Forum Logo




Battlefield serisinde yolun sonuna mı geldik?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 17:19   #1
Çevrimdışı
Battlefield serisinde yolun sonuna mı geldik?




Battlefield serisinde yolun sonuna mı geldik?
Www.TrendForum.Net

Battlefield serisi oyun yönetmeni Marcus Letho, EA ve Ridgeline Games'ten ayrıldı. Peki şimdi ne olacak?



EA ve Ridgeline Games’den ayrılan Halo’nun ortak yaratıcısı ve Battlefield serisi oyun yönetmeni Marcus Letho, sessiz sedasız bir şekilde istifa etti/işten çıkarıldı. Letho’nun ayrılışı kamuya duyurulmadı ve kendisi de neler yapacağına dair herhangi bir yorumda bulunmadı.
Letho’nun ayrılması ardından Battlefield serisi hakkında endişeler arttı

Seattle merkezli, Letho’nun başında olduğu Ridgeline Games, Battlefield serisi için adanmış bir EA stüdyosuydu. Ancak son zamanlarda, Letho’nun sosyal medya hesaplarının biyografisinde ve LinkedIn profilinde Battlefield ve EA ile ilgili tüm ilişiğini kaldırdığı ve EA’den ayrıldığını belirttiği görülüyor.



Ridgeline Games’in kariyer sitesinde iş ilanı bulunmaması ve stüdyonun kurucu ortağı ve sanat yönetmeni Chris Matthews’in de Ocak 2024’te stüdyoyu terk ederek Destiny geliştiricisi Bungie’ye katılması dikkat çekti.

Letho’nun Battlefield serisi ile ayrılığı resmi olarak duyurulmadı ve bir sonraki adımları hakkında yorum yapmadı. Ancak bu ayrılık, serinin geleceği konusunda düşündürüyor. Letho’nun Battlefield 2042’nin sönük performansının ardından seriyi yönlendirmek için getirildiği düşünülüyordu. Benzer şekilde, EA da Letho’nun ayrılığı hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

DICE’ın Battlefield 2042 ile ilgili eleştirilere rağmen, geçmişte Battlefield 4 ve ardından Battlefront 2 gibi başarılı bir şekilde yaptığı şeyi tekrar yapabileceği düşünülüyor. 2042 de eksik çıkmasına rağmen sonrasında güncellenerek ve düzeltilerek kabul edilebilir bir konuma getirildi ve Battlefield serisi adındaki leke temizlenmiş oldu.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
battlefield, geldik, serisinde, sonuna, yolun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Nokia Markası Yolun Sonuna Geldi KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 03 Şubat 2024 14:14
FIFA oyunu yolun sonuna geldi! EA Sports FC 24 çıkış tarihi ve Türkiye fiyatı KoJiRo Oyun Haberleri 1 16 Temmuz 2023 21:32
Yeni Battlefield Oyununda Hikaye Modu Bulunacak KoJiRo Oyun Haberleri 0 30 Haziran 2022 11:07
Maçların Açık Kanaldan Yayınlanması İçin Çalışmalarımızın Sonuna Geldik KoJiRo Basketbol 0 16 Haziran 2022 20:48
Battlefield 2042 Artık Güncelleme Almayabilir KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Haziran 2022 12:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net