Forum Logo




McLaren pilotları, Monako pist yapısının kendilerine uymasını umuyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 10:09   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
McLaren pilotları, Monako pist yapısının kendilerine uymasını umuyor




McLaren pilotları, Monako pist yapısının kendilerine uymasını umuyor
Www.TrendForum.Net



McLaren pilotları Lando Norris ve Oscar Piastri, Monaco GP'nin gerçekleştirildiği Monte Carlo caddelerinin McLaren aracının kötü özelliklerini maskeleyeceğini, bu sayede Miami'ye göre daha güçlü bir yarış geçirmeyi hedeflediklerini söylediler.

McLaren pilotları, bir önceki yarış Miami'de oldukça kötü bir hafta sonu geçirmişti. Takım, bu hafta sonu Monako'da Miami'ye göre daha farklı bir yarış geçirmeyi umuyor.

Takım Azerbaycan'a getirdiği güncellemelerle iyileşme gösterse de, Miami'de yeniden gerilemekten kurtulamadı ve takım şu ana kadar ilk dört hedefinin çok gerisinde kaldı. McLaren pilotları, Miami'de teknik sorun da yaşamalarının ardından ancak 17 ve 19. olabildiler.

Monako'da daha iyi bir yarış geçirip geçiremeyecekleri sorulduğunda Piastri, "Umarım öyle olur. Miami'den çok daha serin olması bekleniyor, ki oradaki sorunlarımızdan birisi buydu."

"Açıkçası burası, Miami'ye göre çok farklı bir pist. Bu yüzden umarım bize biraz daha iyi uyacaktır. Ancak bunu söylerken, aracımızın diğer alanlarındaki zayıflıklarını da çözmemiz gerek." dedi.

McLaren'in rekabet açısından geride kalması nedeniyle adı zaman zaman farklı takımlarla anılan Norris de, Monako pistinin McLaren aracının zayıf yönlerini gizleyeceğini düşünüyor.

Norris, "Buranın Miami ile aynı doğrultuda olacağına inanmıyorum. Bazı benzer özellikleri olsa da, tamamen farklı özellikleri de var."

"Düzlüklerde berbat durumdayız, çok şükür burada çok fazla düzlük yok. Ancak virajlarda da harika değiliz ve onlardan burada oldukça fazla var."

"Burası geçmişte pek umutlu olmadığımız zamanlarda bile iyi iş çıkardığımız bir pist. Geçen sene 5., ondan öncesi sene 3. olduk. Bu yüzden burada, diğer bazı pistlere göre muhtemelen daha iyi performans gösteriyoruz."

"Bakü'de bir güncelleme getirdik. Güncelleme dediğim, 0.1 ya da 0.15 sn değerinde olabilir. Bunların etkisi bazı pistlerde daha fazla, bazı pistlerde daha az olabilir. Burada muhtemelen daha az olacak." dedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
kendilerine, mclaren, monako, pilotları, pist, umuyor, uymasını, yapısının


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bekçiler kendilerine Bekçi denmesini istemiyormuş, ne diyelim? Beatrice Kafamıza Göre 23 27 Kasım 2023 00:26
Ferrari, FIA'nın eski Mercedes avukatıyla ilgili endişeleri çözmesini umuyor KoJiRo Formula 1 0 23 Haziran 2022 19:48
Ocon, Fransa'nın Nice ile takvimde kalmasını umuyor KoJiRo Formula 1 0 22 Haziran 2022 19:48
McLaren pilotları Montreal'de puan almayı hedefliyor KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 20:02
Mercedes, pilotları arasındaki uyumdan memnun KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 20:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net