Forum Logo




Diablo IV, Diablo Immortal Gibi Para Kazandırmaya Odaklanmayacak


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2022, 21:07   #1
Çevrimdışı
Diablo IV, Diablo Immortal Gibi Para Kazandırmaya Odaklanmayacak




Diablo IV, Diablo Immortal Gibi Para Kazandırmaya Odaklanmayacak
Www.TrendForum.Net



Blizzard tarafından yapılan açıklamaya göre Diablo IV, Diablo Immortal’dan farklı bir para kazanma sistemine sahip olacak. Diablo markasının genel müdürü Rod Fergusson, Summer Game Fest sunumu sırasında oyunun en son gösteriminin ardından “Açık olmak gerekirse D4, PC/PS/Xbox izleyicileri için tasarlanmış tam fiyatlı bir oyundur. Gelecek yıllarda, isteğe bağlı kozmetik öğeler ve tam hikaye odaklı genişletmeler etrafında sabitlenmiş olarak, lansmandan sonra inanılmaz bir içerik genişliği sunmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Blizzard, yakın zamanda piyasaya sürülen Diablo Immortal’ı bir süreliğine destekleme sözü verdi, ancak bunu oyuncuların isteğe bağlı kozmetikler, güçlendirilmiş bir battle pass ve ebedi küreler satın alabilecekleri bir oyun içi pazar aracılığıyla bir premium para birimi kullanarak yapıyor. Oyun topluluğu arasındaki fikir birliği, Immortal’ın bugüne kadar bir Blizzard oyununda bulunan en agresif kazanma sistemlerinden bazılarına sahip olduğu yönünde. Hatta bir karakteri mümkün olan en iyi teçhizatla donatmak için yeterli efsanevi mücevher elde edilmesinin 10 yıl sürebileceği veya 110.000 dolara mal olacağı öne sürülüyor.

Diablo hayranları, bu anlamda Immortal’ın Diablo 4’te de benzer bir para kazanma sistemi seti kullanacağından endişe ediyor. Fergusson’un açıklaması ise Diablo IV’ün Immortal’dan ziyade Diablo III’e daha yakın olacağını düşündürüyor.

Technopat
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
diablo, gibi, immortal, kazandırmaya, odaklanmayacak, para


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Aşk mı Para mı.? Beatrice Trend Anketler 18 21 Kasım 2023 19:20
Diablo 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Oyun Haberleri 0 13 Haziran 2022 20:56
Diablo 4 Beta Testi için Ön Kayıtlar Başladı KoJiRo Oyun Haberleri 0 12 Haziran 2022 18:53
Diablo Immortal’da Karakter Gelişimi Maliyeti 110.000 Dolar KoJiRo Oyun Haberleri 0 07 Haziran 2022 12:50
Diablo Immortal Şimdi Razer Gold’da KoJiRo Oyun Haberleri 0 02 Haziran 2022 19:34




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net