Forum Logo




Coolumsu Kimdir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree3Beğeniler
  • 3 Post By Never Give Up

Yeni Makale Gönder Yanıtla
 
LinkBack Makale Araçları Görüntüleme stilleri
  #1  
Alt
Never Give Up kullanıcısının Avatarı
Never Give Up
Çevrimdışı
Your Ego, My Lego
Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2022
Konum: Gerçeğin Ruhu
Mentioned: 18 Post(s)
Tagged: 21 Thread(s)
Rep Gücü: 108
Never Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the roughNever Give Up is a jewel in the rough
Cool Coolumsu Kimdir?
Gönderen: Never Give Up 15 Ekim 2022, 03:22

Coolumsu Kimdir?

Kendimi tanıtma konusunda pek başarılı olmasam da yine de beni merak edenler için şansımı denemek istedim. Sıkıcı olduysa kusura bakmayınız Biraz ciddi biraz çocuksu biri olarak kendimi anlatmaya başlayayım Yazım hataları ve anlatım bozuklukları için kusura bakmayın..

İsmim Mehmet Kutay.. Genel olarak kendimi anlatmam gerekirse, 20 yaşındayım. İzmir'de doğdum, büyüdüm. Doğduğum şehri çok seviyorum. İlkokulun bir kısmını İzmir'de okudum. Ancak sonra babamın mesleği nedeniyle Kilis'e taşınmamız gerekti. Lise 1-2’yi orada okudum. Ama İzmir'den hiç kopmadık hep tatillerde memleketimize geri dönerdik. Şuan Ankara'da okuyorum. Ankarayı ne yalan söyleyeyim pek sevemedim. Alışamadım.. Denizi olmayan hiçbir şehrin benim için bir değeri yok. Ayrıca ailemi de çok özlüyorum.. :/

Öyle çok geniş bir ailemiz yok. Maddi olarak çok zenginde sayılmaz. Normal yaşayıp gidiyoruz işte Çekirdek aileyiz. Kardeşlerim var. Bir tane bazen beni çok üzse de çok seven, ve benim de onu çok sevdiğim kız kardeşim var. Ara sıra kavga etsek de, asla aramızdaki bağ kopmaz. Abisi olarak her zaman arkasındayım. Hayat boyu sürecek bir çok arkadaşım ve dostum var. Ailemden sonra benim için arkadaşlarım gelir. Hepsini ayrı severim. Arkadaştan çok kardeş gibiyiz hepsi ile..

Sevgilim yok. Benden hoşlanan kızlar olsa da bu sıralar yeni bir ilişkiye kendimi hazır hissetmiyorum. Ben aşka öyle oyun olarak bakmıyorum. . Seviyorsan sonuna kadar olacak.. Sevdiğini hiçbir şeye değişmeyeceksin. . Özel hayatımı insanlarla paylaşmayı da pek sevmem.

Biraz mükemmeliyetçi ruh haline sahibim. Yaptığım işte her zaman en iyisi olmak isterim. Bu beni başarılı yapsa da çoğu zamanda fazla yorulmama neden oluyor. Araştırmacı bir kişiliğe sahibim. Olaylara yaklaşırken nesnel olmaya ve kimseyi değerlendirirken haksızlık yapmamaya özen gösteririm. Kitap okumayı çok seviyorum. Çevrem tarafından sıcakkanlı bulunsam da bir olaya üzülünce kendi kabuğuma çekilmeyi severim. Beni üzen şeyler ile arama hemen set çekerim. Eskiden insanlara karşı daha yakın ve güven dolu yaklaşsam da güvenimi kıran bir sürü olaydan sonra eskisi kadar gelişigüzel davranmıyorum.

Öz güvenli ve girişimciyim ama kendimi asla kibirli bulmuyorum. Kimse bana iyi desin gibi bir derdim yoktur. Doğrularımdan geri adım atmam. Tepki göreceğim diye doğru bildiklerimi savunmaktan geri durmam. Benim aleyhimde de olsa, gerçek neyse onu kabul ederim. Bu açıdan realist biriyim. Spor olarak yüzme ile ilgileniyorum. Yüzme tekniklerini iyi bilirim. Eğitim de aldım bu konuda.. Bir ara spor salonuna yazıldım ama derslerim nedeniyle fazla gidemedim. Boş vaktim de eğer fırsatım olursa kendimi fiziksel olarak geliştirmek istiyorum. Görünüm benim için çok önemlidir. Futbolu da sevsem de, birinde ayağımı çok kötü burkmuştum ondan beri mesafeli davranıyorum.

Genelde rock müzik dinlerim. Coldplay, Bonovi sevdiğim, hayranı olduğum sanatçılardandır. Rock dışında İngilizce pop dinlemeyi seviyorum. Türkçe şarkılar özellikle de arabeks ve Türkçe rapa tahammül bile edemiyorum. Bayıyorlar beni.. Klasik müzik olarak da, Fazıl Say dinlerim ara sıra.. Taylor Swift, Selena Gomez, Adele gibi şarkıları da dinlerim. Eskiden şiirde yazıyordum ama artık eskisi kadar edebiyat ile ilgili değilim. İngilizce biliyorum.. Ehliyetim yok ama araba sürmeyi de biliyorum.

