Forum Logo




Türk Giyim Markası Kiğılı, Dünyanın İlk Holografik NFT Defilesini Gerçekleştirdi


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2022, 05:29   #1
Çevrimiçi
Türk Giyim Markası Kiğılı, Dünyanın İlk Holografik NFT Defilesini Gerçekleştirdi




Türk Giyim Markası Kiğılı, Dünyanın İlk Holografik NFT Defilesini Gerçekleştirdi
Www.TrendForum.Net

Türk Giyim Markası Kiğılı, Dünyanın İlk Holografik NFT Defilesini Gerçekleştirdi: Kıyafetler, Metaverse'te Satışa Çıktı! [Video]

Ünlü giyim markası Kiğılı, dünyanın ilk holografik NFT defilesini gerçekleştirdi. Tomorrow isimli bir NFT koleksiyonu oluşturan marka, bu NFT'leri OpenSea üzerinden satacak. Satın alınan NFT'ler tüm metaverse ekosistemlerinde kullanılabilir olacak.

Türkiye'nin önde gelen erkek giyim markalarından Kiğılı, dünyanın ilk holografik NFT defilesini resmen gerçekleştirdi. Etkinlik için "Tomorrow" olarak isilmendirilen özel bir koleksiyon oluşturan marka, böylelikle hem NFT hem de Metaverse dünyasına resmen giriş yapmış oldu.

Kiğılı tarafından oluşturulan Tomorrow koleksiyonunda smokinden sweatshirte kadar çeşitli kategorilerde ürünler yer aldı. Şirket, oluşturduğu koleksiyon için bir de internet sitesi açtı ve NFT'lerini bu internet sitesi üzerinden sergiliyor. Kiğılı'ya göre oluşturulan NFT'ler, tüm metaverse ekosistemlerinde kullanılabilir olacak.

Karşınızda, Kiğılı'nın NFT gömleği



Dünyanın ilk holografik NFT defilesi ile ilgili açıklamalar, Kiğılı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hilal Suerdem tarafından yapıldı. Suerdem tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi: Bu alanla ilgili çok farklı çalışmalarımız var. Tüketicilerimizi defilemizde çok farklı bir Kiğılı olarak karşıladık. Teknolojik bir marka olarak karşılarına çıktık. Teknolojiye bakışımızı, bugünden yarına nasıl gideceğimizi anlattık. Yarının imzalarını bugünden attık. Gelecek artık şimdiden ciddi anlamda planlanmalı ve uygulamaya konulmalı. Dünya çok hızlı gelişiyor. İletişim ve etkileşim dünyası çok hızlı. Pandemide iletişim, alışveriş ve bilgi paylaşımıyla ilgili çok önemli işler yapıldı. Bu da bize teknolojinin ne kadar önemli olduğunu ve teknolojiye ne kadar çok yatırım yapmamız gerektiğini gösterdi Dünya zaten bu yönde gidiyor. Biz de bu çarkın içinde olmalıyız.



Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
defilesini, dünyanın, gerçekleştirdi, giyim, holografik, kiğılı, markası, nft, türk, İlk


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İlk telefonunuz kaç yaşında oldu ve markası neydi? Never Give Up Kafamıza Göre 5 10 Ocak 2024 04:12
dünyanın en karizmatik hayvanı Beatrice Trend Sözlük 7 19 Mart 2023 10:40
Dünyanın İlk 500 Hz Oyuncu Monitörü ASUS ROG Swift Duyuruldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 1 24 Mayıs 2022 20:18
Dünyanın en güzel su altı müzeleri Beatrice Gezelim Görelim 0 14 Mayıs 2022 23:11
Dünyanın en büyük deniz üstü rüzgar çiftliği kuruluyor! Roronoa Zoro Teknoloji Trend Haberleri 0 06 Mayıs 2022 22:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net