Forum Logo




Koç Burcu Kadını Hakkında


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 23 Temmuz 2022, 23:20   #1
Çevrimiçi
Koç Burcu Kadını Hakkında




Koç Burcu Kadını Hakkında
Www.TrendForum.Net

Koç burcu kadını her zaman lider olmak ister. Dik başlılığı ile bilinen koç burcu kadına daima özgün ve sıra dışı olmayı tercih eder. Bunun yanı sıra koç burcu kadına oldukça çekici ve cazibelidir.

Koç Burcu Kadını Temel Özellikleri Nelerdir?

Koç burcu kadını dik başlı ve oldukça coşkuludur. Tutkulu ve idealist yapısı ile birlikte koç burcu kadını iş güdüleri ile hareket eder. Koç burcu kadını için aile yapısı ve çocukları da çok önemlidir.

Koç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Koç burcu kadınının karakteristik bir özelliği vardır. Aynı zamanda koç burcu kadını ince yapılı bir yüze sahiptir. Büyük ve belirgin gözleri vardır. Koç burcu kadını düz saçlara sahip olurlar.

Koç Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Koç burcu kadını oldukça enerjik ve hayat doludur. Aynı zamanda cesur ve şefkatli olan koç burcu kadını cesur ve cesaret verici bir yapıları vardır. Koç burcu kadını dik durarak güçlü bir karaktere sahiplerdir.

Koç Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Koç burcu kadını kibirli ve umursamaz bir yapıya sahiplerdir. Özellikle de oldukça buyurgan bir yapıya sahip olan koç burcu kadını direktiflerinin yerine getirilmesini isterler. Benmerkezci bir yapıya sahip olan koç burcu kadını oldukça kıskanç bir yapıya sahiplerdir.

Koç Burcu Kadını Aşk Hayatı

Koç burcu kadını aşık olduğunda oldukça çekici ve cazibeli olurlar. Duygularını saklamak istemeyen koç burcu kadını aşık olduğunda uzun süre beklemez. Koç burcu kadını ilk olarak karşısındaki kişiden ilgi beklerler.

Koç Burcu Kadını İş Hayatı

Koç burcu kadınları iş hayatında en başarılı olmak isterler. Hırslı yapıları sayesinde hangi işte çalışırsa çalışsınlar oldukça başarılı olmak için mücadele ederler.

Koç Burcu Kadını Cinsel Hayatı ve Cinsellik

Koç burcu kadınının libidosu oldukça yüksektir. Cinsel isteğini göstermekten çekinmeyen koç burcu kadını içgüdülerinin farkındadır. Bunun yanı sıra fiziksel yakınlaşmalar sırasında epey duygusuz da olabilirler.

Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır?

Yolculuk ve seyahat etmekten hoşlanan koç burcu kadını spor yapmayı ve alışveriş yapmayı çok severler. Koç burcu kadını aynı zamanda eğlenmeyi ve keyifli zaman geçirmeyi çok severler.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, hakkında, kadını, koç


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Başak Kadını Hakkında Herşey Astrea Başak 2 14 Mayıs 2022 04:24
Oğlak Burcu Kadını Genel Özellikleri Astrea Oğlak 0 13 Mayıs 2022 23:24
Balık Burcu Kadını Hakkında Astrea Balık 4 13 Mayıs 2022 23:02
Koç Burcu Kadını ile Koç Burcu Erkeği Aşk Uyumu mamihlapinatapai Koç 1 06 Mayıs 2022 19:07
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net