Haberleri sürekli izlemem. Hatta siyasileri görünce çoğu zaman kanal değiştiriyorum. Başta Kılıçdaroğlu olmak üzere bir çoğunu tahammül edilemez ve samimiyetsiz buluyorum. Siyasilere bu açıdan saygı duymam. Partizan biri de değilim. Parti tutmuyorum. Oyumu kendim istediğim partiye istediğim sebeplere dayanarak veririm. Ve hiç kimse de bana karışamaz bu konuda.. Ben de hiç kimseye siyasi konularda yönlendirme yapmam zaten. Siyaset bence insanları bölüyor.. Herkesin bir oyu var sevdiğine versin işte ne gerek var kavgaya..

Ailecek Galatasaraylıyız. Ancak fanatik değilimdir.. Beşiktaş şampiyon olmuş falan çok üzülmem. Yalnız Fenerin her zaman yenilmesini isterim. :P Fener yenilince değişik bir mutluluk kaplıyor içimi

Siyasi olarak kendimi herhangi bir şey ile tanımlamıyorum. Kendisini ideolojileri ile tanımlayan insanları dar kafalı olarak buluyorum. Kendime milliyetçi de demesem de vatanımı, milletimi ve ülkemi severim. İyi olmasını dilerim. Türkiye'nin en büyük sorunun cehalet ve sevgisizlik olduğunu düşünüyorum. İnşallah gelecekte daha iyi ve güzel bir ülkede kardeşçe yaşarız. Her zaman inançlı biri olsam da, eskiden pek din konusunda hassas değildim. 1.5 sene önce Kuran'ı öğrenmeye başladıkça birçok bildiğimiz şeyin yanlış olduğunu gördüm. Ve kendimi ona göre değiştirmeye çalışıyorum.. Din konusunda yeni şeyler öğrenmekten zevk alıyorum. Dünyaca örnek alınacak ilkeli, ahlaklı tek kişinin de Peygamberimiz, devlet modeli olarak da onun kurduğu devleti görüyorum. Çünkü insanlık olarak aradığımız her şey var orada.. Çok modern geliyor bana Kuran'daki din, her ne kadar din gerici bir olgu olarak algılansa da ben öyle görmüyorum. Eskiden demokrat görüşlüydüm ama demokrasiden zamanla soğudum. Aydınlanma yaşamadan demokrasiye geçen toplumlarda demokrasinin zehir etkisi yaptığını fark ettim.

Forumu Google'a forum siteleri yazarak buldum.
Foruma sadece eğlence ve sevdiğim şeyleri paylaşmak için üye oldum. Sanal ortam dostluklarına pek değer vermesem de kısa zamanda bu forum benim için değerli oldu. Burada bulunmayı seviyorum, bazı arkadaşları ayrı tutarsak genel olarak sizlerinde beni görmekten mutluluk duyduğunuzu düşünüyorum. :u1:

Bazı konularda çocuksuyum, bazı konularda ise olgun davranabiliyorum.. Kendimi bir şeye zorlamıyorum açıkçası içimden geldiği gibi davranıyorum.

Kimi çok iyi niyetli ve saf bulur beni kimi ise çok kötü ve itici.. Haksızlığa tahammül edemem. Kinci biri değilim. Bana kötülük ve haksızlık yapmış insanlara bile kin tutamıyorum. Sadece uzak davranmayı tercih ederim. Biri bir laf söyleyince altta kalmayı da pek sevmem. Cevap veririm Forumda çoğu zaman yanlış anlaşılıyorum. Ama sanırım bu kendimi doğru ifade edemediğim için olsa gerek.. Forumda beni üzen şeyler çok yok aslında. Birçok arkadaş beni önüne geleni aşağılayan, küçümseyen biri olarak görmeye çalışsa da aslında alakası bile yok. Laf sokmaya çalışanlar falan çok çocukça geliyor bana zaten. Üye sözlüğümün silinmesine üzülmüştüm bir de haksız yere 3 günlük banlanmama üzülmüştüm. Sürekli konularımda küfür, argo kullanan insanlardan rahatsız oluyorum..

Gelecek ile ilgili hayallerim.. Yurt dışına gitmek, özellikle de Mısır'ı görmek isterim. Piramitleri falan merak ediyorum. Üniversiteyi başarılıca bitirip iyi bir şekilde ülkeme hizmet etmek. . Piyano çalmayı öğrenmek ve hepsinden de ötesi hayatımın aşkını bulmak..

Sevdiklerim, sinema, edebiyat, tarih, teknoloji ile ilgilenmek.. Arkadaşlarım ile zaman geçirmek..
Sevmediklerm, yalan, kin, dedikodu, başkalarının arkasından konuşmak..

Kendimle ilgili yazmak istediklerim bunlar.

Coolumsu..
7 Mayıs 2017

(2017 yılından bir hatıra..)
Beatrice, gupse ve Kaf Dağı bunu beğendi.
__________________
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
Alıntı ile Yanıt
Görüntüleme 135 Yorumlar 0
Toplam Yorumlar 0

Yorumlar

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
coolumsu, kimdir


Şu anda bu makaleyi görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Similar Articles
Makale Yazar Forum Yanıtlar Son Mesaj
Never Give Up Never Give Up TrendForum Üye Sözlüğü 13 23 Nisan 2023 22:47
Coolumsu Konuları Never Give Up Trend Sözlük 7 15 Kasım 2022 00:41
Rob Van Dam Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:22
Murat Bür Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:14
Moussa Sow Kimdir ? KoJiRo Sporcular 0 12 Haziran 2022 09:13




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net