Forum Logo




Steam Deck OLED Destekli SteamOS 3.5.5 Çıktı

Oyunlarla ilgili aklınıza gelebilecek bütün paylaşımlar, haberler, yenilikler ve bilgiler burada


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Kasım 2023, 11:05   #1
Çevrimdışı
Steam Deck OLED Destekli SteamOS 3.5.5 Çıktı




Steam Deck OLED Destekli SteamOS 3.5.5 Çıktı
Www.TrendForum.Net



Valve tarafından Steam Deck kullanıcıları için SteamOS 3.5.5 güncellemesi yayınladı. Bu sürüm Steam Deck OLED desteği, harici ekran tarafından destekleniyorsa HDR ekran ayarları, Steam Deck LCD için sRGB renk gamını taklit eden varsayılan renk oluşturma ve birçok değişiklik sunuyor.
SteamOS 3.5.5 Yenilikleri

Bu sürümdeki en önemli güncellemelerden biri Değişken Yenileme Hızı (VRR) ve Yüksek Dinamik Aralıklı (HDR) harici ekranlar için destek içeriyor. Oyuncular artık daha akıcı oyun deneyiminin ve daha canlı görsellerin keyfini çıkararak oyun deneyimlerini bir üst seviyeye taşıyabilirler. Ek olarak, kullanıcılar artık ekran rengini ayarlayabiliyor ve yeni aygıt yazılımı ile işlemcilerini düşük voltajda çalıştırarak performans özelleştirmesi üzerinde daha fazla kontrol sağlayabiliyor.

Bu güncellemenin bir diğer heyecan verici özelliği de yakında çıkması beklenen Starfield oyunu için özel olarak tasarlanan grafik sürücüsü geliştirmesi. Starfield’ın şehirlerdeki görselleri hala eksik olsa da bu sürücü güncellemesi genel performansta önemli bir iyileşme vaat ediyor.

Valve, resmi Steam Deck Dock’a yeni bir işlevsellik de ekledi. Artık VRR harici monitörleri destekleyerek daha büyük ekranlarda oynamayı tercih eden oyuncular için olanakları genişletiyor.

Bu büyük güncellemelere ek olarak, SteamOS 3.5.5 çeşitli başka iyileştirmeler de getiriyor. Kullanıcılar artık saniye başına kare sayısı (FPS), güç tüketimi (watt) ve kalan pil ömrü gibi belirli bilgileri görüntülemek için MangoHud performans katmanını özelleştirebiliyor. Güncelleme ayrıca, özellikle birden fazla kontrol cihazı kullanıldığında Bluetooth bağlantı kararlılığına yönelik geliştirmeler de içeriyor. KDE Plasma tarafından desteklenen Linux masaüstü modu ise görünümünü ve işlevselliğini iyileştirmek için değişikliklere uğramış durumda.

SteamOS 3.5.5 hakkında deha fazla detay için [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ] inceleyebilirsiniz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, deck, destekli, oled, steam, steamos


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Steam Deck’te macOS Çalıştırıldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 23 Ekim 2022 11:24
Steam Deck Bekleyenlere İyi Haber: Üretim Artıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 28 Haziran 2022 22:04
Steam Deck Tasarımcısı Uyardı: “M.2 SSD Modifiyesi Riskli” KoJiRo Oyun Haberleri 0 27 Haziran 2022 21:26
Steam Deck ile M.2 SSD Yükseltmesi Mümkün KoJiRo Oyun Haberleri 0 27 Haziran 2022 21:23
Steam Deck’in Rakipleri Artıyor: Loki Serisi Tanıtıldı KoJiRo Oyun Haberleri 0 31 Mayıs 2022 05:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net