Forum Logo




HAWKED Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başlıyor: Yılbaşı Soygunu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Aralık 2023, 19:36   #1
Çevrimdışı
HAWKED Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başlıyor: Yılbaşı Soygunu




HAWKED Yeni Sınırlı Süreli Etkinliği Başlıyor: Yılbaşı Soygunu
Www.TrendForum.Net



Yayıncı The 4 Winds Entertainment ve geliştirici MY.GAMES, HAWKED Erken Erişim’ini Kasım ayı sonunda oyun severlerle buluşturmuştu. Oyun severlerin de Erken Erişim başladığından bu yana heyecanla deneyimlediği HAWKED, yılbaşı heyecanını Fevriâlem’de yaşayacaklar için büyük sürprizler hazırladı. Fevriâlem tepeden tırnağa süslendi, ağaçlar budandı ve hediyeler paketlendi. Bunların hepsi hazine peşinde koşturan Haydutları kutlama havasına sokmak için! Çünkü bu kuşatmanın adı: Yılbaşı Soygunu!

HAWKED’un ilk sınırlı süreli kutlama etkinliği olan Yılbaşı Soygunu’na katıl. 14 Aralık’tan 14 Ocak’a kadar yeni görevler, görünümler ve ödüller seni bekliyor.

SINIRLI SÜRELİ ETKİNLİK: YILBAŞI SOYGUNU


Her şey yerli yerindeydi ta ki olmayana dek. Fevriâlem’in yılbaşı hediyeleri gizemli bir şekilde kayboldu ve Cynthia bu durumdan hiç memnun değil. 14 Ocak’a kadar oynanabilen Yılbaşı Soygunu’nda diğer Haydutlarla birlik olarak ipuçlarını topla ve çalınan hediyeleri geri getir!



SOYGUN ÖDÜLLERİ

Yılbaşı Soygunu etkinliği sırasında görevleri tamamlayarak biraz Muciziynet kap. Pek bir keyif saçan bu kaynağı, çalınan hediyeleri geri getirmeye ve GRAIL için hazine avlamaya çalışırken Sürgünada’nın birçok yerinde bulabilirsin. Dr. Bjorn zaten bu süs benzeri değerli kaynağı araştırmakla meşgul. Hediye Kurdelesi Silah Görünümü ve Kardan Adam Hediyelik Eşyası gibi birçok özel hediyeye karşılık takas yapmak için de oldukça hevesli. HAWKED bültenine abone olursan 50 adet Muciziynet ile oyuna önde başlamak için gelen kutuna göz at!

TWITCH DROPLARI

Biraz abur cubur kap, battaniyene sarıl ve HAWKED yayınlarını izle! 22 Aralık’tan 2 Ocak’a kadar etkin olacak Twitch Dropları ile Kış Leylağı ve Uzay Moru Renk Paletlerini kazan.

HAWKED, tek başına veya en fazla üç kişilik takımlar halinde Sürgünada denilen ıssız bir adadan eser çıkarmak için yarıştığın bir hazine avı ve nişancı oyunudur. Oyuncular (yani Haydutlar) sadece canavarlarla ya da diğer oyuncularla savaşarak, bulmacaları çözerek ve tuzaklardan kaçarak erişilebilen eserleri gönderebilmek için birbirleriyle yarışır.

Eserleri başarıyla adadan ilk gönderen takım oturumu kazanır. Oyuncular, her oturumdan eli dolu dönebilmek için daha küçük hazineleri gönderebilir ve karakterlerini geliştirmekte kullanabilecekleri değerli kaynaklarla adadan (ölü ya da diri) ayrılmayı seçebilir.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başlıyor, etkinliği, hawked, soygunu, sınırlı, süreli, yeni, yılbaşı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yılbaşı planınız hazır mı? Yeni yıla nerde kimle gireceksiniz? Beatrice Kafamıza Göre 22 23 Aralık 2023 23:04
En Güzel Yılbaşı Gifleri & Yeni Yıl Kutlama Kartları & Animasyonları Beatrice Avatarlık Resimler & Hareketli Gifler 4 08 Aralık 2023 14:23
Yılbaşı Mezeleri: Yeni Yıla Özel 40 Meze Önerisi Astrea Trend Yemek Tarifleri 4 05 Aralık 2023 13:29
WhatsApp'tan yeni özellik: Aramalarda yeni dönem başlıyor Beatrice Whatsapp 5 18 Eylül 2023 17:09
Gelenler, gidenler... Yeni yönetim şekillenmeye başlıyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net