Forum Logo




Google Play Games Mağazasına Daha Fazla PC Oyunu Ekleniyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Mart 2024, 13:32   #1
Çevrimiçi
Google Play Games Mağazasına Daha Fazla PC Oyunu Ekleniyor




Google Play Games Mağazasına Daha Fazla PC Oyunu Ekleniyor
Www.TrendForum.Net



Google bu hafta Google for Games Geliştirici Zirvesi’ni düzenliyor ve Google Play hizmetleriyle ilgili bir dizi duyuru yapıyor. Bu duyurulardan en önemlisi, Google Play Games hizmetine yeni PC oyunları eklenecek olması.

Google Play Games ilk olarak 2021’in sonlarında Windows 10 ve 11 oyuncularının Android oyunlarını masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarında oynamaları için bir yol olarak duyurulmuştu. Google, bugün yayınlanan bir blog yazısında, Play Games hizmetinin gerçek PC oyunlarından oluşan bir seçenek ile genişleyeceğini açıkladı. Halihazırda mevcut olan bu oyunlardan bazıları ise şöyle: Valhalla Rising, Genshin Impact ve Dragonheir: Silent Gods.

Google bu duyuruya ek olarak, 2019’da başlatılan ve aylık bir ücret karşılığında oynamak için çeşitli Android oyunları sunan Google Play Pass’e gelen bazı yeni özellikleri de açıkladı. Şirket bugünden itibaren bazı Play Pass kullanıcılarının belirli oyunlar için özel oyun içi öğelere ve indirimlere erişebileceğini söyledi. Bu oyunlar arasında EA SPORTS FC Mobile, Mobile Legends: Bang Bang, MONOPOLY GO! ve Roblox yer alıyor.



Bunlarla birlikte standart Google Play Store uygulaması, mağaza listelerinde ve ayrıca ana Oyunlar sayfasında belirli oyunlar için YouTube videolarına erişim ekliyor. Şirket oyun içi reklam içeren oyunlardaki reklamların artık etkileşimli olacağını söylüyor.

Bu bağlamda mobil oyuncular artık oyun sırasında açılır pencereler veya video araları yerine, entegre reklamlarla etkileşime geçmeyi seçebilir veya sadece oynamaya devam edebilecekler.

Son olarak, Play Games Services kullanan Android oyun geliştiricileri artık bir dizi farklı oturum açma seçeneği kullanabilecek. Oyuncular tarafından kaydedilen tüm oyun içi ilerleme ve başarılara, başka bir cihazda oturum açtığınızda aynı hesapla erişebileceksiniz.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
daha, ekleniyor, fazla, games, google, mağazasına, oyunu, play


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Epic Games, Google Play Store Davasını Kazandı KoJiRo Oyun Haberleri 0 12 Aralık 2023 14:08
Google Play Kripto Paraların ve NFT’lerin Önünü Açtı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 14 Temmuz 2023 12:34
Samsung Galaxy M34, Google Play Console’da Gözüktü DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 05 Temmuz 2023 00:20
Yapay zeka destekli Google Dokümanlar daha fazla kişiye ulaşıyor! DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 09 Mayıs 2023 13:32
Infinix Note 30 Google Play Console’da Görüldü KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Nisan 2023 01:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net