Forum Logo




Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi


Kullanıcı Etiket Listesi

Like Tree1Beğeniler
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 06 Aralık 2023, 20:53   #1
Çevrimiçi
Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi




Toyota, ‘Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi
Www.TrendForum.Net

Interbrand tarafından her yıl gerçekleştirilen "Dünyanın En Değerli Markaları (Best Global Brands)" araştırmasının 2023 sonuçları açıklandı. Araştırmaya göre Toyota, geçen yıl olduğu gibi bu sene de Dünyanın En Değerli Otomotiv Markası’ seçildi.

Tüm sektörleri içeren listede 100 marka arasında 6’ncı sırada yer alan Toyota, geçen yılki sıralamasını korumayı başarırken yüzde 8 artışla marka değerini geçen yılın da üzerine taşıdı.

Marka değeri, 4,7 milyar dolar arttı
Interbrand’in değerlendirmesine göre Toyota’nın marka değeri, 59 milyar 757 milyon dolardan 64 milyar 504 milyon dolara yükseldi. Toyota, aynı zamanda ilk 10’a giren üç otomotiv markasından biri olarak endüstri liderliğini devam ettirdi.



Interbrand, markanın değerini belirlerken, ürün veya hizmetlerin finansal performansı, markanın satın alma kararlarında oynadığı rol, markanın rekabet gücü, sadakati teşvik etme ve böylece gelecekte sürdürülebilir talep sağlama yeteneği de dahil olmak üzere üç temel analizi kullandı.

Toyota "herkes için mobilite" hedefiyle öne çıkıyor

Marka değeriyle öne çıkan Toyota, global olarak dünyanın farklı ülke ve bölgelerindeki müşteri ihtiyaçlarına, pazar koşullarına ve yerel altyapıya uygun olarak farklı güç üniteleriyle karbon nötre giden yolda çok yollu bir yaklaşım sunmaya devam ediyor. Bu yaklaşım hibrit, plug-in hibrit, tam elektrikli ve hidrojen yakıt hücreli araçları kapsıyor.

15 farklı sıfır emisyonlu araç sunacak

Bununla birlikte Toyota, 2026 yılına kadar binek otomobillerden hafif ticari araçlara kadar yaklaşık 15 farklı sıfır emisyonlu araç sunacak. Bu araçlardan 6 adedi ise özel olarak geliştirilen elektrikli araç platformu üzerine yapılacak. Bununla birlikte bu dönemde Toyota’nın Avrupa’da yıllık satış oranının yüzde 20’sinin tam elektrikli olması, yıllık 250 binden fazla tam elektrikli satışının gerçekleşmesi bekleniyor.

Bununla birlikte Toyota’nın 2026 sonrası için geliştirmekte olduğu yeni nesil teknolojiler, araçların geliştirilme, üretilme ve kullanılma şeklini değiştirecek. "Herkes için mobilite" hedefiyle sıfır emisyonlu mobilitenin erişilebilir olması sağlanacak.


Alıntı
Efrasiyab bunu beğendi.
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
değerli, markası’, otomotiv, seçildi, toyota, ‘dünyanın


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Haluk Levent, TIME Tarafından Dünyanın En Etkili 100 Kişisinden Biri Seçildi Zeytin Ülkemizden Haberler 4 11 Nisan 2023 15:32
Chris Evans dünyanın en seksi erkeği seçildi Zeytin Dünyadan Haberler 13 09 Kasım 2022 07:36
2023 Model Toyota Crown Beatrice Otomobil & Modifiye Tuning 0 17 Temmuz 2022 08:59
Otomotiv sektörü mayıs ayında 2,3 milyar dolarlık ihracat yaptı KoJiRo Ekonomi Dünyası 0 05 Haziran 2022 17:29
Türk Giyim Markası Kiğılı, Dünyanın İlk Holografik NFT Defilesini Gerçekleştirdi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 27 Mayıs 2022 05:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net