Forum Logo




Safkan V8 motorlu Lamborghini Urus'ların hepsi satıldı!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Temmuz 2023, 18:31   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Safkan V8 motorlu Lamborghini Urus'ların hepsi satıldı!




Safkan V8 motorlu Lamborghini Urus'ların hepsi satıldı!
Www.TrendForum.Net

Lamborghini'nin CEO'su Stephan Winkelmann, Alman gazetesi Welt'e verdiği demeçte, popüler Lamborghini Urus'un saf V8 motora sahip versiyonlarının tamamen tükenmiş olduğunu duyurdu. Bu açıklama tam olarak ne anlama geliyor dersiniz? Tam olarak şu anlama geliyor, geçtiğimiz yıl S ve Performante versiyonlarıyla güncellenen mevcut modelin artık sipariş edilemeyeceği anlamına geliyor elbette. Yeni bir Urus siparişi vermek isteyenler, şarj edilebilir hibrit Urus modelinin 2024 yılının sonlarına doğru piyasaya çıkmasını beklemek zorunda kalacak.

Henüz elektrikli Urus'un hangi güç kaynağını kullanacağına dair kesin bilgilere sahip değiliz. Ancak Volkswagen Grubu, Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid modelinde kullanılan ve toplamda 670 beygir gücü ve 900 Newton-metre tork üreten şarj edilebilir hibrit V8 motor seçeneğine sahip. Lamborghini'nin benzer güce sahip şekilde bu motorun güncellenmiş bir versiyonunu kullanacağını düşünüyoruz, çünkü üst düzey performansıyla nam salmış olan Urus, ünlü Lamborghini amblemini ve bununla birlikte gelen yüksek fiyat etiketini oldukça hak ediyor.

Öte yandan, Lamborghini'nin başkanı aynı şekilde Huracan modelinin de tamamen tükendiğini belirtti. Lamborghini'nin 2023 birinci çeyrek satış sonuçlarına ilişkin olarak yayınladığı basın açıklamasında zaten belirtildiği gibi, atmosferik V10 motorlu araç gelecek yıl üretimden kalkacak ve yerini küçültülmüş, turbolu ve hibrit bir ünite kullanan modeller gelecek. (Üzgünüz...)

Bu gelişmelerle birlikte, Lamborghini'nin elektrikli otomobiller konusunda ilerlemeye devam edeceği de belirtiliyor. Şirketin 2028 yılında bir 2+2 grand tourer modeliyle elektrikli bir Lamborghini sunması planlanıyor. Ayrıca, Urus modelinin ikinci neslinin tamamen elektrikli bir versiyonla 2029 yılında piyasaya sürüleceği de doğrulandı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
hepsi, lamborghini, motorlu, safkan, satıldı, urusların


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hepsi Grubu Gifleri - Hepsi Grubu Hareketli Resimleri Asi Ruh Yerli Ünlü Resimleri 3 17 Haziran 2023 03:29
İlk motorlu otobüs BBQ SAUCE Nostalji 1 12 Nisan 2023 17:47
Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 ölü Zeytin Ülkemizden Haberler 0 01 Aralık 2022 16:20
Lamborghini Huracan Sterrato, yerden yüksek yapısı ile tanıtıldı. DeepSilence Otomobil & Modifiye Tuning 1 01 Aralık 2022 15:08
Lamborghini Aventador LP700-4 KoJiRo Otomobil & Modifiye Tuning 3 01 Temmuz 2022 09:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net