Forum Logo




Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 15:50   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça




Koç Burcu Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça
Www.TrendForum.Net

Nasıl giyineceğini belirlemenin bir çok farklı yolu vardır. Bunların içinde en etkili yöntemlerden biri de yıldızların senin için önerdiklerine kulak vermektir. Hazır yaz da yoldayken ve kapımızı çalmaya ramak kalmışken, senin için söylenenleri dikkate almanı öneririz. Alışverişe çıkmadan önce yazımızı oku ve sabah uyandığında seni düşünmekten kurtaracak bu zamansız parçalara bir şans ver!


Canlı Renklerde Bir Elbise
Davetlerde küçük siyah bir elbise hiç sana göre değil! Sen her zaman yeni şeyler denemek istiyor ve bir şeyleri ilk yapan olmaktan tatmin oluyorsun. İtiraf edelim kendini öne çıkarmaktan da bir miktar hoşlanıyorsun… Bu yüzden sıradan mini bir elbiseyle günü kurtarmak pek de senin yapabileceğin şeyler değil. Neon turuncu, pembe ya da kıpkırmızı bir elbiseyle harika görünebilir ve etraftaki herkesin bakışlarını kendi üzerine çekebilirsin!


Jogger Pantolon
Hızlı ve hareketli bir yapın olduğundan senin için rahat hareket edebiliyor olmak çok önemli. Bu yüzden son zamanların oldukça popüler parçalarından olan güzel bir jogger pantolon dolabında mutlaka olmalı. Pazar sabahı arkadaşlarla kahvaltıya giderken ne giymeliyim derdine son verebilir hem oldukça sportif hem de üstüne giyeceğin yıldız parçalarla oldukça şık olabilirsin. Unutma spor şıklık vardır!


Deri Ceket
Her kadının dolabında deri ceket mutlaka olması gereken bir parçadır. Ama Koç kadınının dolabında daha çok… Maskülen bir tarz ile yaratacağın canlı ve cesur görüntüyü tamamlamak için güzel bir deri ceket oldukça işine yarayacak. Ayrıca mevsim geçişlerinde de kurtarıcı bir parça olan deri ceketin modası hiçbir zaman geçmeyecek!


Spor Ayakkabı
Son iki senedir özellikle sneakers olarak tabir edilen spor ayakkabıların her çeşidini, her rengini ve her bütçeye uygun olanını her yerde görüyoruz. Bu yüzden bu kocaman spor ayakkabı dehlizinde hem bütçene hem de zevkine uygun bir tanesini bulmak senin için hiç de zor olmayacak. Ayrıca hızlı hareket etmene olanak verecek olan sneakers ayakkabılar sabırsız kişiliğine ilaç gibi gelecek!


Beyaz Gömlek
Her gün odak noktası olmak istesen de bazen ekstra olmaktan kaçınmak gerekir. Bu yüzden hem etrafındaki insanların zihinlerini hem de kendi ruhunu rahatlatmak için uçuk pembe ve beyaz gibi renkleri de tercih etmelisin. Dolabındaki diğer parçalarla kolaylıkla kombinleyebileceğin beyaz bir gömleğin çoğu zaman hayatını nasıl kolaylaştırdığına sen bile şaşırırsın. Eğer beyaz gömlek sana fazla sade gelirse boynuna takacağın altın renkte bir star aksesuarla durumları eşitleyebilirsin!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, dolabında, gereken, kadınının, koç, olması, parça


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcu Kadınının Stili Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 15:48
Başak Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:28
Akrep Kadınının Dolabında Mutlaka Olması Gereken 5 Parça Astrea Akrep 0 14 Mayıs 2022 04:20
Oğlak Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:23
Balık Kadınının Dolabında Olması Gereken 5 Parça Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 22:58




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net