Forum Logo




Skull & Bones açık beta tarihi duyuruldu!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Ocak 2024, 09:25   #1
Çevrimiçi
Skull & Bones açık beta tarihi duyuruldu!




Skull & Bones açık beta tarihi duyuruldu!
Www.TrendForum.Net

Ubisoft’un bir türlü çıkamayan açık dünya aksiyon oyunu Skull & Bones için açık beta erişim tarihi açıklandı. İşte detaylar!



Ubisoft’un yılan hikâyesine dönen oyunu Skull & Bones için geçtiğimiz aylarda resmi bir çıkış tarihi yayınlanmıştı: 16 Şubat 2024. Şirket, oyuncuların oyunu daha önceden deneyimleyebileceği açık beta tarihini duyurdu. Gelin detaylara birlikte göz atalım.

Skull & Bones, 8-11 Şubat tarihleri arasında açık betada olacak

Skull & Bones açık betası, 8 Şubat – 11 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek ve Ubisoft Connect ve Epic Games Store üzerinden PS5, Xbox Series X/S ve PC’de oynanabilecek.



Açık beta süresince oyuncular Red Isle, Coast of Africa ve Open Seas gibi çeşitli bölgeleri keşfederek oyunun geniş dünyasını keşfedebilecekler. Bu deneyim aynı zamanda oyunculara farklı oyun içi gruplarla tanıştıracak ve onlarla diplomatik olarak etkileşime geçme veya deniz savaşlarında karşı karşıya gelme seçeneği sunacak.

Ana Sefer Sözleşmeleri, oyuncuların seviyelerini yükseltmelerine ve oyunu daha derinlemesine incelemelerine olanak tanıyan bir rehber görevi görecek.

Skull & Bones açık betasının dikkat çekici bir özelliği de çapraz platform ve ilerleme desteği. Beta süresince oyuncu ilerlemesi Brigand rütbesinde (Kademe 6 rütbe 1) sınırlandırılacak ve yayınlandığında tam oyuna taşınacak.



Ubisoft ayrıca Skull & Bones’un ilk yılında oyuncuları nelerin beklediğini gösteren yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda efsanevi korsanlara karşı savaşları, oyun sonu mücadelelerini ve dünya etkinliklerini görebiliyoruz.

Gecikmelerin ve 2020’de yeniden yapımına başlanmasıyla gündemden düşmeyen oyun artık nihayet çıkıyor. Resmi sürümü 16 Şubat’ta piyasaya çıkacak, açık beta ise 8-11 Şubat tarihleri arasında yer alacak.

Skull & Bones ön sipariş fiyatı şu anda Epic Games’te 999 TL. Siz ne düşünüyorsunuz?

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açık, beta, bones, duyuruldu, skull, tarihi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
NVIDIA RTX Remix Açık Beta Tarihi Açıklandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Ocak 2024 18:20
Xbox Series X|S İçin Final Fantasy XIV Online Açık Beta Tarihi Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Ocak 2024 12:23
Açık kaynak yapay zeka kodlama asistanı StarChat duyuruldu DeepSilence Teknoloji Trend Haberleri 0 11 Mayıs 2023 10:00
MultiVersus Açık Beta İçin Tarih Verildi KoJiRo Oyun Haberleri 0 20 Temmuz 2022 20:14
Asus Zenfone 9 Lansman Tarihi Duyuruldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 13 Temmuz 2022 20:48




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net