En acımasız eleştiri oklarını savur. Pohpohlanmayı pek seven koç erkeği bunu asla kaldıramaz. Yapamadın, beceremedim, ben daha iyisini yapardım de, önce tartışmayı deneyecektir ama asla sözünden dönmeJ

6. İmalı konuş!


Açık açık söyledin, işe yaramadı mı, sürekli imalı konuş, laf sok. Bir koç erkeğinin canını açıkça eleştirilmekten daha çok sıkacak bir şey varsa o da üstü kapalı eleştirilmek. Lafı dolaştır, asla net olma. Bunu bu demek istedim derse inkar et, ne alakası var canım, de.

7. Kısıtla!


İlk altı adımı uyguladın ve koç erkeği hala hayatında, o zaman onun canını yani özgürlüğünü elinden al. Her işine karış, her adımını sorgula, hatta ona yapış asla yalnız bırakma. Sürekli hesap sor. Senden habersiz nefes bile alamaz hale gelsin, koç erkeği arkasına bakmadan senden kaçmaya başlar.
Bütün adımları dikkatli bir şekilde uyguladın ve her şeye rağmen koç sevgilin hala yanında, o zaman seni gerçekten seviyor demektir. Ona bir şans daha vermeni hak ediyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, Çileden, Çıkarmanın, erkeğini, koç, yolu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Brad Pitt, Dünyanın En Yakışıklı Erkeğini Açıkladı! Beatrice Ünlülerin Dünyası 10 24 Eylül 2022 15:37
Günah Çıkarmanın Dört Bölümü Beatrice Diğer Dinler 2 19 Eylül 2022 17:51
Bingöl çileden çıktı! Beşiktaş teklif yapınca... KoJiRo Beşiktaş 0 27 Haziran 2022 20:52
Binance CEO'sundan Yatırımcıları Çileden Çıkaran LUNA Açıklaması KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:43
Koç Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Aşk Uyumu mamihlapinatapai Koç 1 06 Mayıs 2022 19:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net