Forum Logo




Koç Burcu Kadınının Stili


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 15:48   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Koç Burcu Kadınının Stili




Koç Burcu Kadınının Stili
Www.TrendForum.Net

Koç Burcu Kadınının Stili
Bir kadın düşünün: İddialı kişiliğini stiline de yansıtsın, girdiği her mekânda dikkatleri üzerine çeksin. Kırmızıyı öyle bir giysin ki sanki en dikkat çekici rengi giymemiş de kendi ışığından dikkatleri üzerine çekmiş gibi hissettirsin. Öyle her trend olanı üstüne geçirmesin de kendi stili ile trendleri umarsızca birleştirip uğraşılmamış şıklık yaratsın. Evet, Koç burcu kadınından bahsediyoruz. Gel birlikte Koç’ların stilleri inceleyelim.

Kırmızının Sahibi
Herkes kırmızının en çok yakıştığı burç Akrep diyedursun. Kırmızının her tonu en fazla Koç kadınlarında kendini buluyor. Koç’ları siyah seçimler de görmeye alışkın olsak da kırmızı ile adeta şaha kalktıkları bir gerçek! Koç kadını, morali bozuk olduğunda bile kullandığı bir kırmızı ruj ile kendi kendini motive edebilir.


Özel bir gecede kırmızıyı iddialı bir şekilde taşıyan bir kadın görürseniz bilin ki o bir Koç kadınıdır. Asla elbisenin renginin ardına sığınmaz yaydığı ışık ile kırmızı rengi bile neredeyse gölgede bırakır. Tıpkı Sarah Jessica Parker, Reese Witherspoon ve Keira Knightley gibi.


Günlük stilinde ise kırmızıyı genellikle tek bir parçada kullanırlar. En çok kullandıkları parçalar arasında kazaklar, pantolonlar ve çantalar gelir.


Ayakkabı ve şapkada kırmızı renk ise ağırlıklı olmasa bile cesaretli duruşlarına vurgu yaparcasına günlük giyim stillerine uyguladıkları aksesuarlardır.


Casual Şıklık
Casual şıklık denilen kavram sanki Koç’lar için yaratıldı. Koç kadınları şık olmakla rahat ve sportif bir stil yaratmak arasındaki dengeyi çok güzel kurar. Hızlı ve hareketli yaşamlarında onları sıkıntıya sokmayacak kıyafetleri sadece koşuşturmalı hayatları için değil, sade olmak için de tercih ederler. Fakat asla sadeliğin ardına sığınıp dikkat çekici görünümlerinden de vazgeçmezler.
Modern, sade ve rahat stilin temsilcisi olabilir her Koç kadını. Özellikle tercih ettiği bol kazaklar, kumaş pantolonlar, spor ayakkabılar onlar için vazgeçilmezdir. Hem şık hem de sportif görünümleri ile eğlenceli , cesur, girişimci kişiliklerini tamamlarlar.


Ayrıca Koç kadınları beyaza olan tutkularını beyaz gömlekle dışa vururlar. V yaka en çok tercih ettikleri gömlek ve tişört yakası olsa da bisiklet yakayı da sıklıkla üzerlerinde görürüz.


Deri cekete olan düşkünlüklerini ise sadece siyah renkte görmeyiz. Kırmızı, taba, yeşil gibi canlı renklerde deri ceket tercih edebilirler. Koç kadınları günlük stillerinde ise onları yavaşlatan uzun etekleri ve yüksek topukları pek tercih etmezler.


Aksesuar Tercihi
Koç kadını fazla aksesuar sevmez en çok kullandığı aksesuar hızlı ve aktif yaşamlarında planlarını düzenli bir şekilde uygulamak için saatlerdir.


Fakat Koç kadınları çok sık kullanmalar bile saç aksesuarlarına bayılır. Özellikle fularları saçlarına dolamaktan, şapka takmaktan asla çekinmezler. Gözlükler ve son sezonun trendi uzun küpeleri de sıklıkla olmasa da tercih edebilirler.


Ünlü Koç Burcu Kadınları
Koç burcunun ünlüleri arasında Reese Witherspoon, Celine Dion, Miranda Kerr, Lady Gaga, Victoria Beckham, Kate Hudson, Mariah Carey, Sarah Jessica Parker, Celine Dion, Nurgül Yeşilçay, Şebnem Ferah, Demet Şener, Ezgi Mola, Şebnem Ferah, Pelin Akıl, Müge Boz bulunmakta. Fakat stili ile adından en çok söz ettiren Koç kadını Victoria Beckham’dır. Hem davetlerdeki seçimleri hem de günlük kıyafetleri ile takip edilesi bir şıklık sergileyen Victoria’nın kendi koleksiyonundaki her parça sanki Koç kadınları için tasarlanmıştır.
Günlük giyimindeki spor şıklığı genellikle beyaz bir ayakkabı ile tamamlayan Beckham; siyah, bej, mavi, gri gibi renkleri özellikle casual kıyafetlerini kombine ederken kullanıyor.


Pastel tonları ise neredeyse en iyi kullanan Koç kadını diyebiliriz. Bebek mavisi, pembe, kırmızı, lacivert, turuncu gibi renkleri siyahla beyaz giyer gibi rahatlıkla taşıyabiliyor. Çoğunlukla kumaş pantolon tercih etmesine rağmen tek bir tipte değil her kesimi giyebiliyor.


Cesur ve güçlü tarzı ile Koç kadınının stilini masaya yatırdık. Eğer sen de hala tarzını belirlemediysen sana verdiğimiz örnekleri inceleyebilirsin.

Son düzenleyen Asi Ruh; 24 Mart 2023, 18:35.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, kadınının, koç, stili, stilş


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Koç Burcu Kadınının Yenilmez Olduğunun 7 Kanıtı! Asi Ruh Koç 1 22 Mart 2023 21:01
Gamma Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 2 02 Ocak 2023 22:42
Sigma Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 2 27 Aralık 2022 07:12
Beta Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 0 27 Aralık 2022 00:06
Alfa Kadınının Özellikleri Beatrice Trend Kadınların Dünyası 0 27 Aralık 2022 00:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net