Forum Logo




EA, Dünya Devi Şirketlerle Birleşmek İstediğini Açıkladı: İçinde Apple da Var!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2022, 17:25   #1
Çevrimdışı
EA, Dünya Devi Şirketlerle Birleşmek İstediğini Açıkladı: İçinde Apple da Var!




EA, Dünya Devi Şirketlerle Birleşmek İstediğini Açıkladı: İçinde Apple da Var!
Www.TrendForum.Net

Amerikalı oyun şirketi Electronic Arts, şirketin birleşmesi ya da satılmasını istiyor. Bu satış için planlanan isimler arasında ise Amazon ve Apple gibi önemli isimler yer alıyor…

Microsoft’un, oyun şirketi Activision Blizzard'ı 68.7 milyar dolara satın alması tüm dünyada gündeme gelmişti. ABD’li teknoloji devinin bu hamlesinden uzun bir süre sonra, Electronic Artsın’da benzer bir arayışta olduğu ortaya çıktı.

Oyun şirketi EA, söylentilere göre şirketin birleşmesi ya da tamamen satılmasını istiyor. Bu bağlamda EA’nın birkaç şirketle görüştüğü bildirildi. Ancak hangi şirketin EA’yı satın alıp almayacağı hakkında henüz net bir bilgi yok.

EA, Disney, Apple ve Amazon ile görüşüyor



Video oyun şirketi EA, söylentilere göre teknoloji devi Apple ve Amazon ile görüşme gerçekleştirdi. Sadece bu da değil. Ayrıca dizi-film platformu Disney Plus’la da mart ayında önemli bir görüşme yapıldı. Ancak Disney, şu anda yeni akış hizmetlerine odaklandığı için bu teklife çok olumlu bakmadı.

Microsoft’un Activison’u satın alması hiç şüphesiz EA’ya da cesaret verdi. Şirketin birleşmesi ya da satılması için uğraşan EA, bu noktada dev isimlerle görüşüyor. Ancak EA’nın, satılması ya da ortaklaşması durumunda bazı şartları bulunuyor.

Örneğin yukarıda ismi geçenlere ek olarak Comcast isimli şirketin, bu teklife çok daha sıcak baktığı bildirildi. EA, anlaşma sağlanması durumunda Comcast’e tamamen satılıp ya da birleştirilebilir. Fakat oyun şirketi, her iki durumda da genel müdürün (Wilson) değişmeyeceği şartını ön planda tutuyor. Tabii şu an için resmi olarak bir anlaşma gerçekleşmedi.

Kaynak : Webtekno
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, apple, birleşmek, devi, dünya, var, İçinde, İstediğini, Şirketlerle


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Oh be dünya varmış Beatrice Trend Sözlük 3 24 Ekim 2022 20:45
İçinde tutam bir şey Zoe Kullandıklarımız 20 07 Haziran 2022 20:09
Apple, En Büyük Üretim Merkezi Çin'e Olan Bağımlılığını Azaltabilir Beatrice Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 16:42
Gazapizm - Dünya bu Beatrice Müzik ve Video Dünyası 0 18 Mayıs 2022 00:13
Ben dünya kapısında kalan oldum… Beatrice Resimli Sözler 0 11 Mayıs 2022 08:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net