Forum Logo




PS Plus Essential Mart 2024 Oyunları Duyuruldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Mart 2024, 18:44   #1
Çevrimiçi
PS Plus Essential Mart 2024 Oyunları Duyuruldu




PS Plus Essential Mart 2024 Oyunları Duyuruldu
Www.TrendForum.Net



Sony tarafından PS Plus Essential Mart 2024 ücretsiz oyunları açıklandı. Duyurulan oyunlar ise olarak indirilebilecek oyunlar ise EA Sports F1 23, Sifu, Hello Neighbor 2 ve Destiny 2: Witch Queen oldu.

2023 FIA Formula 1 Dünya Şampiyonası’nın resmi video oyunu EA Sports F1 23’te son fren yapan siz olun. Heyecan verici ” Braking Point” hikaye modundaki yeni bir bölüm, yüksek hızlı dram ve hararetli rekabetler sunuyor. Oyunda yeni Las Vegas ve Katar pistlerinde teker teker yarışacak ve F1 dünyasında ödüller ve yükseltmeler kazanacaksınız.

“Kung Fu’yu öğrenmek için bir hayat yeterli mi?” diye soran Sifu, çağdaş bir kentsel ortamda içgüdüsel göğüs göğüse dövüşler sunan, şık ama cesur bir dövüş oyunu. Beğenilen PS4 dövüş oyunu Absolver’ın yaratıcısı Sloclap’tan Sifu, intikam yolunda ailesinin katillerini arayan genç bir kung fu öğrencisini takip ediyor.

Bu aile dostu gizli korku devamında, kırsal Raven Brooks kasabasındaki kayıp çocukların gizemini çözeceksiniz. Hello Neighbor 2 sizi herkesin bir şeyler sakladığı, görünüşte sessiz bir kasaba olan Raven Brooks’a davet ediyor. Oyunda komşularınızın en karanlık sırlarını ortaya çıkarmak ve Hello Neighbor’ın kötü şöhretli düşmanı Bay Peterson’ın davasını çözmek isteyen araştırmacı bir gazetecisiniz. Etrafta gizlice dolaşacak, gizemlerin ardındaki ipuçlarını arayacak ve sizden ve diğer tüm oyunculardan öğrenen gelişmiş sinir ağı yapay zekaları tarafından kontrol edilen karmaşık rakiplere karşı oynayacaksınız.

Destiny 2: Witch Queen’de kendisi ve Lucent Hive’ın Işığı nasıl çaldığının gizemini ortaya çıkarmak için Savathûn’un Taht Dünyasına dalacaksınız. Yeni silahlar, yeni Glaive üretmenin sırlarını öğrenecek ve onun yalan ağı içindeki gerçeklerden sağ çıkacaksınız. Destiny 2: Witch Queen’i oynamak için Destiny 2’ye ihtiyacınız olacağının altını çizelim.

Ek olarak, bu ay PlayStation Plus abonelerine özel The Finals S.O Sleek Bundle adlı bir kozmetik paketi sunulacak. Pakette iki farklı askeri temalı kıyafet ve silah görünümü seti yer alıyor.

Yeni PlayStation Plus ücretsiz oyunları 5 Mart tarihinde oyuncularla buluşacak. Bu tarihe kadar PS Plus Essential Şubat 2024 oyunlarını kütüphanenize eklemeyi unutmamanızı öneriyoruz.

PS Plus Essential Mart 2024 Oyunları

EA Sports F1 23 (PS4, PS5)
Sifu (PS4, PS5)
Hello Neighbor 2 (PS4, PS5)
Destiny 2: Witch Queen (PS4, PS5)

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
2024, duyuruldu, essential, mart, oyunları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Xbox Game Pass Şubat 2024 İlk Dalga Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 09 Şubat 2024 15:10
PS Plus Essential Şubat 2024 Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 03 Şubat 2024 13:38
PlayStation Plus Extra ve Premium Ocak 2024 Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 12 Ocak 2024 14:17
PS Plus Essential Nisan 2023 Oyunları Duyuruldu DeepSilence Oyun Haberleri 0 31 Mart 2023 02:19
PS Plus Essential Temmuz 2022 Oyunları Duyuruldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 30 Haziran 2022 08:27




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net