Forum Logo




Stardew Valley büyük güncellemesi bu yıl geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ocak 2024, 09:20   #1
Çevrimdışı
Stardew Valley büyük güncellemesi bu yıl geliyor




Stardew Valley büyük güncellemesi bu yıl geliyor
Www.TrendForum.Net

Özellikle çiftlerin favori oyunu olan Stardew Valley için bu sene içerisinde büyük bir güncelleme yayınlanacağı açıklandı.



Stardew Valley, özellikle tek kişi tarafından geliştirildiği öğrenildikten sonra topladığı beğeni 2 katına çıkmıştı. Bu kadar eğlenceli oynanış dinamiklerine sahip olan bir oyunun tek kişi tarafından geliştirilmesi takdire şayandı. Ancak bunun eksi tarafları da var, oyun bug konusunda biraz zengin ve artık biraz eskidi.

Stardew Valley geliştiricisi, 1.6 güncellemesinin bu yıl geleceğini duyurdu

Stardew Valley’in yaratıcısı Eric “ConcernedApe” Barone, çiftlik yaşamı simülasyonunun merakla beklenen ve uzun süredir üzerinde çalışılan 1.6 güncellemesi hakkında bir güncelleme paylaştı ve artık yamayı tamamladığını ve bu yıl kesinlikle çıkacağını söyledi.



Barone, Haziran 2022’de Stardew Valley için bir 1.6 güncellemesi üzerinde çalıştığını açıkladı ve bunun kapsam açısından çoğunlukla modifikasyon odaklı olacağını belirtti.

Ancak her yeni yama notuyla birlikte 1.6 güncellemesinin daha da iddialı hale geldiği görülüyor; geçen yıl Eylül ayında Barone, 1.6’nın bir büyük yeni festival ve iki yeni mini festival, yeni eşyalar ve üretim tarifleri, yeni diyalog satırları, yeni bir çiftlik türü, yeni oyun sonu içeriği, köylüler için kış kıyafetleri, yeni ve daha büyük bir sandık, PC’de 8 oyunculu co-op ve daha fazlasını içereceğini doğruladı. Ek olarak bir de kedi ve köpeklerinize şapka takabileceksiniz.

Aralık ayında Barone, bir ton ilerleme kaydettiğini ve 1.6 üzerindeki çalışmaları tamamlamak için sıkı çalıştığını duyurmuştu. Sosyal medyada yaptığı yeni bir duyuruda, resmi olarak yamaya yeni içerik eklemeyi bitirdiğini ve yayınlanmaya hazır olana kadar hata düzeltme ve cilalama” üzerine odaklanacağını doğruladı. “Sabrınız için teşekkürler,” diye de ekledi.

Barone’un kendi dediğine göre göre, 1.6 başlangıçta planlanandan biraz daha geniş kapsamlı oldu, ancak bu yıl kesin olarak geliyor zira güncellemenin bu yıl gelip gelmeyeceğini soran bir hayran sorusuna yanıt olarak, “Evet kesinlikle” diye yazdı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]



__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
büyük, geliyor, güncellemesi, stardew, valley, yıl


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Starfield Güncellemesi 100 Düzeltme ve İyileştirme İle Geliyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 15 Ocak 2024 19:31
Windows 11 Moment 3 Güncellemesi Yakında Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Nisan 2023 02:57
Windows 10 22H2 Güncellemesi Bu Yıl Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 24 Haziran 2022 20:22
Bu Perşembe GeForce NOW’a 6 Yeni Oyun ve 2.0.41 Güncellemesi Geliyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 16 Haziran 2022 21:57
The Monument Valley Oyunları PC’ye Geliyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 31 Mayıs 2022 20:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net