Forum Logo




Resident Evil Village Winters’ Expansion Çıkış Tarihi Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2022, 21:06   #1
Çevrimdışı
Resident Evil Village Winters’ Expansion Çıkış Tarihi Belli Oldu




Resident Evil Village Winters’ Expansion Çıkış Tarihi Belli Oldu
Www.TrendForum.Net



Capcom tarafından Resident Evil Village için geçtiğimiz yıl duyurulan indirilebilir içerik için beklenen açıklama geldi. Resident Evil Village Winters’ Expansion çıkış tarihi olarak 28 Ekim tarihine işaret edilmiş durumda.

Capcom, yüksek talep nedeniyle oyunun yayınlanmasından sadece birkaç hafta sonra 2021’de ekstra içeriği geliştirmeye başladı. Capcom yapımcısı Tsuyoshi Kanda, ana hikayeyi yeni bir bakış açısıyla oynamanızı sağlayan Üçüncü Şahıs Modu da dahil olmak üzere indirilebilir içerikte bulunan üç özellikle ilgili bazı ayrıntıları açıkladı. Üçüncü şahıs olarak oynamayı seçerseniz, kayıp kızını aramak için köyü keşfederken ve ölümsüzleri vururken Ethan’ı göreceksiniz.

Winters’ Expansion ayrıca The Mercenaries ile birlikte geliyor. Atari tarzı bir atış deneyimi olan Mercenaries Modu, oyunu bir kez bitirdikten sonra açılacak. DLC, Chris Redfield ve herkesin en sevdiği iki metrelik düşman Lady Dimitrescu da dahil olmak üzere yeni oynanabilir karakterlerin yanı sıra ona yeni aşamalar ekleyecek. Genişleme ayrıca, orijinal hikayeden 16 yıl sonra Ethan’ın kayıp kızı Rose’a ne olduğunu gösterecek.

İndirilebilir içeriğin yanı sıra oyunun çok oyunculu ücretsiz sürümü olan ve Temmuz 2021’de çıkması beklenen Resident Evil Re:Verse de 28 Ekim’de satışa sunulacak. Bu arada Resident Evil 7, Resident Evil 2 ve Resident Evil 3’ün PS5 sürümlerini halihazırda PS4 için satın aldıysanız, genişleme paketini ücretsiz olarak edinebileceğinizi belirtelim.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, Çıkış, evil, expansion, oldu, resident, tarihi, village, winters’


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Diablo 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:56
Forza Motorsport Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:42
Nothing Phone (1) Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Telefon Dünyasından Haberler 0 09 Haziran 2022 12:35
Resident Evil: Biohazard Fragmanı Yayınlandı KoJiRo Yabancı Diziler 0 08 Haziran 2022 14:26
Resident Evil 4 Remake Duyuruldu! İşte Çıkış Tarihi ve Fragmanı KoJiRo Oyun Haberleri 0 03 Haziran 2022 22:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net