Forum Logo




Starfield Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mayıs 2022, 20:41   #1
Çevrimiçi
Starfield Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı




Starfield Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı
Www.TrendForum.Net



Fallout ve The Elder Scrolls gibi devasa yapımların arkasındaki isim Bethesda, oyun camiasının heyecanla beklediği bilim kurgu rol yapma oyunu Starfield‘ı 2023’e ertelediğini duyurmuştu. Bu gelişmenin ardından da Starfield çıkış tarihi hakkında birçok iddia ortaya atılmıştı.

Tüm bu iddialar gündemi meşgul ederken, oyun sektörünün önde gelen kaynakları 2023 yılına ertelenen bilim kurgu rol yapma oyununun 3 Mart 2023‘te piyasaya sürülebileceğini ifade etti.

Starfield Neden Ertelenmişti?

Geride bıraktığımız haftalarda Starfield’ı 2023’ün ilk yarısına ertelediğini duyuran firma, geliştirici ekibinin inanılmaz hedefleri olduğunu ve Starfield’ı olabilecek en iyi haline kavuşturmak amacıyla ertelediklerini duyurmuştu. Oyundaki tüm detayları en ince ayrıntısına kadar düşünerek geliştirdiklerine dikkat çeken stüdyo, oyunculara eşsiz bir deneyim sunmak için de yoğun mesai harcadıklarını söylemişti.

Şimdilik Starfield çıkış tarihi hakkında ortaya atılan söylentilerle ilgili Bethesda cephesinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak şirkete yakın kaynaklar ertelenen oyunun 23.03.23 tarihinde piyasaya sürülebileceğini ve stüdyonun da bu tarihi pazarlamada kullanabileceğini söyledi.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, Çıkış, ortaya, starfield, tarihi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anneler Günü Hikayesi - Anneler Günü Nasıl Ortaya Çıktı? mamihlapinatapai Milli Manevi Özel Günler 2 29 Nisan 2023 19:45
Çalımbay'a Avrupa kancası! İstanbul'da izledikleri ortaya çıktı KoJiRo Beşiktaş 0 29 Mayıs 2022 16:21
Oyun Oynamanın Çocukların Zekâsını Geliştirdiği Ortaya Çıktı KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 29 Mayıs 2022 15:56
Almanya'da kredi kartıyla ödemelerde sorun ortaya çıktı KoJiRo Dünyadan Haberler 0 27 Mayıs 2022 21:11
Yeni Call of Duty Modern Warfare 2'nin Çıkış Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:01




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net