Forum Logo




Geliştiricisi yetişti! Helldivers 2 girişleri artık kısıtlı değil


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Şubat 2024, 17:20   #1
Çevrimdışı
Geliştiricisi yetişti! Helldivers 2 girişleri artık kısıtlı değil




Geliştiricisi yetişti! Helldivers 2 girişleri artık kısıtlı değil
Www.TrendForum.Net

Geçtiğimiz günlerde eriştiği eşzamanlı oyuncu sayısını kaldıramayan Helldivers 2 oyuncu sayısı artırıldı. İşte detaylar!



Helldivers 2, geçtiğimiz hafta 333 binden fazla oyuncunun aynı anda oyuna girmesiyle hem kendi rekorunu kırmış hem de sunucuları bu duruma yetersiz kalmıştı. Şimdi oyunun CEO’su, Helldivers 2 oyuncu sayısı limitinin artırıldığını açıkladı.

Helldivers 2 oyuncu sayısı limiti 700.000’e çıkarıldı

Geliştirici Arrowhead Game Studios’un CEO’su Johan Pilestedt, 700.000’e çıkarılan oyuncu limitine rağmen oyunun bu sınırı geçeceğine de inanıyor.



X platformunda yayınladığı bir yazıda, eşzamanlı çevrimiçi oyuncu (CCU) sınırının 700.000 oyuncuya çıkarıldığını belirtti, ancak bu sınırın yine de ulaşılacağını beklediğini ifade etti.

“Bu gece için son bir güncelleme daha var. Maksimum CCU sınırını 700.000’e yükselttik. Ne yazık ki, CCU’nun bu seviyeye de ulaşmasını bekliyoruz. Bekleme sürelerinin çok daha dayanılabilir olacağını düşünüyoruz. Yarın hafta sonu için son düzeltmeleri yapıyoruz.”

Helldivers 2, Steam platformunda büyük bir başarı elde etti ve Çarşamba günü aynı anda 457.649 oyuncuya ulaşarak zirve yaptı (PS5 oyuncuları hesaba katılmadı, siz düşünün). Ancak oyuncular, oyuna girmeye çalışırken uzun bekleme sürelerinden şikayet ediyorlardı, bu da sunucuların sınırlarına ulaşmasından kaynaklanıyor.

Sunucu kalabalığını azaltmak için, oyun için dün yeni bir güncelleme yayınlandı ve bu güncelleme boşta olan oyuncuların sunucu alanını işgal etmesini önlemeyi amaçlıyor. Oyuncular, bir sonraki oyunu oynamak istediklerinde büyük kuyruklardan kaçınmak için oyun oynamıyor gibi görünerek giriş yapmaya devam ediyorlardı. Ancak yeni güncelleme, oyuncuları 15 dakika boyunca etkisiz kalırlarsa ana ekran geri gönderiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
artık, değil, geliştiricisi, girişleri, helldivers, kısıtlı, yetişti


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Karar yürürlükte: Artık koca soyadı şart değil Beatrice Ülkemizden Haberler 1 29 Ocak 2024 07:53
İsmail Balaban'ın eşi İlayda Şeker artık sarışın değil: İşte yeni imajı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 15 Aralık 2023 16:20
önetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bu artık sürdürülebilir bir durum değil aXi Fenerbahçe 0 02 Ekim 2023 08:42
Shakira'nın zor anları! Sörf tahtasından düştü yardımına hocası yetişti DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 03 Temmuz 2023 07:39
Schumacher: "DRS etkisi artık eskisi kadar güçlü değil" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net