Forum Logo




PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 17.2 Tüm Platformlarda Yayında!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mayıs 2022, 17:41   #1
Çevrimiçi
PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 17.2 Tüm Platformlarda Yayında!




PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 17.2 Tüm Platformlarda Yayında!
Www.TrendForum.Net

PUBG: BATTLEGROUNDS'un Güncelleme 17.2’si yayında. Güncelleme 17.2, oyuncuların 1v1 düellolarına meydan okuyabileceği Antrenman Modunda 1v1 Arena'nın büyük başlangıcını öne çıkarıyor.



PUBG: BATTLEGROUNDS'un Güncelleme 17.2’si yayında. Güncelleme 17.2, oyuncuların 1v1 düellolarına meydan okuyabileceği Antrenman Modunda 1v1 Arena'nın büyük başlangıcını öne çıkarıyor. Bunlarla beraber Güncelleme 17.2, gözcü dürbününe gelen güncellemelerinin yanı sıra 5.56 Seçilmiş Nişancı Tüfekleri (SNT) ve Havan Topu için denge güncellemeleri sunuyor.

PUBG: BATTLEGROUNDS Güncelleme 17.2 ile Gelen Özellikler Şöyle:

Antrenman Modunda 1v1 Arena: 1v1 Arena merak uyandırıcı bir 1v1 ortamında her türlü savaş pratiğini karşılamak için artık Antrenman Modunda yer alıyor. Oyuncular rakip bir oyuncuyla 1v1 rauntlardan geçebilirler veya yoğun tempolu savaşları izleyerek takımın gerçekten en iyisinin kim olduğunu görebilirler.

Gözcü Dürbünü Güncellemesi: Önceki yama notları gözcü dürbününe ilerleyen süreçte bazı büyük ve küçük değişikliklerin geleceğini işaret etmişti. Gözcü dürbünü ile otomatik olarak düşmanları işaretleyip takip etme özellikleri, fazla güçlü performans göstermeye devam ederek oyuncularımızın deneyimlerinin tadını çıkartmalarındansa daha fazla stres yapmalarına yol açıyor. Bu nedenle düşman tespit menzili 1000m'den 600m'ye düşürüldü ve beyaz pasif işaret, yakın bakış modunda otomatik olarak belirmeyecek. Gözcü dürbününde yapılan değişikliklerin tamamını görmek için lütfen yama notlarını ziyaret edin.

Silah Dengelemeleri: Güncelleme 17.2, 5.56mm SNT'lerde, özellikle de MK12 ve Mini14'te değişiklikler sunuyor. Hasarla ilgili güncellemeden beri oyuncular kullanmakta zorlanıyordu. Bu nedenle, Mini14’te olduğu gibi stabiliteyi korumak için geri tepme sıfırlanma hızı değeri iyileştirildi. Mini14'ün hasarı da 47'den 48'e yükseltildi. Yalnızca Taego'ya özel havan topunun oyunculara sunulmasının ardından ekibimiz değerli oyuncu geri bildirimleri topladı ve hava topunun gizli potansiyelini ortaya çıkarmak için değişiklikler uygulamaya karar verdi. Yerleştirme açısının güvenli olmadığı ya da su üzerinde olduğu yerler hariç artık tüm arazilere yerleştirilebilir. Havan topu ayrıca normal maçlarda, Haven hariç tüm haritalarda mevcut olacak ve artık envanter slotunda yer kaplayacak.

Kaynak : Chip Online
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
172, battlegrounds, güncelleme, platformlarda, pubg, tüm, yayında


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 
Seçenekler
Görüntüleme stilleri





TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net