Forum Logo




Age of Empires Mobile, iOS ve Android’e Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Şubat 2024, 20:32   #1
Çevrimiçi
Age of Empires Mobile, iOS ve Android’e Geliyor




Age of Empires Mobile, iOS ve Android’e Geliyor
Www.TrendForum.Net



Microsoft, Age of Empires RTS oyun serisini Age of Empires Mobile adı ile bir kez daha akıllı telefonlara ve tabletlere getiriyor. Şirket, canlı yayın etkinliği sırasında Age of Empires Mobile hakkında çok daha fazla bilgi açıkladı ve oyunun 2024’te çıkacağını duyurdu.

Oyunun resmi web sitesi, oyunun oynanışını gösteren yeni bir fragmanla birlikte açıldı. Oyun Timi Studio tarafından geliştiriliyor ve artık iOS ve Android‘de ön kayıt yaptırmak mümkün. Ön kayıt ayrıca Age of Empires Mobile yayınlandığında size bazı ekstra oyun içi öğeler de kazandıracak.

Oyunda Fransız, Romalılar, Çin ve Bizanslılar olmak üzere dört medeniyet yer alacak. Ayrıca Barbarossa, Sheba Kraliçesi ve daha fazlası gibi tarihi karakterlerle de oynamak mümkün olacak.



Oyunun kısa özeti şu şekilde: “Büyük savaş alanlarında zengin gerçek zamanlı kontroller, çarpıcı görseller ve tarihi kahramanlarla destansı bir savaş stratejisi deneyimine dalın. İmparatorluğunuzun dizginlerini ele geçirin, dünyanın her köşesinden müttefiklerinizi toplayın ve bir zamanlar göz kamaştıran ihtişamınızı geri kazanın! Eşi benzeri olmayan bir fetihte bize katılın!”

Mobil versiyonun yüzlerce çevrimiçi oyuncunun tek ekranda oynayacağı büyük ölçekli savaşları da içermesi dikkat çekiyor. Ayrıca 1’e 1 PvP savaş desteği de olacak ve normalde PC veya Xbox AoE oyunlarında bulunmayan savaş öncesi özelliklere vurgu yapılacak. Tek oyunculu hayranlar oyunu kendi başlarına oynayabilecek, imparatorluklarını kurabilecek ve zindanları kendi başlarına keşfedebilecekler.

__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
age, android’e, empires, geliyor, ios, mobile


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Age of Empires 2: Definitive Edition İçin Victors and Vanquished Genişlemesi Geliyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 26 Şubat 2024 20:31
Goat Simulator 3 Mobile, iOS ve Android İçin Çıktı KoJiRo Oyun Haberleri 0 10 Aralık 2023 17:25
Jack Dorsey’in Twitter Benzeri Bluesky Uygulaması Android’e Geliyor KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 20 Nisan 2023 17:13
Age Of Empires II Hileleri | Age Of Empires 2 Hile Kodları Asi Ruh Oyun Hileleri 0 08 Mart 2023 00:31
Android İçin Outlook Lite Geliyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 04 Temmuz 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net